- 12 Temmuz 2018
- 177
- 243
- 40
- Konu Sahibi Siyahkugu00
Böyle bir hamileklik hikayesine inanan oldu mu Allah aşkınaBoyle bir konusu mu vardi yoksa mübalağa mi ediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bir hamileklik hikayesine inanan oldu mu Allah aşkınaBoyle bir konusu mu vardi yoksa mübalağa mi ediyorsun
Aaa hanımefendi neden inanmıyorsunuz?Böyle bir hamileklik hikayesine inanan oldu mu Allah aşkına
Tam cevap yaziyordum oradan gorup etkilenip ona gore analiz yapmasin diye sildim. Sonra ortalik karisti ban geldi unuttumBanı açılınca sorarsın. Geçen sana karakter analizi yaptım niye layklamadın beni.
Hikayeye inanmadim boyle bir hikayenin yazilip yazilmadigini sordum. Konuyu ilk kez burada duydum.Böyle bir hamileklik hikayesine inanan oldu mu Allah aşkına
Erkekler hamile kalabilirse kadınlar da tuvalet suyundan hamile kalır.Aaa hanımefendi neden inanmıyorsunuz?
Başka bilen yok mu, yardımınıza ihtiyacım var.Merhaba, biraz utanarak soruyorum ama sormak zorundayım, sevgilimle bugün bir birliktelik yaşadık ikimiz de çıplaktık herhangi bir korumamız yoktu ve onun cinsel organını benimkine sürterek gerçekleştirdik içeri girme olmadı fakat zevk suyundan hamile kalınabildiğini maalesef yeni öğrendim. Bu sıvı, içeri girme olmadan vajinaya temas etmişse gebe kalma durumu olur mu bir bilene ihtiyacım var.
Mevcut yorumları neden beğenmediniz? Burda 3 4 güne bir hep buna benzer konu açılır insanlar yorumlamaktan yoruldu. Gerekli cevapları almışsınız.Başka bilen yok mu, yardımınıza ihtiyacım var.
Böyle bir konuya etiketlemiştim onu o günden sonra sıçrayan sperm olmaya karar verdiBoyle bir konusu mu vardi yoksa mübalağa mi ediyorsun
merve her taşın altından benim çıkıyor olmama mı sinirlendin bacısıBöyle bir konuya etiketlemiştim onu o günden sonra sıçrayan sperm olmaya karar verdi
Büyüyü bozdun.merve her taşın altından benim çıkıyor olmama mı sinirlendin bacısı
O kelimeyi kullanma yasak banlanırsın bakBüyüyü bozdun.
İnsanlar yıllarca hamilelik için uğraşıyor böyle kolay bir şekilde kalınacağını hiç zannetmiyorumMerhaba, biraz utanarak soruyorum ama sormak zorundayım, sevgilimle bugün bir birliktelik yaşadık ikimiz de çıplaktık herhangi bir korumamız yoktu ve onun cinsel organını benimkine sürterek gerçekleştirdik içeri girme olmadı fakat zevk suyundan hamile kalınabildiğini maalesef yeni öğrendim. Bu sıvı, içeri girme olmadan vajinaya temas etmişse gebe kalma durumu olur mu bir bilene ihtiyacım var.
Cook coook düşük ihtimal. Bircok kişi yumurtlama çatlama takibi yapip pozisyondan pozisyona deniyor da olmuyor ne yazık ki o yüzden içiniz rahat olsun. Ha hicbir türlü rahat olmuyorsa da ertesi gün hapı olarak ella marka kullanabilirsiniz 5gun icinde kullanmanız gerekiyorBaşka bilen yok mu, yardımınıza ihtiyacım var.
Zevk suyunda az miktarda sperm var. Fakat vajinaya girmeden bu şekilde hamile kalmak gerçekten çok düşük bir ihtimal. Yani olursa adını mucize koyun. Bence bir ertesi gün hapı alırsan vakit kaybetmeden kafam rahat olur.
Ölmüş le olmuşsa tabiki çare yokta hamile kalmak istemiyorsan ciddi ciddi önlem al. Sürte sürte kıvılcım çıkmasın.
Hamile kaldın mıMerhaba, biraz utanarak soruyorum ama sormak zorundayım, sevgilimle bugün bir birliktelik yaşadık ikimiz de çıplaktık herhangi bir korumamız yoktu ve onun cinsel organını benimkine sürterek gerçekleştirdik içeri girme olmadı fakat zevk suyundan hamile kalınabildiğini maalesef yeni öğrendim. Bu sıvı, içeri girme olmadan vajinaya temas etmişse gebe kalma durumu olur mu bir bilene ihtiyacım var.
Ya beni en sinir eden şey şu zevk almak için yaptığınız şeyin aslında o kadar korktuğunuz bir şey olmasına rağmen ısrarla yapmanız. Ya arkadaşım eğer hamile kalmak ya da bekaretini kaybetmek istemiyorsan bu işi evlenmeden yapmayacaksın. Ha ben özgürüm istediğimi yaparım diyorsan o penisi vajinana rahat rahat sokacaksın. İlişkinin üzerinden bilmem kaç ay geçmiş üstelik her ay adet olmuşsun doktora da gitmişsin acaba nasıl hamile olabilirsin? Bu bebe rahminde büyümesi gerekirsen senin beyninde büyüyor bence baksana 3 aylıkta yapmışsın 6 aya doğurursun artık beyninden çıkar. Ya kusura bakma kalbini kırmak maksatlı yazmak istemedim ama gerçekten çok saçma ya ne bilim öyle işte.Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu
Hamile değilsin ayy Allah aşkınıza testler yapılmış, regl oluyorsunuz, ultrason bakılmış. Daha ne yani? Karnınız regl olacaksınız diye şişmiştir.Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu