- 16 Nisan 2022
- 204
- 100
- 32
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Ne yediniz ne içtiniz nefes almadan bize de söyle bi de yani birbirinizi o kdr hor kullanmasaydınız keşke hamile değilsen de kesin enfeksiyon flnsn suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir anlık heyecanlar bunlar.Zamanında yediğin hurmalar, yavrum şimdi tırmalar hesabı :)
Resmen günleri sayamıyorum aklım allak bullak2 hafta bekle sonra test al eczaneden yap
Iyide sevişirken ailen niye aklına gelmediYa valla alemsiniz koyun can derdinde kasap et derdinde beni güldürdünüz , ailem öğrense hiç iyi olmaz işte tek sıkıntı bu
Bilmiyorum zaten ben organzm olmadan o 2 defa boşaliyorduNe yediniz ne içtiniz nefes almadan bize de söyle bi de yani birbirinizi o kdr hor kullanmasaydınız keşke hamile değilsen de kesin enfeksiyon flnsn suan
Haklısınız salaklık yaptım ve işin içinden çıkamıyorum adet günümü sabırsızlıkla beklemeye çalışıyorumIyide sevişirken ailen niye aklına gelmedi
Sanki adam tecavüz etti istemedin istemeden oldu
Hadi bir sefer desen olmuş diyelim ama 5 kez ve defalarca boşalma var
Bunlar olurken ailen niye aklına gelmedi
Böyle bir yerlerin ateş alacağına
Korunsaydın da günde 10 kez yapsaydiniz
Bunlar olmazdı
Ne yediniz ne içtiniz nefes almadan bize de söyle bi de yani birbirinizi o kdr hor kullanmasaydınız keşke hamile değilsen de kesin enfeksiyon
Çok efor sarfedilmediNikahim var ve böyle birsey yapamaz çünkü kendi imkanlarimlada gidebilirim oraya
Her bişileri bilirler,nedense konu seks oldumu bilgiler zayıf,sonrada saç baş yolarlar.
Of bende ona güveniyordumYumurtalama günleri hep aynı dönemde çalışmaz ki. O uygulamalara göre yumurtlama günüm geçtiği halde. Hatta adetime iki gün vardı. O ara hamile kaldim
KeşkeZaten bu konuyla ilgili doktor sitelerinde bir sürü şeyler yazmışlar şimdi baktım. Doktorlar bile ihtimalin var olduğunu söylüyor ki korunmasız her ilişkide minnacık da olsa ihtimal olur. Keşke önlem alsaydınız da böyle kasmasaydın şimdi kendini.
Uygulamadaki yumurtlama günlerinde ilişkiye girmemek korunma yöntemi değil. ilk gün 5 kere boşaldı diyelim ertesi gün siz demediniz mi kendini tutamiyosun tehlikeli prezervatif tak , gerçi olcak olan ilk gün 5 kere boşaldığında da olur da sonrasında bari korunsaydiniz en azından bilemedim çok değişik , bile bile bir hafta boyunca hergün aynı tehlikeye gel demişsinizÇok efor sarfedilmedi
Of bende ona güveniyordum
Evet yaptım bir hata biliyorum şimdi napacagimi Bilmiyorum birahane asla yapmam zaten. Eğer hamilelik gibi birsey yoksa birdaha bunu denemeyecegim çok kötü bir hisUygulamadaki yumurtlama günlerinde ilişkiye girmemek korunma yöntemi değil. ilk gün 5 kere boşaldı diyelim ertesi gün siz demediniz mi kendini tutamiyosun tehlikeli prezervatif tak , gerçi olcak olan ilk gün 5 kere boşaldığında da olur da sonrasında bari korunsaydiniz en azından bilemedim çok değişik , bile bile bir hafta boyunca hergün aynı tehlikeye gel demişsiniz
Daha nelerBeşiz olabilir bu beceriye
Arkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?
Yani o kadar korkuyorsanız yapmayın öyle şeyler ya da düzgün korunun. Öyle şey mi olur yap yap sonra gebelik ihtimali var mı kocaman insansınız bu kafayla evleneceksiniz birde