- Konu Sahibi hayaliguzel-
Nişanlınizla aynı odada yattığınizi! bilen aile gebe kalmanıza da bir şey demez herhaldeAblam aramız da yatmadı herhalde nerden bilecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlınizla aynı odada yattığınizi! bilen aile gebe kalmanıza da bir şey demez herhaldeAblam aramız da yatmadı herhalde nerden bilecek
Ayyy evlenmeden aynı evde yaşamışsınız. Aileniz bir şey demedi mi nikahlı yaşamanıza?12 senedir Boyle yasiyoruz
Bazısı anlamiyor bile yumurtladigini. Herkeste kasik ağrısı da olmayabilir. Kimi net hisseder kimi hissetmez.Ben akintinin ve ağrının yumurtlamadan dolayı olduğunu bilmiyorum yeni öğrendim
Gece birbirlerinin olmuşlar. Tam olmamışlar gerçi. Ne anladılar bilmiyorum. Nikahlı kocasıyla hakkıyla sevisemeden hamile kalmış olacak.
Mecburiyetten di yoksa izin verilmiyorNişanlınizla aynı odada yattığınizi! bilen aile gebe kalmanıza da bir şey demez herhalde
Uygulamaya guvendimBazısı anlamiyor bile yumurtladigini. Herkeste kasik ağrısı da olmayabilir. Kimi net hisseder kimi hissetmez.
Siz neyinize güveniniz anlamadim
Ablanizjn evi değil mi sen ablanla yatsaydin enişten de bı gece senin nişanlın ile aynı odada kalsaydıMecburiyetten di yoksa izin verilmiyor
Cok iyi cesaret .Uygulamaya guvendim
Cok iyi cesaret .
Bu iyiye işaret değil sanki, boşalmadan önce yaklaşık kaç dakika erekte halde kalıyordu, uzun mu kısa mı,(uzun 10 15 dakika üzeri, kısayı 5 dakika gibi düşün)Bilmiyorum zaten ben organzm olmadan o 2 defa boşaliyordu
Elbette hamile kalma ihtimalin var fakat düşük ihtimalle tam vajinana bosaldiysa olma ihtimali yükselir ama vajinana degmediyse risk düşük Anladığım kadarıyla kapilmissiniz bir cahillige ama bidahaki sefere iyice araştırın öyle ne yapıyorsanız yapın. Normal bir iliskide bile hamile kalma olasılığı %25 felandir ki sizinki tam birleşme olmamış o yüzden çok düşük bir ihtimal ama o da sizi bulurmu bilemem. Ayrıca anladığım kadarıyla daha yeni bitmiş sevismeniz o yüzden testi haftaya felan yap yani adetin gecikirse yapArkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?
Ben de bilmiyordum gerçekten. Gocunmuyorum bunu söylemekten. Okumuş da biriyim.Her bişileri bilirler,nedense konu seks oldumu bilgiler zayıf,sonrada saç baş yolarlar.
Teşekkür ederim sizeBen de bilmiyordum gerçekten. Gocunmuyorum bunu söylemekten. Okumuş da biriyim.
Evlendiğimde bebek istediğimizde öğrendim bir çok şeyi ve şok Ovülasyon günlerinde akıntı olduğunu, bunun nasıl belirli günlerde değiştiğini ve bunu kendim muayene edebileceğimi vs. Bu şekilde ilk ay hamile kalmıştım ve çok şaşırmıştım. Her seferinde "woww vücudumda böyle bir şeyler oluyormuş" diyordum
Her şeyi de araştıran biriyim ama bunları bilmiyordum
Seks içgüdüsel bir şeydir. Evet çok sorumsuzca davranmışlar ama herkes de bilmiyor bunları.
Teşekkür ederim faydalı bilgi içinElbette hamile kalma ihtimalin var fakat düşük ihtimalle tam vajinana bosaldiysa olma ihtimali yükselir ama vajinana degmediyse risk düşük Anladığım kadarıyla kapilmissiniz bir cahillige ama bidahaki sefere iyice araştırın öyle ne yapıyorsanız yapın. Normal bir iliskide bile hamile kalma olasılığı %25 felandir ki sizinki tam birleşme olmamış o yüzden çok düşük bir ihtimal ama o da sizi bulurmu bilemem. Ayrıca anladığım kadarıyla daha yeni bitmiş sevismeniz o yüzden testi haftaya felan yap yani adetin gecikirse yap
Nisanliya bak turbo kaplan vay masallah 5 defa
Günde 5 miArkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?
Kız sen daha orada mısınBana vajinal usg muayene oldum ve vajinal usg aparatina başka kadınların vajinasindaki sperm bulasip hamile kalmışım gibi hissediyorum çok uç bir şey olsa dahi , ama siz boşaldığı hatta 5 kere boşaldığı halde buraya yazmanız falan baya bı cesaretli olmuş korunmamanız
Günde 5 evet doğruGünde 5 mi
Bildiğimiz 5 dimi
B-E-Ş