- 20 Şubat 2019
- 140
- 84
- 28
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Herkes hata yapabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaptım bir hata biliyorum şimdi napacagimi Bilmiyorum birahane asla yapmam zaten. Eğer hamilelik gibi birsey yoksa birdaha bunu denemeyecegim çok kötü bir his
Nikahlı kocan kız o. Kocandan nasıl hamile kalırsın mı diyecekler?İşte böyle birsey olursa ailemin tepkisi çok büyük olur yoksa başka bir sorun yok
Düğün olmadı daha ya o yüzdenNikahlı kocan kız o. Kocandan nasıl hamile kalırsın mı diyecekler?
Nikah var düğün olmadı dahaBir hata değil 7*5 = 35 hata. Neyse nikah kıyar halledersiniz
Böyle hata mı olur bir değil iki değilHerkes hata yapabilir
Nikah var düğün olmadı daha
7*5 =35Böyle hata mı olur bir değil iki değil
Ayyyy adamda erken boşalma var bacım.Bilmiyorum zaten ben organzm olmadan o 2 defa boşaliyordu
AblamlardaydikE o zaman daha ne. Kocanızla birlikte olmuşsunuz işte. Peki bu bir hafta siz ailenize neredeyim dediniz ?
Doğru, düğün olmayınca kocan olmuyor.Düğün olmadı daha ya o yüzden
Ha ben de akıntı ve kasik ağrısına göre yumurtlama geçti dediniz sandım.Çok efor sarfedilmedi
Of bende ona güveniyordum
Ablanız nasıl izin verdi sizi sevişmenizeAblamlardaydik
Ha ben de akıntı ve kasik ağrısına göre yumurtlama geçti dediniz sandım.
Uygulamaya gore mi düşündünüz
E yok artik o genel bir uygulama.
Ben mesela adetten 2 3gün sonra yumurtluyorum
Yoğun akintimdan
Gece birbirlerinin olmuşlar. Tam olmamışlar gerçi. Ne anladılar bilmiyorum. Nikahlı kocasıyla hakkıyla sevisemeden hamile kalmış olacak.Ablanız nasıl izin verdi sizi sevişmenize
Bu hızla ikiniz birden hamile kalırsız sürpriz olmasın ama bu kadar c*hil misiniz yahuArkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?
Ablam aramız da yatmadı herhalde nerden bilecekAblanız nasıl izin verdi sizi sevişmenize
12 senedir Boyle yasiyoruzDoğru, düğün olmayınca kocan olmuyor.