- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.936
- Konu Sahibi hayaliguzel-
İçeri mi dışarı mı boşaldı diyorsun şimdi 5 kere vajina dediğinden kastın nedir tam olarakGünde 5 evet doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçeri mi dışarı mı boşaldı diyorsun şimdi 5 kere vajina dediğinden kastın nedir tam olarakGünde 5 evet doğru
Bunu size sormak lazim siz yasicaksiniz bu adamlaİyi mi kötü mü bu
Niye 6 degil de 5 acaba. Sayılarla ilgili bir şey olmalı bu. Yani beş sayısinin gizemi falanGünde 5 evet doğru
Okb is loading....Bana vajinal usg muayene oldum ve vajinal usg aparatina başka kadınların vajinasindaki sperm bulasip hamile kalmışım gibi hissediyorum çok uç bir şey olsa dahi , ama siz boşaldığı hatta 5 kere boşaldığı halde buraya yazmanız falan baya bı cesaretli olmuş korunmamanız
Okb is loading....
Sormayın ara ara yokluyor bu düşünce regl oldum ama 3 gün sürdü çoğu da yerleşme kanaması dedi ama bastırıyorum bir şekildeKız sen daha orada mısın
Kötü. Erken boşalması var.İyi mi kötü mü bu
Hepiniz hamilesiniz kızlar tamamSormayın ara ara yokluyor bu düşünce regl oldum ama 3 gün sürdü çoğu da yerleşme kanaması dedi ama bastırıyorum bir şekilde
Ustunede iki cocuk. Aman tanrim . Ne yaptik bizAyyy evlenmeden aynı evde yaşamışsınız. Aileniz bir şey demedi mi nikahlı yaşamanıza?
Beşi aşınca kutsal pipi şövalyeleri hor kullanma kanunu çiğnendiği için gerekli cezayı veriyorlarmış.Niye 6 degil de 5 acaba. Sayılarla ilgili bir şey olmalı bu. Yani beş sayısinin gizemi falan
Bu yaz düğün yapın bari siz de. Düğünsüz çocuk yapılır mı hiç? Hem de nikahlı kocadan?Ustunede iki cocuk. Aman tanrim . Ne yaptik biz
Kesin öyle bir şey var. Çünkü bu kadar istikrar iyi değil. Böyle mantıklı bir açıklaması olmalıBeşi aşınca kutsal pipi şövalyeleri hor kullanma kanunu çiğnendiği için gerekli cezayı veriyorlarmış.
Bu gece doğurursa baba çocuğu kabul etmeyebilir. Bence biraz daha beklesin.Siz bu gece doğurursunuz yazılanlardan sonra
adam ömurluk yapmıs ellam gunde 5 ne be ısterse 10 kere yap yumurtlama yoksa bısı olmaz. ama sen yanıldıysan 1 kereyle de evet hamıle kalabilırsınOoo 5 defa baya enerjili adet olmazsanız anlaşılır. Yada ertesi gün hapı kullanabilirdiniz
Nişanlısı değil ya mis gibi kocası. Düğün yapmadık diye evli değiliz sanıyor.Allah analı babalı büyütsün muhtemelen çoğul gebelik gecireceksiniz bez mama fiyatları uçmus nişanlınız ne iş yapıyor bakabilir mi üçüz dördüze?
Yaw ahahahhahaha dügün önemli imzanın önemi yok diye düşündü demekkiNişanlısı değil ya mis gibi kocası. Düğün yapmadık diye evli değiliz sanıyor.
Öyle babanın ben te zpermlerine edeyimBu gece doğurursa baba çocuğu kabul etmeyebilir. Bence biraz daha beklesin.
Araba 5, evde 15 boşalma olmadıysa gebe kalmazsınız.Arkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?