vajinanız bakireyken nasıldı?

Duygusaldı ablası, kimi geceler hıçkırarak ağlardı yalnızlıktan, akıttığı yaşları mendille silerdim, teselli ederdim "Üzülme, senin de arkadaşların olacak, sosyalleşeceksin hep böyle kalmayacaksın" derdim, bir sevinirdi garibim. Bi de çok özenirdi başkalarına, her gördüğü donu isterdi. Bi ara gotik oldu, özenti gotik ama çabuk atlattı o dönemleri, deri donlar pişik yapınca tabi dersini aldı. Hiç karışmadım.
Yeni arkadaşlar edindikçe o duygusallığı içe kapanıklığı geçti.

ya onu yapmıyor musunuz ? bilmeyinceee.
yapınca sorun yok söyleyince suç mu oluyor..

bilmeden mi evlendiniz buna biri cevap versin artık.

Tabi ki yapıyoruz. Benim ilk sunumumda kırmızı kurdela bağladım. Keçeli kalemle üstüne "kocama sunumsuz yakalandım" yazdım. Böyle minnak espriler yaparım kocama o da güler. Eğleniriz hep. Teslim etmedim ama kuku benim sonuçta. Geçici kullanım hakkı var Kocamın sadece.

yanlış anlamışsınız ben kendimi sunuyorum falan demedim. bir eşyanız var ve ne olduğunu bilmiyorsunuz.nasıl kullanıldığını bilmiyorsunuz .karşıdaki de bilmiyor .siz bu şekilde onun eline teslim oluyorsunuz.o yanlış bir şey yapsa anlayamıyorsunuz çünkü bilmiyorsunuz.
cinselliğe nasıl bakıyormuşum ??? çok merak ettim. genel kanıyı söylüyorum.sizce ben herkes gibi mi bakıyorum.
aksine sunmak istemediğim için nasıl kullanıldığını kısımlarını herşeyini öğrenmek istiyorum.
aynı anda bir kişiyi hem haklı bulup hem nasıl zıtlaşıyorsunuz ya bravo.

şuna da bir allahın kulu cevap versin.kimse bakmıyor incelemiyor. evlenmenizdeki amaç?? ne sanıyorlar da evleniyorlar??

Açtığınız konularda öyle bir algı var ki evlenmeden önce bu konu hakkında uzmanlaşmak zorunda gibi
hissediyorsunuz kendinizi, ileride eşinize kendinizi en iyi şekilde sunmak istiyorsunuz gibi.
Çoğu kadın kukusunu görmeden sevişip, çocuk yapıyor. Bunların hepsinde sorun var diyemeyiz.
Sağlıklı bir merakla bakmak, incelemek istemek çok doğal. Ama kendimi en iyi biçimde sunmak istiyorum
gibi bir bilinçaltı da sağlıklı değil.

Evli değilim, cinsellik yaşamadan önce açtım baktım. Kendiminki yetmedi başkasına da baktım. Vay be çok farklı
farklı kukulara sahibiz negzel dedim. Arada hala açar bakarım yerinde duruyor mu diye. Merakınız giderildi mi yoksa evlenip geleyim mi?

ya anlamayıp bana hasta demeyi bırakın.sizin bilinçaltınız çok fena durumda asıl.benim dediğimden ne çıkardınız ?
ee iyi siz baktıysanız tamam ..siz de gibi başka insanlarınkine bakmışsınız aman eşim farklı bir şeye gider de aa bununki bizden farklı der diye mi korktunuz??
bakmadan çocuk yapıyorlar sorun yok diyorsunuz.kendilerini sunmuş oluyorlar diyorum siz kendinizi sunmaktan bahsediyorsunuz diyorsunuz.
kadının biri benim bu incelememi geyşalığa yordu.siz bunu benim söylediğimimi sandınız.ya çok sığsınız ve haberiniz yok.lütfen kendinze gelin

bu arada evet evlenin .öncesi sonrası fotolarınızı çekip atın araştırmama koyacağım.kocama da bak neler var diye göstereceğim .benimkini sunarken yanında somut delillerde olsun..

ayrıca evet uzmanlaşmak istiyorum .zaten incelerseniz masturbasyon da yapmaya çalışıyorum.erkeğe sunma çebam olsa bunu neden yapıyım.aman şekli bozulmasın diye düşününler var.ki bozulmaz.
erkekler 17 yaşında yapıyor ben istemişim yapmışım.aman ne gerek var diyorsunuz. masturbasyon kişiye çok faydalı ayrıca.niye evlenmeyi bekliyim. çok kadın da yapmıyor zaten.aman evlenmeden dokunmamayayım diye..

ayrıca kuku nee? sizin sığlığınız..vulva onun adı.önemsiz de görseniz adıyla hitap edin

Son düzenleme:
Evlenmeden seviştiğim için bu konu bana uygun değil galiba ben of oldum kizlar siz devam edin

Son düzenleme:
Ya lütfen cevabınızı saldırmadan mantıklı bir düzende yazsanıza. Ne demek istediğinizi çok merak ettim çünkü

ya ciddi soruyorum bilmediğiniz bir organınıza bilmediğiniz bir şey gireceğinden cinsel ilişkiden ya da evlilikten korkmuyor musunuz ? insan bilmediğinden korkar ya hani...

evliliğe niye meraklı yani kızlar

ya bakıyorum da sanki delik yok .yani açmaya çalışıyorum elimle .açılacak gibi ama yapışık gibi de duruyor.
Bakireysen acilacak birsey yok. Iliski esnasinda bile vücut gevsemeden acilmaz penis giremez raht rahat. Adet kani icin minik delik yada delikler olur genelde. Evlenince de yada düzenli cinsel hayattan sonra daha kolay görünür o bahsettigin durum. Kurcalamana gerek yok yani.

ya ciddi soruyorum bilmediğiniz bir organınıza bilmediğiniz bir şey gireceğinden cinsel ilişkiden ya da evlilikten korkmuyor musunuz ? insan bilmediğinden korkar ya hani...

KK kadınları bu konuda baya meraksızmış farkettiyseniz

Bi dr a mı gitseniz bu nedir ya papağan gibi evet sana vajinamızım anatomisini atacaktık

kurcalayıp kurcalamama siz karışamazsınız. bahsettiğiniz kadar sığ bir organ değil.nereden zevk aldığınızı vs.öğrenmek gerekiyor.her gün binlerce yorum yazılıyor cinsellikle ilgili burada.evlenmeden önce bu sorunlar çözülse keşke
yorumunuz için teşekkürler

ya onu yapmıyor musunuz ? bilmeyinceee.
yapınca sorun yok söyleyince suç mu oluyor..

bilmeden mi evlendiniz buna biri cevap versin artık.
Ben kendimi kimseye teslim edip sunmadım canım. Sen öyle yapacaksan bilemem.

KK kadınları bu konuda baya meraksızmış farkettiyseniz
ama neden hepsi evli

Bi dr a mı gitseniz bu nedir ya papağan gibi evet sana vajinamızım anatomisini atacaktık
cevap veren olmayınca bin kere yazıyorum pardon. doktora ne dicem.kadınlar bilmiyor ama evlenmeye can atıyor.neden .o da diyecek onların tercihi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…