vajinanız bakireyken nasıldı?

Çocuk bile çıkıyor ordan sen ne diyorsun :)
biliyorum da hani en azından şimdilik minik bir şey beklemiştim çizgi gibi de olmasın

Acmaya mi çalisiyon.
Allah allah daha neler duyacaz .
Senin annen yokmu sana bisey ögretmedi mi kuzum..
görmeye çalışıyorum içerde ne olduğunu , annem öğretmedi.

siz bakmadınız mı ? evliyseniz yani evlenmeden önce korkmadınız mı ne olacağını bilmiyorsunuz. ben o yüzden bakıyorum.

Neyi görecegini zannediyon kuzum sen boyle bisey hic duymadim görmedim seninde göreceğini sanmiyorum.yapma kendine sakin bisey deneme ..bir büyüğüne danis..

Neyi görecegini zannediyon kuzum sen boyle bisey hic duymadim görmedim seninde göreceğini sanmiyorum.yapma kendine sakin bisey deneme ..bir büyüğüne danis..
evlenince ne olduğunu bilmeden mi evlendiniz ?? bu soruma niye cevap vermediniz.

Ben temizlenme işlerinde yere ayna koyup bakarak alıyordum ağda ile. Aynanın altından gördüm kücük nokta kadar bir delikti. Çok şaşırmıştım üstelik burdan nasıl kan çocuk cıkıyor diye. Şimdi tabi cinsel birliktelik olunca farklı oluyor. Yere ayna koyup görebilirsiniz. En iyi sekili öyle görebilirsiniz anca.

zaten aynayla bakıyorum da o deliği de göremedim ben .ama mecbur vardır regli oluyorum çok şükür ya elips gibi ama dümdüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…