26 haftalık hamilelikte karnın aşağı düşmesi, bebeğin aşağı inmesi?

womanme

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
159
-208
13
33
Merhaba arkadaşlar. 26+1 hamileyim. Bugün kalktığımda bir şey fark ettim. Normalde midemden başlayan bir hamile göbeğim vardı ama bugün aşağı indiğini fark ettim. Resmen bebek aşağıya düşmüş gibi. Ben bir şey söylemeden annem de fark etti. Karnın aşağıda duruyor dedi. Ama ağrım, kasılmam, kanamam falan yok. Su da gelmedi. Sadece vajinaya biraz baskı dışında hiçbir şikayetim yok. Yarın sabah kontrolüm var o yüzden şmdi acile gitmek istemedim. Sizce ne olmuş olabilir? Böyle bir durumu yaşamış olan var mı?

Eski kadınlar doğum belirtisi derler ama inşallah vaktinde gelir bebeğiniz mutlaka doktora gidin

Sabah kalktığımda benim de yumuşak ve aşağıda oluyor, gün içinde gergin yukarıda, 27.haftadayim bı problem yoktu kontrolümde Çarşamba günü, inşallah sizde de bı problem yoktur

Sürekli mı aşağıda duruyor cano gün içinde değişmiyor mu, 21olmuşsun maşallah ❣️
Yok dadlım geçen sana sordum ya öyle farkettim bende bugün hareketleri güzel şükür
Aynen büyüyorlar teyzesi zaman su misali aktı geçti .. şimdi günler uzadı ya zor geçer artık

Yok dadlım geçen sana sordum ya öyle farkettim bende bugün hareketleri güzel şükür
Aynen büyüyorlar teyzesi zaman su misali aktı geçti .. şimdi günler uzadı ya zor geçer artık
Çok şükür, Rabbim sağlıcakla vakti saatinde gelmelerini nasip etsin ❣️

Back
X