- 20 Ağustos 2013
- 729
- 791
-
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Kadın doğum uzmanları çözüyor o işi. Sonuçta bir operasyon. Kadın belki onu yaptırmak istemiyor. Eşi de sorun etmiyordur,*. Siz de olursa gider yaptırdınız.İşte ondan yazdım zaten olmaması için ne yapabilirim yada olursa naparım aaağğğğğğğğ
Sen hizmet verip ekmek yediğin müşterilerinin özel bölgelerini inceleyip oraya buraya yazmak istiyorsan sen bilirsin valla ne diyimay sizde
kesin yoktur fikrin he
duyar kasmasakmı
Benim ( daha doğrusu annem ve elemanının ) tek rızkı ağdadan gelmiyor tatlım kıl tüy temizlerken midemizi bulandırıp cüzi paralar alıyoruz evet ama o beğenmeyip aklınca küçümsediğin kuaförlere düğününde 3 saat salon koltuğunu meşgul edeceğin 4000 tl gelin paketi ödemesi yapıp cebi hortumlanan ama düğün günü diye bozuntuya vermeyen hayat arkadaşınla baba evine dönüyorsun ve biz bir haftasonu içerisinde 3 kişi 9-10 gelin çıkartık iki günde yaptığımız ciro aylık gelirin kadar bile değil belkideSizin başka işiniz yok mu yahu? Tamam şaşırabilirsiniz de milletin kukusuna gömmek için üşenmeyip konu açmak nedir? Israrla devam ettiriyor bir de. O beğenmediğiniz şeylerin kılını, tüyünü temizleyerek rızkınızı kazanıyorsunuz. Bence sizin için bu daha travmatik olmalı, oturun buna yanın.
Olursa keser atarsınİşte ondan yazdım zaten olmaması için ne yapabilirim yada olursa naparım aaağğğğğğğğ
Daha travmatik olansa babası yaşındaki sevgilisinin o eleştirdiği kukunun belki binbir çeşidini görmüş olmasıSizin başka işiniz yok mu yahu? Tamam şaşırabilirsiniz de milletin kukusuna gömmek için üşenmeyip konu açmak nedir? Israrla devam ettiriyor bir de. O beğenmediğiniz şeylerin kılını, tüyünü temizleyerek rızkınızı kazanıyorsunuz. Bence sizin için bu daha travmatik olmalı, oturun buna yanın.
Korkmayın sizi yemez. Altı üstü iki dudak. Yaptığınız da etik değil, profesyonel değilsiniz. Kadın memnunsa kimseyi ilgilendirmez, bu kişisel bir mesele, sağlık problemi değil, ayıplanacak bir şey değil. Sizinki öyle olursa, siz estetik yaptırırsınız madem. Estetik de ayıp değil.Ve içi dışına çıkmıştı böyle bişey olabilirmi ya
Sinek yakalayan Kurbağa dili gibi
Spatulaya değen bir et parçasını nasıl görmezden gelebilirim acabaSen hizmet verip ekmek yediğin müşterilerinin özel bölgelerini inceleyip oraya buraya yazmak istiyorsan sen bilirsin valla ne diyimBuna ayıp demem duyar kasmak geldiyse sana şaşırmam.Sonucta milletini şeyini inceliyorsun Bana da bu ilginç geldi ama
Deprem zamanı şoyle bir konu açıp üstune üstlük girişte yazdıklarına bakın ve şimdiki açtığı konuya evet tatlı kıs kadının düşmanı kadın çok hak verdim sanaiyi kokla ve kaybol o zaman
Hortumcu oldugunuzu itiraf ettiniz az once, haksiz kazanilan bu paralar nasil geciyor bogazinizdan. Utanmadan birde konu acmissinizBenim ( daha doğrusu annem ve elemanının ) tek rızkı ağdadan gelmiyor tatlım kıl tüy temizlerken midemizi bulandırıp cüzi paralar alıyoruz evet ama o beğenmeyip aklınca küçümsediğin kuaförlere düğününde 3 saat salon koltuğunu meşgul edeceğin 4000 tl gelin paketi ödemesi yapıp cebi hortumlanan ama düğün günü diye bozuntuya vermeyen hayat arkadaşınla baba evine dönüyorsun ve biz bir haftasonu içerisinde 3 kişi 9-10 gelin çıkartık iki günde yaptığımız ciro aylık gelirin kadar bile değil belkide((
İçi dışına çıkmış ne demekVe içi dışına çıkmıştı böyle bişey olabilirmi ya
Sinek yakalayan Kurbağa dili gibi
Spatulaya değen bir et parçasını nasıl görmezden gelebilirim acaba
Böylesinide gördüyse aslan kocama unutması için her türlü psikolojik desteği sağlamaya hazırımDaha travmatik olansa babası yaşındaki sevgilisinin o eleştirdiği kukunun belki binbir çeşidini görmüş olması
Bayan ne anlatıyon sen ya? Hayat arkadaşının cebini hortumlayan kadınlar diye küçümsediğin kadınlar sayesinde ekmek yiyorsun. Kılından,tüyünden midenin bulandığı insanlar sayesinde ekmek yiyorsun. Ay gerçekten sizin gibilere para kazandırmamak lazım. Böyle bir namkörlük görmedim. Parasıyla hizmet alıyorsun arkandan kızın teki neler diyor. Yapma o zaman zorla mı yapıyorsun? Hayrına değil parasına yapıyorsun. O zaman konuşma millettin arkasından. Ayrıca makul falanda değil bir kaş bıyığa 50 lira alıyorsunuz.Benim ( daha doğrusu annem ve elemanının ) tek rızkı ağdadan gelmiyor tatlım kıl tüy temizlerken midemizi bulandırıp cüzi paralar alıyoruz evet ama o beğenmeyip aklınca küçümsediğin kuaförlere düğününde 3 saat salon koltuğunu meşgul edeceğin 4000 tl gelin paketi ödemesi yapıp cebi hortumlanan ama düğün günü diye bozuntuya vermeyen hayat arkadaşınla baba evine dönüyorsun ve biz bir haftasonu içerisinde 3 kişi 9-10 gelin çıkartık iki günde yaptığımız ciro aylık gelirin kadar bile değil belkide((
Böylesinide gördüyse aslan kocama unutması için her türlü psikolojik desteği sağlamaya hazırım
Ya umarım fake konudur ya gerçekten böyle bir insan yoktur umarımSizin başka işiniz yok mu yahu? Tamam şaşırabilirsiniz de milletin kukusuna gömmek için üşenmeyip konu açmak nedir? Israrla devam ettiriyor bir de. O beğenmediğiniz şeylerin kılını, tüyünü temizleyerek rızkınızı kazanıyorsunuz. Bence sizin için bu daha travmatik olmalı, oturun buna yanın.
Çoğu öğrencimi kuaförlüğe yönlendiriyorum ben, farkındayım her şeyin. “Aklınızca” laf sokmuşsunuz ama okuduğunuzu anlayın önce. Kuaförleri değil, sizi ve iş ahlakınızı küçümsedim.Benim ( daha doğrusu annem ve elemanının ) tek rızkı ağdadan gelmiyor tatlım kıl tüy temizlerken midemizi bulandırıp cüzi paralar alıyoruz evet ama o beğenmeyip aklınca küçümsediğin kuaförlere düğününde 3 saat salon koltuğunu meşgul edeceğin 4000 tl gelin paketi ödemesi yapıp cebi hortumlanan ama düğün günü diye bozuntuya vermeyen hayat arkadaşınla baba evine dönüyorsun ve biz bir haftasonu içerisinde 3 kişi 9-10 gelin çıkartık iki günde yaptığımız ciro aylık gelirin kadar bile değil belkide((
ülkemizde tonlarca ağdacı ve vajinası siyah kadın varAğda yaptim dedigin müşterin burayi okursa size tazminat davasi açar başiniz belaya gidebilir, ciddi bisey diyorum dikkate alin lütfen