vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

ay sizde
kesin yoktur fikrin he
duyar kasmasakmı
Sen hizmet verip ekmek yediğin müşterilerinin özel bölgelerini inceleyip oraya buraya yazmak istiyorsan sen bilirsin valla ne diyim Buna ayıp demem duyar kasmak geldiyse sana şaşırmam.Sonucta milletini şeyini inceliyorsun Bana da bu ilginç geldi ama

Benim ( daha doğrusu annem ve elemanının ) tek rızkı ağdadan gelmiyor tatlım kıl tüy temizlerken midemizi bulandırıp cüzi paralar alıyoruz evet ama o beğenmeyip aklınca küçümsediğin kuaförlere düğününde 3 saat salon koltuğunu meşgul edeceğin 4000 tl gelin paketi ödemesi yapıp cebi hortumlanan ama düğün günü diye bozuntuya vermeyen hayat arkadaşınla baba evine dönüyorsun ve biz bir haftasonu içerisinde 3 kişi 9-10 gelin çıkartık iki günde yaptığımız ciro aylık gelirin kadar bile değil belkide ((

Daha travmatik olansa babası yaşındaki sevgilisinin o eleştirdiği kukunun belki binbir çeşidini görmüş olması

Ve içi dışına çıkmıştı böyle bişey olabilirmi ya
Sinek yakalayan Kurbağa dili gibi
Korkmayın sizi yemez. Altı üstü iki dudak. Yaptığınız da etik değil, profesyonel değilsiniz. Kadın memnunsa kimseyi ilgilendirmez, bu kişisel bir mesele, sağlık problemi değil, ayıplanacak bir şey değil. Sizinki öyle olursa, siz estetik yaptırırsınız madem. Estetik de ayıp değil.

Spatulaya değen bir et parçasını nasıl görmezden gelebilirim acaba

iyi kokla ve kaybol o zaman
Deprem zamanı şoyle bir konu açıp üstune üstlük girişte yazdıklarına bakın ve şimdiki açtığı konuya evet tatlı kıs kadının düşmanı kadın çok hak verdim sana

Eklentiler

• Screenshot_20230226_001132_Samsung Internet.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 127
Hortumcu oldugunuzu itiraf ettiniz az once, haksiz kazanilan bu paralar nasil geciyor bogazinizdan. Utanmadan birde konu acmissiniz

Bayan ne anlatıyon sen ya? Hayat arkadaşının cebini hortumlayan kadınlar diye küçümsediğin kadınlar sayesinde ekmek yiyorsun. Kılından,tüyünden midenin bulandığı insanlar sayesinde ekmek yiyorsun. Ay gerçekten sizin gibilere para kazandırmamak lazım. Böyle bir namkörlük görmedim. Parasıyla hizmet alıyorsun arkandan kızın teki neler diyor. Yapma o zaman zorla mı yapıyorsun? Hayrına değil parasına yapıyorsun. O zaman konuşma millettin arkasından. Ayrıca makul falanda değil bir kaş bıyığa 50 lira alıyorsunuz.

Ya umarım fake konudur ya gerçekten böyle bir insan yoktur umarım

Çoğu öğrencimi kuaförlüğe yönlendiriyorum ben, farkındayım her şeyin. “Aklınızca” laf sokmuşsunuz ama okuduğunuzu anlayın önce. Kuaförleri değil, sizi ve iş ahlakınızı küçümsedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…