Kadınların isteksizliği genelde hayat şartlarından kaynaklanıyor. Çoğu zaman daha çok işi bir arada yürütüyoruz -ev, iş, çocuklar- ve daha çok yoruluyoruz. Her şeyi daha çok kafaya takan bir beynimiz olduğu için sevişmeye odaklanamıyoruz. Halbuki vücudumuz sevişmeye erkeklerden daha elverişli. En basitinden bizim cinsel organımız klitoriste bulunan sinir ucu sayısı penistekinden kat kat fazla. Erkeklerin belirli yerleri erojen, bizim bütün vücudumuz. Hiçbir erkek boşalırken kendini bir kadın kadar kaybetmez, bilimsel olarak da beyinlerinin bir bölümü açıktır fakat kadın beyni orgazm anında komple kapanır. Asıl bizim beynimize kan gitmez yani
Ve onların kaşık bacak bölgesi titrerken kadınların bütün vücudu saç diplerine kadar gerilip titreyebilir. Ekşi sözlük gibi erkek ağırlıklı yazarların olduğu, erkek muhabbetlerinin olduğu yerlerde de kadın zevki daha güzel, daha çok muhabbeti döner. Fakat biz bu avantajlarımızı kimi zaman hayat yorgunluğundan, kimi zaman taciz-tecavuz travmalarımızdan, kimi zaman da saçma sapan kültürel kurallardan ötürü kullanamıyoruz. O aşırı istekli ve her birleşmede orgazm olan kadınlar genelde kafalarına her şeyi takan tipler olmuyor, çok sorumlulukları olmuyor olsa bile paylaşıyorlar. Ve cinselliği bazen bütün işlerinden önde tutuyorlar, kendimden biliyorum
Sanki erkekler daha avantajlıymış gibi yorumları okudum yazmak istedim. Vücudunuzun, kadınlığınızın değerini bilin hanımlar. Sandığınız kadar fark yok o süper dişi hatunlarla, fizyoloji hemen hemen aynı. Asıl etken beynimiz. Cinsel organımız o çünkü.