- 20 Ekim 2020
- 655
- 1.479
Hahshshd valla hiç duymamıştım. kadınlar kulübüyle her gün bir yeni bilgi köşesie bak işte biliyormuşsun fışkırtma dediğin şeyin ingilizcesi squirt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahshshd valla hiç duymamıştım. kadınlar kulübüyle her gün bir yeni bilgi köşesie bak işte biliyormuşsun fışkırtma dediğin şeyin ingilizcesi squirt
Boğa burcu muyduO zamanlar tabii ne şiddet ne başka sorun vardı.cocuk da yok o zaman.adam o zaman tam normal.
Aynen doğru söylemiş valla.birbirimizi yediğimiz zamanlarda o disar bahçeye falan.inan yatakta beklerdim gelsede sabah olmasa diyeAy benim de bi arkadaşım var böyle bazen konuşuruz . Ten uyumu öyle bişey ki biz bugün boşansak sırf o iş için bir araya geliriz arada bi derdi de hayret ederdim . Hatta bir gün çok fena kavga etmişlerdi bu sinirlendi otur bak çocuğuna ben çarşıya çıkıcam dedi çıktı evden kahve içmeye gitti bir mekana o arada da mesajlaşıyoruz . Ya diyo aşırı sinirliyim öldüresim parçalayasım geliyo yüzünü görmeye sesini duymaya tahammülüm bile yok o derece öfkekiyim ama şuan canım onu nasıl istiyo anlatamam dediydi de ben şaşıp kaldıydım Şimdi senden de böyle duyunca okuyunca harbiden varmış lan böyle şeyler diyorum şuan Allaaammm 5 yıllık evliliğimde görmedim , bari bundan sonrasında bir kez olsun bana gece 12’den sabah 6yı göster ya Rabbimm , çok amin
şu efsane "eski" her kadının hayatında 1 kere oldu herhalde. yorumlara bakılırsa öyle görünüyor :)Selam kizlar tesadüfen konuya denk geldim okudum baya baya.simdi şu 3-4 kez muhabbeti var ya. Arka arkaya hep.he o benim ilk eşimde vardı.hemde arada sırada değil nerdeyse 2 günde bir akşam 12 den sabah 6 ya kadar.hayir bu enerji nerden bende anlam veremedim.ayni yemeği yiyoruz hep beraberiz derken 6 yi gördüğümüzde oldu.tabj bizim evliliğimiz 2 yıl sürdü sonra benim cinsel hayatım sıfıra döndü.
Eski eşimleyken birkez bile orgazm olmadan uyuduğunu bilmiyorum.en unutulmaz orgazm hikayemi anlatmaya cesaretim yok
Ama suanki cinsellik sıfırın altında ekşi 10000
İkizler burcuyduBoğa burcu muydu
Dur bacım sakin ol , bu gazla herifi aramayasın sakınAynen doğru söylemiş valla.birbirimizi yediğimiz zamanlarda o disar bahçeye falan.inan yatakta beklerdim gelsede sabah olmasa diye
Sonra baktım gelmiyo gider cagirirdim.ama hep mi mutlu son olurdu
Ahahahah bak sana ne anlatsam.şu efsane "eski" her kadının hayatında 1 kere oldu herhalde. yorumlara bakılırsa öyle görünüyor :)
ben zaten benimkini komik cinsel anılar başlığına yazmıştım ah ah özlüyor insan ... sabah uykusuz işe gitmeleri bile özlüyor... toplantıda istemsiz sırıtmaları. lan hakkaten millet ne düşünüyordu ki
Ayy yok ikinciye evlendim.oda zaten arayamacagim yerlerdeDur bacım sakin ol , bu gazla herifi aramayasın sakın
başarılarının devamını dilerim bu evliliğinde deAyy yok ikinciye evlendim.oda zaten arayamacagim yerlerde
of adam da mı morardığını görmedi? bunu ilk görenin görümce olması piknikteki sırıtmaları düşünmek bile istememAhahahah bak sana ne anlatsam.
Bugün biz yine böyle sabahladik.ama ne sabahlamak.uyandim sanki 10 kişi toplanmis evire çevire beni dövmüş.o günde annem babam gelecek eş kişisinin de ailesi gelecek pikniğe gidicez.once görümcem geldi senin bu halin ne dedi.tabii bende aynaya bakacak hal yok.yoksa dövdü mü seni demez mi.herkes toplandı nasıl dövdü nasıl dudağın morardı demeye başladılar.simdi ikimizde gülüyoruz ama sebebini anlayamıyoruz.en sonunda hepsine ya öpüştük biraz fazla öpmüş napiyim dedim.
Tabii herkes anladı rezil olduk
Benim burcumİkizler burcuydu
Bu ara retro falan mı var ya kimle konuşsam hep eskileri yad ediyor ben de dahilAynen doğru söylemiş valla.birbirimizi yediğimiz zamanlarda o disar bahçeye falan.inan yatakta beklerdim gelsede sabah olmasa diye
Sonra baktım gelmiyo gider cagirirdim.ama hep mi mutlu son olurdu
Bana kalsa ben adamı evire çevire o yatakda ceviririm ama bunun içine dede kaçmış.bide evlilik yılı uzaginca rutine mi dönüyor acaba.adama yapmadığım maaşı ikinciyi görmedik.tabii sarhoş olursa o ayrıbaşarılarının devamını dilerim bu evliliğinde de
Ay olabilir hiç aklımda yokken eskileri düşündüm anlattımBu ara retro falan mı var ya kimle konuşsam hep eskileri yad ediyor ben de dahil
Kız evlenmeden evvel şart koşaydın sabah 8 akşam 7 iş yerine , akşam 7 gece 12 kendine , gece 12 sabah 6 bana zaman ayıracaksın diyeBana kalsa ben adamı evire çevire o yatakda ceviririm ama bunun içine dede kaçmış.bide evlilik yılı uzaginca rutine mi dönüyor acaba.adama yapmadığım maaşı ikinciyi görmedik.tabii sarhoş olursa o ayrı
Biraz daha böyle devam ederse adamı alkolik ederim
Ya yine ilk zamanlar iyiydik.tabii cicim ayları.sonra bende bı isteksizlik başladı.sonra onda azalma başladı derken rutine döndük.simdi tam başlıyoruz ahh aşkım sakin kalkma diyo.bende bekliyorum hadi diye adam uyku modundaKız evlenmeden evvel şart koşaydın sabah 8 akşam 7 iş yerine , akşam 7 gece 12 kendine , gece 12 sabah 6 bana zaman ayıracaksın diye
Keske inek olsaydim da boyle dertlerim olmasaydi dedirtecek raddede o iş de.Senin cowgirl işi noldu
Baktın uzun sürüyor bırak. Mutlu son değil o. Ben çok yaşadım. 5dakka kadar sürdü, o zevke ulaştıysam tamam, yok eğer tık yoksa bırakıyorum, demekki tam kıvama gelememişim.Ortalama kaç dakika sürdü? Ben bir kere denedim 25 dk civarinda sürdü. Cok yorucuydu ve aman aman bir zevk de alamadim açıkçası.
Sende bu arzu ve enerji olduğu sürece uyuyan yılanı da uyandırırsın zehrini de akıtırsın geceleri de sabah edersin adamı alkolik edip kötü yollara düşürme de ayy gece gece ne güldüm ya , Allah da seni güldürsün inşallahhhYa yine ilk zamanlar iyiydik.tabii cicim ayları.sonra bende bı isteksizlik başladı.sonra onda azalma başladı derken rutine döndük.simdi tam başlıyoruz ahh aşkım sakin kalkma diyo.bende bekliyorum hadi diye adam uyku modunda
Amin canım.zaten bende ki istekde 2 hafta falan suruyo.azcik dayansa sorun yok.keske öyle içmeye falan meraklı olsa sabahlar olmazSende bu arzu ve enerji olduğu sürece uyuyan yılanı da uyandırırsın zehrini de akıtırsın geceleri de sabah edersin adamı alkolik edip kötü yollara düşürme de ayy gece gece ne güldüm ya , Allah da seni güldürsün inşallahhh