Merhaba arkadaslar. Birkac kisi yazmis,bildiklerimi aktarmak icin yaziyorum ben de, tip ogrencisiyim,3.sinifi bitirdim.
Vajinanin icini ASLA ama ASLA yikamayin.saf suyla bile. Eger sik mantara yakalaniyorsaniz her gece 1 tane vaji-flora koyun icine. Bu ilac degil,tamamen dogal bir sey icinde vajinaya yararli bakteriler var. Eczaneden temin edebilirsiniz,kapsul seklinde gece vajinaya sokuyosunuz. Eczacinizdan da bilgi alin mutlaka. Ilac ve tehlikeli bisey olmadigi icin tavsiye etmekte sakinca gormuyorum,tamamen dogal vajinal florayi duzelten bir sey.
Onun disinda numis med ile mantarken sabah aksam yikayin, degilseniz olmamak icin ben yaz gunlerinde gunde 1 defa yatarken yikiyorum. Kisin da 3 gunde 1 falan veya dustan dusa kullanin.
Bir de lutfen ama lutfen taharet alirken ONDEN ARKAYA alin, once anus sonra vajinaya degmeyin. Acik acik yaziyorum ama tipta ayip olmaz :)
Orayi cok kuru tutun ve usutmeyin. Korunmasiz cinsel iliskinin sabahinda mutlaka yine bu vaji-floradan 1 kapsul koyun.cunku spermin ph'i yuksektir ve vajinanin ph'i dusuktur,sperm bozuyor orayi.(YALNIZ HAMILE KALMAK ISTEYENLER,BUNU DOKTORA DANISIP YAPSIN)
Ve yine cinsel iliski sonrasi hemen cisinizi yapin ve mumkunse orayi numis medle yikarsaniz iyi olur. Normalde sikayeti olmayip cinsel iliski sonrasi idrarda hep yanma hissedenler iliski oncesinde 1 adet pyeloseptyl alsin, yine tehlikeli bir ilac degildir idrar antiseptigidir,o yuzden onerdim umarim sorun yoktur bunlari onermemde.
Bu doktorlar hastalara guzel bilgi vermiyorlar,bir an once gondermeye bakiyorlar.ben de tip okuyorum ve boyle doktor olmamaya cok kararliyim, bilhassa kadin hastalarimi cok bilgilendiricem. Doktorlarin ici nasil rahat ediyo boyle her seyi anlatmadan yollamaya hastayi anlamiyorum
Cok uzun oldu kusura bakmayin,konunun basina donersek VAJINANIN ICINI ASLA YIKAMAYIN ve gunluk ped kullanmayin(cok sikilan eski atletlerini kesip onlari gumluk ped gibi kullanip atsin cope),orasi ic organ gibidir kendini temizler. karacigeri alip yikasan nolur mikrop kapar:) boyle dusunun. Hepinize saglikli mutlu gunler dilerim.