Vajinal Temizlik İçin Numismed mi, Sebamed mi?

peki arkadaslar bu bahsi gecen urunleri,duzenli hergun kullaniyomusunuz,yoksa yanliz kasinti,yanma gibi sikayetleriniz oldugundami kullaniyorsunuz??

hergün kullanıyosun cnm,ben sabah ve akşam olmak üzere günde ikikere kullanıyorum....

Eklentiler

• $tesekkur.jpg
    $tesekkur.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 76
eskiden o ürünü her lavaboya gitmemde kullanıyordum sonra baktım maliyeti çok şimdi çok güzel bi kokusu olan antibakteriyel likit sabun kullanıyorum her lavaboya gitmemde

sebamed kullaniyorum ben de ama her gun degil ihtiyac hissettikce 2 gunde 1 falan yani..
her gun kullanip da abartmak istemiyorum.

peki arkadaslar bu bahsi gecen urunleri,duzenli hergun kullaniyomusunuz,yoksa yanliz kasinti,yanma gibi sikayetleriniz oldugundami kullaniyorsunuz??

Benim de doktorum NumisMed önermişti, onu kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. O zamanlar kaşıntı sorunum vardı günde 2 kere kullanmamı, şikayetim geçince de banyo yaptıkça kullanmamı söylemişti. Ben de öyle yapıyorum, banyodan banyoya kullanıyorum.

Benim de doktorum NumisMed önermişti, onu kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. O zamanlar kaşıntı sorunum vardı günde 2 kere kullanmamı, şikayetim geçince de banyo yaptıkça kullanmamı söylemişti. Ben de öyle yapıyorum, banyodan banyoya kullanıyorum.

yerimseniben

Eklentiler

• $tesekkur10002.jpg
    $tesekkur10002.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 71
Ben bunu yeni duydum. hayret nasılda kaçırmışım bu ayrıntıyıbenneyaptımki
Vajinaya özel jel kullanıyordum her banyoda ama buda nesibenneyaptımki
Krem gibimi arkadaşlar...ayrıca cinsel ilişkide daha rahat olmanızımı sağlıyorbenneyaptımki
Çok açık sordumkusura bakmayın ama ben bunu merak ettim.. mis gibi kokuyor öylemi..

ben 2 ay önce bartholin kisti ameliyatı oldum bu kistin tekrarlama olasılığı çok yüksek ve önüne geçmek için alınabilecek tek önlem de vajinal hijyene dikkat etmek. sebamed kullanıyordum ama doktorum onu bırak numismed kullan dedi. şimdi numismed kullanıyorum demek ki daha etkili sebamede göre yoksa neden değiştirsin dimi? kokusu da daha güzel.

bunu neden kullanıyrsunuz tedavı amaclımı yoksa herkesın kullanması gereken bişeymı ılkkes duydum:((

numis med genital hijyen için ideal temizleme jeli arkadaşlar...
Ben doktorumun tavsiyesi ile başladım 6 aydır da çok memnunum .. günlük genital temizlik açısından bende her bayanın kullanması gerekiyor.
Tedavi yada cinsel ilişki ile alakalı bir durumu yok tabi:)

günaydın arkadaşlar,benim doktorumda sebamed i tavsiye etti,yalnız günlük ped kullanıyosan çok sık değiştir hatta hiç kullanma dedi,lekelenme veya akıntı durumlarında peçete kullan onuda her tuvalete girdiğinde değiştir dedi,ama açıkçası bana peçete de çok sağlıklı gelmiyor ama yinede tavsiyesine uyuyorum.

günaydın arkadaşlar,benim doktorumda sebamed i tavsiye etti,yalnız günlük ped kullanıyosan çok sık değiştir hatta hiç kullanma dedi,lekelenme veya akıntı durumlarında peçete kullan onuda her tuvalete girdiğinde değiştir dedi,ama açıkçası bana peçete de çok sağlıklı gelmiyor ama yinede tavsiyesine uyuyorum.

evet günlük ped konusunu ben de duymuştum...çok önemli bir şey dikkat etmek gerekiyoa.s

evet günlük ped konusunu ben de duymuştum...çok önemli bir şey dikkat etmek gerekiyoa.s

evet canım özellikle kanama olduğunda pedimizde bakteri oluşması çok daha kolay oluyormuş,o yüzden çok sık değiştirmek lazımmış.Bende enfeksiyon olduğu için bunları özellikle söyledi, bide jelle içinide yıka dedi,jelin üstünü okudum sadece dışını yıkayın diyor,içini yıkasam nasıl durulayabilirim kii,valla henüz cesaret edemedim.

cnm jelle içini yıkama olayını nasıl söyledi hayret,ilk defa duydum bence sen sadece dışını yıka parmak sokup içini yıkama sakın......

doktorum bana da sebamed i önermedi.
numis med yazdı.
numis med in hasatalık öncesinde koruma,hastalık sırasında da tedaviye yardımcı özelliği olduğunu söyledi.
kesinlikle tavsiye ediyorum yeni başladım ama.bu kadar doktor öneriyorsa bildikleri vardur

Back