Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergün kullanıyosun cnm,ben sabah ve akşam olmak üzere günde ikikere kullanıyorum....
çok naziksin cnm,,teşekkür ederim....yerimsenibenyerimseniben
peki arkadaslar bu bahsi gecen urunleri,duzenli hergun kullaniyomusunuz,yoksa yanliz kasinti,yanma gibi sikayetleriniz oldugundami kullaniyorsunuz??
ben 2 günde bir yani her banyoda kullanıyorum alışkanlık gibi oldu bendea.s
peki arkadaslar bu bahsi gecen urunleri,duzenli hergun kullaniyomusunuz,yoksa yanliz kasinti,yanma gibi sikayetleriniz oldugundami kullaniyorsunuz??
Benim de doktorum NumisMed önermişti, onu kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. O zamanlar kaşıntı sorunum vardı günde 2 kere kullanmamı, şikayetim geçince de banyo yaptıkça kullanmamı söylemişti. Ben de öyle yapıyorum, banyodan banyoya kullanıyorum.
günaydın arkadaşlar,benim doktorumda sebamed i tavsiye etti,yalnız günlük ped kullanıyosan çok sık değiştir hatta hiç kullanma dedi,lekelenme veya akıntı durumlarında peçete kullan onuda her tuvalete girdiğinde değiştir dedi,ama açıkçası bana peçete de çok sağlıklı gelmiyor ama yinede tavsiyesine uyuyorum.
evet günlük ped konusunu ben de duymuştum...çok önemli bir şey dikkat etmek gerekiyoa.s