Vajinal Temizlik İçin Numismed mi, Sebamed mi?

genital bölgenizde alerji kaşıntı vs olduğu için mi
bu tarz vajinal temizleyiciler kullanıyorsunuz
kullananlara doktorunuz mu önerdi

genital bölge derken nereyei kastediyorsun? vajinanın içi hiçbir yabancı maddeyle yıkanmamalı, orası kendi kendini temizler zaten.
dışı içinse ekstra şeylere gerek yok, normal sabun bile kullanabilirsin.

ben de sebamed kullanıyorum ama hafta 1-2 defa banyoda çok kısa süre kalıyor sonra duruluyorum dudak ve biraz iç kısım,ama okduğumda enfeksiyon kaşıntı halinde fındık büyüklüğünde sabah-akşam bırakıp durulanmalı imiş,öyle de denicem.siz nasıl ve ne kullanıyorsunuz?

1. Bir de ıslak mendil gibi minik pakette çantada taşınan temizleyici mendillerDden öenereceğiniz var mı,tuvaletler hijyen olmuyor bazen su olmuyor

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. fakat uzun süredir her derdime devayı burda buluyorum:)
1.5 yıldır sürekli mantar oluyorum, çeşitli tedaviler gördüm. en son doktorumun tedavi amaçla ve temizlik için verdiği numismed oldu. günde sadece 1 defa kullanmamı, bu sabununda bakteri ya da herhangi birşeyin orada üremesine engel olduğunu söyledi. kullanıyorum, mantar sıkıntısı çeken arkadaşlar içinde tavsiye ediyorum 1 aydır sıkıntım yok.

Merhaba arkadaslar. Birkac kisi yazmis,bildiklerimi aktarmak icin yaziyorum ben de, tip ogrencisiyim,3.sinifi bitirdim.

Vajinanin icini ASLA ama ASLA yikamayin.saf suyla bile. Eger sik mantara yakalaniyorsaniz her gece 1 tane vaji-flora koyun icine. Bu ilac degil,tamamen dogal bir sey icinde vajinaya yararli bakteriler var. Eczaneden temin edebilirsiniz,kapsul seklinde gece vajinaya sokuyosunuz. Eczacinizdan da bilgi alin mutlaka. Ilac ve tehlikeli bisey olmadigi icin tavsiye etmekte sakinca gormuyorum,tamamen dogal vajinal florayi duzelten bir sey.

Onun disinda numis med ile mantarken sabah aksam yikayin, degilseniz olmamak icin ben yaz gunlerinde gunde 1 defa yatarken yikiyorum. Kisin da 3 gunde 1 falan veya dustan dusa kullanin.

Bir de lutfen ama lutfen taharet alirken ONDEN ARKAYA alin, once anus sonra vajinaya degmeyin. Acik acik yaziyorum ama tipta ayip olmaz :)

Orayi cok kuru tutun ve usutmeyin. Korunmasiz cinsel iliskinin sabahinda mutlaka yine bu vaji-floradan 1 kapsul koyun.cunku spermin ph'i yuksektir ve vajinanin ph'i dusuktur,sperm bozuyor orayi.(YALNIZ HAMILE KALMAK ISTEYENLER,BUNU DOKTORA DANISIP YAPSIN)

Ve yine cinsel iliski sonrasi hemen cisinizi yapin ve mumkunse orayi numis medle yikarsaniz iyi olur. Normalde sikayeti olmayip cinsel iliski sonrasi idrarda hep yanma hissedenler iliski oncesinde 1 adet pyeloseptyl alsin, yine tehlikeli bir ilac degildir idrar antiseptigidir,o yuzden onerdim umarim sorun yoktur bunlari onermemde.

Bu doktorlar hastalara guzel bilgi vermiyorlar,bir an once gondermeye bakiyorlar.ben de tip okuyorum ve boyle doktor olmamaya cok kararliyim, bilhassa kadin hastalarimi cok bilgilendiricem. Doktorlarin ici nasil rahat ediyo boyle her seyi anlatmadan yollamaya hastayi anlamiyorum:KK67:

Cok uzun oldu kusura bakmayin,konunun basina donersek VAJINANIN ICINI ASLA YIKAMAYIN ve gunluk ped kullanmayin(cok sikilan eski atletlerini kesip onlari gumluk ped gibi kullanip atsin cope),orasi ic organ gibidir kendini temizler. karacigeri alip yikasan nolur mikrop kapar:) boyle dusunun. Hepinize saglikli mutlu gunler dilerim.

KESİNLİKLE NUMİSMED. Hem doktorum hem de eczacım önerdi. Çok memnunum. Ben bir kimyager olarak bu konuyu çok yönlü araştırdm. Piyasaya ilk çıkan intim temizleyici jel Numismed miş ve bir ilaç firması tarafından çalışılan tek intim ürünü de bu ürün. İlaç firması olması ben de öncelikli bir güven oluşturdu. Özellikle sebamed ile karşılaştırdığımda her iki ürünün tüm özellikleri aynı çıktı tek birşey hariç. O da şu ki NUMİSMED in ANTİSEPTİK ÖZELLİĞİ VAR ama SEBAMED'İN YOK.

Bana da doktorum numismed onerdi, acikcasi ben sadece kasintim oldugu donemlerde kullaniyorum cok fazla kullanmamaya gayret ediyorum, ama sanirim biraz daha duzenli kullanmam gerekiyor cunku donem donem kasinti sorunum oluyor. Numismed kasintiyi aliyor ve kokusuna bayiliyorum:)

Sebamed i bir kac kez kullandim ama cok sevmedim acikcasi, ne kokusu hosuma gitti ne kasintilarima deva oldu biraktim tekrar numismed i kullaniyorum memnunum.

Back