Vajinal Temizlik İçin Numismed mi, Sebamed mi?

ben de bu gün numis med aldım ve çok memnun kaldım

Son düzenleme:
Kızlar ben hamileyim ve mantar var.Ebeyle konuştum geçen dedim sebamed i bana dedi hamileyken sebamed in şampuanını bile kullanmaman gerek üstünde yazıyomuş.Numis med ide ark kullanıyo onlarda hamile alsam acaba???

Hamileler için Numis med Hamilelik sırasında hormonal değişimler nedeniyle, hamilelerde vajinal mantar hastalığı (özellikle hamileliğin üçüncü trimestrinde) daha sık görülüyor. ışte bu sebeple, hamilelik döneminde mantar hastalığının oluşma riskini minumum düzeye indirmek için, Numis med ıntim Likid pH 4.2 ile yapılacak günlük temizlik tavsiye edilebilir. Çünkü, içeriğinde bulunan Klorhexidin diglukonat mikroorganizmaların üremesine fırsat vermiyor. Genital ortama uygun pH’sı da doğal dengenin korunmasını sağlıyor. Üstelik intim likidin hamileler üzerine hiçbir yan etkisi yok.

HAMıLELERDE VE EMZıREN ANNELERDE KULLANIM: Diğer ilaçlarda olduğu gibi ondansetron özellikle birinci trimester olmak üzere hamilelik döneminde kullanılmamalıdır. Ondansetron kullanan anneler, bebeklerini emzirmemelidir.

Bu ne şimdi hem kullanılır hem kullanılma anlamadım gitti en iyisi dr sorayım

doktora gitmeden kullanılmıyormu numis med dediğiniz şey ilk defa girdim bu konuya kusura bakmayın biraz fransızım bilmiyorumkismile ama bende genital bölgeme takık durumdayım su ile temizlenmiyor gibi geliyor bana ben wc de bile sabunu alıp yıkıyorum iyi yapmıyormuşum taki bu yazıları okuyana kadar. bilmiyorumkismile doktora danışmadan kullanılmıyormu merak ettim bir zararı varmı ayrıca bazaı sayfalarda hiç birşey kullanmayın diyorlar

Evet eczanelerden doktora gitmeden temin edebilirsin, zaten bir yan ürün reçeteye yazılmıyor, normal sabunla sakın yıkama mantar olursun, ben numis med kullanıyorum gayet hoş ferah bir his veriyor ama yinede genital bölgeyi çok yıkamak iyi değil o kendi kendini temizlermiş, doktorların söylemleri üzerine.

ben de biraz okudum araştırdım. numismed e karar verdim. özellikle yaz olduğu için o bölgem havasız kalıyor terliyor akıntı da olunca mikrop kapmak istemiyorum. 2günde bir kullanmayı düşünüyorum.

bir de ıslak mendil gibi minik pakette çantada taşınan temizleyici mendiller var mı? büyük paketlerini görmüştüm ama onlar çantada taşınmaz. bazen adet döneminde ya da akıntım olduğunda koku oluyor ve evde olmadığım için peçeteyle silmekten başka bir şey yapamıyorum.

herhangi bi sorunum yok ama yıllardır kullanırım hijyen amaçlı....çok eskiden numis med kullanmıştım çok güzeldi sonra bi daha bulamadım onu,sebamed kullanıyorum son yıllarda...ama sanki numismed daha iyiydi....eczanelere sorduğumda o ne falan diyolar hiç duymamış gibi

numis med daha iyi kızlar her ikisini de kullandım sebamed in ph sı daha düşük sanki o yüzden iyi gelmiyor gibi hissediyorum

Numis med i doğumdan sonra dr.vermişti kullandım çokta memnunum..sebamed i bilmiyorum..

ben ilk olarak avonunkini kullanmıştım fakat kokusunun zamanla değiştiğini bozulur gibi olduğunu farkettim..
doktorum sebamed kullanabileceğimi söyledi..
3 senedir geceleri yatmadan önce ve duşta kullanıyorum..
tavsiye ederim..

ben üniversitedeyken hep avon kullandım, ph kaç bilmiyorum ama ph uygundur diyordu üstünde genital bölge için. ondan çok memnundum, 4 yıl boyunca hiç bir mantar sorunum olmadı. daha sonra hiçbirşey kullanmadığım dönemde bir de doğum kontrol hapının etkisiyle mantar oldum. dr sebamed önerdi, iki kutu kullandım ama hiç etki etmedi, antibiyotik ve fitil de kullandım ama mantar tekrarladı. bence sebamed güzel değil. numismedi yeni aldım ilk kez kullanıcam. ama memnun kalmazsam avon'a dönerim. o güzeldi ama ph kaç olduğu yazmadığı için içime sinmiyor.

kızlar ben numis med kullandım ama memnun kalmadım çok suyla durulanması lazım o sırada da üşütüyorum sebamed de aynı sanırım çok suyla çok kere durulanması lazım bunların

Bende mantar var ve doktor bana numismed i önerdi sebamed i kullanmadım daha önce avonu kullanıyordum şimdi artık sadece numismed i kullanmayı düşünüyorum

ben sebamed kullanmıştım kokusu vs çok güzeldi. öyle süper aman aman bir etkisini görmedim yani iyileştirici etkisi yok ama hijyen açısından ve mikroplardan korunmak açısından iyi.

Ben de Numismed almayı düşünüyorum da sizler bununla vajina içini mi yıkıyorsunuz yoksa sadece dışı için de etkili mi?

Ben de Numismed almayı düşünüyorum da sizler bununla vajina içini mi yıkıyorsunuz yoksa sadece dışı için de etkili mi?

vajina içi sırf suyla bile yıkanmaz. daha beter mantar vs vs hastalıklar olur diye biliyorum. sadece dış bölge yıkanıp temizlenir. vajina içini kendisi zaten temizliyormuş salgılarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…