Vajinal Temizlik İçin Numismed mi, Sebamed mi?

MY.ANGEL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
78
1
86
İstanbul
Arkadaşlar eczaneye gittim genital bölge temizliği için Seba med ve Numis med i gösterdi, kullananlar varsa lütfen yazarmısınız hangisi daha iyidir...

bende diğerini duymadım...
seba med kullanıyorum..
kadın sağlık merkezine gitmiştim orda tavsiye etmişlerdi..

arkadaşlar bişey daha sorucam kaç yıldır kullanıyorsunuz? ben bi kaç arkadaşıma sordum dr. ları Numis med yazdırmış, o yüzden kararsız kaldım..
bide komik olucak belki ama erkeklerde kullanabilirmi ki acaba? :)

Ben numis med kullanıyorum arkadasım banada doktorum vermıstı..
memnunum.. sebamedı hıc kullanmadım..

sebamedi kullanıyorum cok hos bır kokusu var kasıntılara bıle iyi geldi ama doktor numis dediyse daha etkili olabılır tabı

ben sebamed kullanıyorum 6 aydır, çok memnunum. daha önce 3 yıl moos kullandım, o da tamamen bitkisel, memnundum. sebamedi doktorum önerdi.

ben numis med kullanıyorum 4 yıldır.doktorum önermişti, çok faydalı rahatlatıcı birşey...

ben numis med kullanıyorum.bana doktor tavsiye etmişti 2 yıl önce halada kullanıyorum.genital bölge için artı bende mantar vardı onun için vermişti.halada kullanıyorum.memnunum tavsiye ederim.seba medi bilmiyorum.

Ben her ikisinide kullanıyorum.Doktorum tavsiye etti.İkiside çok etkili hijyende.Biri 3,8 diğeri 4,6 faktör tercihe kalmış.

Arkadaşlar merhaba,

bende doktorumun tavsiyesi üzerine Numis med kullanıyorum yaklaşık bir yıldır ve çok memnunum. Kaşıntım vardı kullanmaya başladığımdan beri hiç sorunum kalmadı. Tavsiye ederim. Sebamed'i ise hiç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…