Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bişey daha sorucam kaç yıldır kullanıyorsunuz? ben bi kaç arkadaşıma sordum dr. ları Numis med yazdırmış, o yüzden kararsız kaldım..
bide komik olucak belki ama erkeklerde kullanabilirmi ki acaba? :)
ben numis med kullanıyorum.bana doktor tavsiye etmişti 2 yıl önce halada kullanıyorum.genital bölge için artı bende mantar vardı onun için vermişti.halada kullanıyorum.memnunum tavsiye ederim.seba medi bilmiyorum.
bende doktorumun tavsiyesi üzerine Numis med kullanıyorum yaklaşık bir yıldır ve çok memnunum. Kaşıntım vardı kullanmaya başladığımdan beri hiç sorunum kalmadı. Tavsiye ederim. Sebamed'i ise hiç kullanmadım.
vajinal likit yada su dan başka birşey sürme tatlım oraya. Çok mecbur kalırsan dışarıda bir tuvalete girmek durumunda olursan felan ancak. Ama sürekli asla. Sevgiler..