• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım sen cin3 için konizasyon oldun daha once sanırım ? Patoloji sonucunda sınırlar negatif geldi mi ? Ben seni daha önce tedavi edip konizasyon yapan doktoru hatalı buluyorum kesinlikle. Leepten sonra son care konizasyon uygulanır ve ondan sonra tekrarlama olasılığı neredeyse %0.05 gibi bir oran. Sen doktorunu değiştir kesinlikle ve bağışıklığa yüklen
Sizin cin 1 den cin 3 e mi atti 3 ayda

Sizin cin 1 den cin 3 e mi atti 3 ayda
3 ayda cin 3e atlamaz sakın olur musun ? Doktor deflgy vermiş.işte o temizliyor zaten.. bağışıklığını da yükseltirsen negatif olursun kısa sürede.. Erken öğrendiğin için şükretsen artık daha iyi olacak.. kan tahlillerini yaptn vitaminlerine bak propolis kullan ve ek olarak eksik vitaminlerinin takviyesini al.

3 ayda cin 3e atlamaz sakın olur musun ? Doktor deflgy vermiş.işte o temizliyor zaten.. bağışıklığını da yükseltirsen negatif olursun kısa sürede.. Erken öğrendiğin için şükretsen artık daha iyi olacak.. kan tahlillerini yaptn vitaminlerine bak propolis kullan ve ek olarak eksik vitaminlerinin takviyesini al.
Dr 5 yılı buluyor dedi. Evet haklisiniz galiba. Dahiliye de test yaptırdım geçtiğimiz hafta herşey normal d vitamin eksik drdi onada 2 adet ilac yazdi

Çok haklı o arkadaşın yazdığı şey sonradan farklı olduğu ortaya çıktı onun leep sonucu sınırlar pozitif kalmış artık bence kendinle ilgilen diğer yorumları boşver şükret erken öğrenmişsin bu stresle cin 3 de olunur bunu kendine yapmayı bırak

Dr 5 yılı buluyor dedi. Evet haklisiniz galiba. Dahiliye de test yaptırdım geçtiğimiz hafta herşey normal d vitamin eksik drdi onada 2 adet ilac yazdi
Eşinde tedavi olsun aksatmayın onu. Tam bilmiyorum doktoruna sor ama deflgy sürdükten sonra eşinle ilişkiye girebiliyorsan onun tedavisi.içinde yardmcı olabilir sanki o şekilde yapanlar vardı diye hatırlıyorum..

Kızlar korku ve panik içinde hepimiz zamanında buraya koştuk yazdık ama allah askina önce şu topigi bir okuyun zaten yapılması gerekenler yüzlerce kez yazıldı, doktor önerileri var, negatif olma yolları var okumaktan aciz olmayalım araştıralım hpv ve herpesi karıştıran bile var şaşırıyorum yani artık hiç mi okumuyorsunuz yahu

Kızlar ben smear ve hpv testi olduğum hastaneyi aradım henüz hpv testimin sonucu çıkmamış ama smearda sadece mantar var sonucunuzda dedi hpv aktif olduğunu anlamak icin o testi mi beklemem gerekiyor anlamadım açıkcası kritik bir durum olsaydı smear sonucunda çıkardı degil mi? 😇

Kızlar ben smear ve hpv testi olduğum hastaneyi aradım henüz hpv testimin sonucu çıkmamış ama smearda sadece mantar var sonucunuzda dedi hpv aktif olduğunu anlamak icin o testi mi beklemem gerekiyor anlamadım açıkcası kritik bir durum olsaydı smear sonucunda çıkardı degil mi? 😇
Evet canım smear temiz çıkmış korkma büyük ihtimalle Hpv de negatif gelir

Teşekkür ederim canım benim ya son olarak özel hastaneler gerçekten paratöner gibi içerideki siğilimi aldırmak icin devleti tercih etsem mi eğitim araştırma hastanesinde iyi bir doktor var ama siiznde fikrinizi almak beni mutlu ediyor 🤗

Evet canım smear temiz çıkmış korkma büyük ihtimalle Hpv de negatif gelir
hpv dna smar testi ile normal smar testi farklı değil mi ? İnşaALLAH yazan hanımefendi hpv negetiftir tabi merak ettiğimden soruyorum... 🤗

Arkadaşlar bişey sorcam. Ben devlet hastanesinde smear yaptırdım smear testi negatif. Temiz yani. Ama ketemde yaptırdığım test hpv tip59 pozitif çıktı. Dr yılda bir kontrol ettir dedi sadece gönderdi. Ben bir yıl beklemeyip ketemden tekrar hpv testi istesem yaparlar mı, yoksa bir yık dolmadığı için yapmazlar mı

Back
X