• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende siğil olmadığı halde sezeryan düşünüyorum riske atma bebeğini günahtır ben şuanda negatif oldum hpv 31 vardı hal tedirginim hamile kalınca nüks edermi diye ama katiyen normal yapmam sezeryan normali çok istiyordum bende ama kısmet değilmiş 😪
Nasil negatif oldun

Herkese neden onerilmiyor HPV negatif olcaksa herkes kullanmali ozaman oyle degilmi
Destekleyici bir ürün herkesi negatif yaparım bilemem drnle konuş fiyatında aşağı yukarı 1600TL civarında her Dr önermiyor onuda bilmiyorum galiba hastalık derecesine göre veriliyor onu ben bilemiyecrm doktoruna sor canım

Kızlar lütfen bana da yardım edin. En son doktoruma gittiğimde rahim ağzında yara var rahim ağzı kanseri taraması yaptır dedi Neden hocam riski var mı dedim Sen yine de yaptır dedi. Bugün gidecrm ama yapmadan önce 2 3 gün öncesinden ilişkiyi kesmek gerekiyormuş. Benim dün ilişki oldu ama içe boşalma olmadı korunmalı oldu. Sizce yinede test yaparlar mı gitsem
Adetin bittikten 1hafta sonra ve vajinal duşlama yapılmaması gerekir 3gün önceden ilişkiye girilmemesi gerekir int yazıyor neler yapman gerekli canım 3gün sonra git

Kizlar selam ben de oldum bugun leep kolposopi birlikte. Uyuttular o yuzden hiccbisey hissetmedim uyandigimda da normal sabah uyanmis gibiydim. 15 dakka sonra da sersemlik tamamen gecti. Sakin korkmayin cok basit bi islem. girisimle cikisim toplam 1 saat surdu
Şuan durumunuz nasıl acab merak ettim bende de dün cin 1 çıktı 2😥

Evet tekrarlayan bi virüs bu Hpv denilen şey. Ve Ayrıca tiplerine göre de rikleri varmış. Benim doktorum tekrarlayan lezyonlara özel bi karışım ilaç yaptırdı sürdü . Çok şükür şimdi iyiyim

Tekrarlayandan bir virüs söyleminde ki kast nedir?
Neler yaşadınızda tekrarladı? Siğil vardı yaktırdınız tekrardan mı çıktı? Rahim ağzında lezyon vardı müdahale edildi içerden lezyon mu tekrarladı? Pozitiftiniz,negatif oldunuz sonra tekrar mı pozitifsiniz? Detaylandırırsanız seviniriz. Merak ediyoruz neyin tekrarladığını.

Tekrarlayandan bir virüs söyleminde ki kast nedir?
Neler yaşadınızda tekrarladı? Siğil vardı yaktırdınız tekrardan mı çıktı? Rahim ağzında lezyon vardı müdahale edildi içerden lezyon mu tekrarladı? Pozitiftiniz,negatif oldunuz sonra tekrar mı pozitifsiniz? Detaylandırırsanız seviniriz. Merak ediyoruz neyin tekrarladığını.
Kesinlikle sorulması gereken bunlar

Arkadaşlar merhaba 1 ay kadar oldu HPV 16 diye bir virus çıktı çok korkuyorum bilen varmi bana anlatacak

Tabiki gittim ama ne olduğu anlatılmadi bilgilendirilmedim bir hafta oldu biyopsi yapildi
Biyopsi sonucuna göre doktorunuz işlem yapacak hiçbir şey çıkmazsa 6 ayda bir smear takibi cin1 çıkarsa yani düşük dereceli hücre bozukluğu 6 ayda bir smear takibi cin2_ve cin3 yani yüksek derecede hücre değişikliği leep konizasyon denilen oradaki lezyonu temizleyecek ufak bir ameliyat onun patoloji sonucuna göre vs vs

Biyopsi sonucuna göre doktorunuz işlem yapacak hiçbir şey çıkmazsa 6 ayda bir smear takibi cin1 çıkarsa yani düşük dereceli hücre bozukluğu 6 ayda bir smear takibi cin2_ve cin3 yani yüksek derecede hücre değişikliği leep konizasyon denilen oradaki lezyonu temizleyecek ufak bir ameliyat onun patoloji sonucuna göre vs vs
Yani cin 2 veya 3 çıkarsa tehlikeli

Back