Teşekkür ediyorumŞikayetim akıntı ve arada kaşıntı idi. Akıntım baya azaldı ama yine de adetlerden sonra ve önce hafif akıntım oluyor şeffaftan hafif sarıya dönük. Kaşıntım da ara ara oluyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorumŞikayetim akıntı ve arada kaşıntı idi. Akıntım baya azaldı ama yine de adetlerden sonra ve önce hafif akıntım oluyor şeffaftan hafif sarıya dönük. Kaşıntım da ara ara oluyor.
Bende bugün öğrendim cin 1 çıktı, hemen cin 2 oluyor mu bu anlamadimSmear sonunda cin2 cikti.1 ay sonra kolposkopi-biyopsi yaptirdim cin3 çıktı simdi leep ve over kist ameliyati olucam.smearde de cikiyor cin1lerde ascus olarak cikiyor ama cin2 yada cin3 iseniz smearde de cikiyor
Bugun cin 1 olduğunu öğrendim. Dr.10 yılı bulur cin 2 olması diyor. Fitil , ilac vercem dedi. Cin 1 hemen cin 2 olabilir miHpv 31 dirençli ve zor bi hpv grubudur canım en dirençli ve zor olarak geçen grup arasında 16-18-31-33 yemene içmene dikkat et ahcc kullan mutlaka ben senin yerinde olsam 6 ay değil 9 ay kullanırdım bende test yaptırdım arkadaşlar dua edin inşallah negatifi alırım uzun bir süredir yoktum![]()
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsunBugun cin 1 olduğunu öğrendim. Dr.10 yılı bulur cin 2 olması diyor. Fitil , ilac vercem dedi. Cin 1 hemen cin 2 olabilir mi![]()
Amin sağ olun...Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Benimde bugün sonucum geldi, cin1 olduğunu öğrendimBen dün leep oldum 15 gün nasıl geçecek biyopsi sonucundan çok korkuyorum
Ahcc yi böyle tavsiyelerle uzun almayın sakın, bi yerde okumuştum böbreklere zarar veriyormuş. Ben yan etkisi vardır diye kullanmaya çekiniyorum, millet 9 ay kullan diyebiliyor. Bu konuda dr unuzu dinleyin sadece bence. Geçmiş olsun bu arada.Bugun cin 1 olduğunu öğrendim. Dr.10 yılı bulur cin 2 olması diyor. Fitil , ilac vercem dedi. Cin 1 hemen cin 2 olabilir mi![]()
Sıkma canını cin 1 olup.hatta 2 olup düzenli kontrol ve sağlıklı beslenme ile bağışıkliği güclendirip negatif olan çoookkkkk kişi vaaarrr.. Kötüsünü düşünme iyisini düşün geçecek inan..Benimde bugün sonucum geldi, cin1 olduğunu öğrendim![]()
Bugun kbb doktoruna gorundunuzmu agziniz bogaziniz icin ne dedkBugun cin 1 olduğunu öğrendim. Dr.10 yılı bulur cin 2 olması diyor. Fitil , ilac vercem dedi. Cin 1 hemen cin 2 olabilir mi![]()
Bugun kbb doktoruna gorundunuzmu agziniz bogaziniz icin ne
Yaaa var midir kiSıkma canını cin 1 olup.hatta 2 olup düzenli kontrol ve sağlıklı beslenme ile bağışıkliği güclendirip negatif olan çoookkkkk kişi vaaarrr.. Kötüsünü düşünme iyisini düşün geçecek inan..
Sag olun ben ahcc kullanmiyorum. Bobreklere zarar veriyormusAhcc yi böyle tavsiyelerle uzun almayın sakın, bi yerde okumuştum böbreklere zarar veriyormuş. Ben yan etkisi vardır diye kullanmaya çekiniyorum, millet 9 ay kullan diyebiliyor. Bu konuda dr unuzu dinleyin sadece bence. Geçmiş olsun bu arada.
Tabiki de çookkkk vaarrr.. İnanın bende korktuğum zaman 2486 sayfanın tamamını okudum. Hic cinsellik cinsel deneyim dahi yaşamamış olanların bile ağda dan temiz olmayan ortak kullanım yerlerinden bu virüsye karşı karşıya.kalıp atlatıp evlenen çoluk çocuğa karışan düzenli kontrol ile cinleri negatif olan çoookkkk yorum okudum.. Diyorum ya eğer öyle olmasaydı ilk yazandan son yazana kadar herkez hala burda olurdu.. Ama yazanlar sizin gibi yeni öğrenip o şoku üstlerinden.atamayanlar..Yaaa var midir ki![]()
Ben de o nedenle kullanamıyorum.Sag olun ben ahcc kullanmiyorum. Bobreklere zarar veriyormus
Tabiki de çookkkk vaarrr.. İnanın bende korktuğum zaman 2486 sayfanın tamamını okudum. Hic cinsellik cinsel deneyim dahi yaşamamış olanların bile ağda dan temiz olmayan ortak kullanım yerlerinden bu virüsye karşı karşıya.kalıp atlatıp evlenen çoluk çocuğa karışan düzenli kontrol ile cinleri negatif olan çoookkkk yorum okudum.. Diyorum ya eğer öyle olmasaydı ilk yazandan son yazana kadar herkez hala burda olurdu.. Ama yazanlar sizin gibi yeni öğrenip o şoku üstlerinden.atamayanlar..Rahat olun gerçekten stres hiç iyi değil.. Burda birinin arkadaşının cin olup sadece doktor kontrolüyle hiç takmadan hayatına enarjisiyle devam edip negatif olanı bile okudum..
Dönüşünüz için çok sağ olun azda olsa bana moral.olduTabiki de çookkkk vaarrr.. İnanın bende korktuğum zaman 2486 sayfanın tamamını okudum. Hic cinsellik cinsel deneyim dahi yaşamamış olanların bile ağda dan temiz olmayan ortak kullanım yerlerinden bu virüsye karşı karşıya.kalıp atlatıp evlenen çoluk çocuğa karışan düzenli kontrol ile cinleri negatif olan çoookkkk yorum okudum.. Diyorum ya eğer öyle olmasaydı ilk yazandan son yazana kadar herkez hala burda olurdu.. Ama yazanlar sizin gibi yeni öğrenip o şoku üstlerinden.atamayanlar..Rahat olun gerçekten stres hiç iyi değil.. Burda birinin arkadaşının cin olup sadece doktor kontrolüyle hiç takmadan hayatına enarjisiyle devam edip negatif olanı bile okudum..
Merhaba test yaparlar belki ama saglikli sonuc olurmu bilemiyojm cunku smear testi vermeden once 2 yada 3 gun oncesinden iliskiye girilmemis olunmasi lazim cok saglikli sonuc olmuyor cunku doktorlarda soruyor zaten ne zaman iliski.oldu diye ben ce iliskiye 3 gun ara ver o sekilde git en sagliklisiKızlar lütfen bana da yardım edin. En son doktoruma gittiğimde rahim ağzında yara var rahim ağzı kanseri taraması yaptır dedi Neden hocam riski var mı dedim Sen yine de yaptır dedi. Bugün gidecrm ama yapmadan önce 2 3 gün öncesinden ilişkiyi kesmek gerekiyormuş. Benim dün ilişki oldu ama içe boşalma olmadı korunmalı oldu. Sizce yinede test yaparlar mı gitsem
Tamam teşekkür ederim o zmn bikaç gün sonra giderimMerhaba test yaparlar belki ama saglikli sonuc olurmu bilemiyojm cunku smear testi vermeden once 2 yada 3 gun oncesinden iliskiye girilmemis olunmasi lazim cok saglikli sonuc olmuyor cunku doktorlarda soruyor zaten ne zaman iliski.oldu diye ben ce iliskiye 3 gun ara ver o sekilde git en sagliklisi
Özel karışım ilaç? Hpv tip kaç sizin ilaç dediğiniz siğil için sanırımEvet tekrarlayan bi virüs bu Hpv denilen şey. Ve Ayrıca tiplerine göre de rikleri varmış. Benim doktorum tekrarlayan lezyonlara özel bi karışım ilaç yaptırdı sürdü . Çok şükür şimdi iyiyim