Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melan_choly28, o hastane fatihte diye okumuştum, hpvsitesi diye bi site car ordan doktor medusayla iletişime geçebilirsin yardımcı oluyor sanırım ordakiler çok memnun
never1990, gerçekten çok sevindim senin durumuna inş onlar da hemen geçer de tamamen kurtulursun geride kalır herşey :)
bende bugün kontrole gittim yeni siğil yok dedi doktor, o benim siğl sandıklarım doğal yapıymış öyle dedi, ama yine de tuhaf gelio o doğal yapı bana neyse siğil olmadığına çok şaşırdım sevindim tabi :) kahverengi akıntım da ara kanamaymış senede 2 kere falan olur öyle normal dedi yara falan yokmuş şuan normalim galiba :) yeni birşey çıkmaz inş..
cokkkkk sevindim yeni siğilinin olmadıgına ama ben yine biraz umutsuzluga kapıldım yaaa kremleri kullanmama ragmen o hep bahsettiğim kptrtlanmalar yne devam edio puffff cok bunalmdım yine ama senin durumuna inan cok cok cokkkkkkk sevndim :)
selam arkadaşlar...
şimdi bendeniz, yıllık smear takibinde ascus ve hpv tarama önerisi şeklinde bi sonuçla karşılaştım
hiçbir siğilim yok ne benim ne eşimin...
doktorum dedi ki, bizim hastane patolojisi böyle sonuçlar çıkarabiliyr, bünye kendiliğinden de yenebiliyor bu durumu
normalde 3 ay sonra smear istenir tekrar ama sen 1.5 - 2 ay sonra yine gel tekrar yapalım...
kafam kazan gibi düşün düşün yoktur işin misali...
- şimdi ben bu aynı kamil patologlara tekrar smear vermekten emin değilim, ya yine yalancı pozitif gibi bişey çıkarsa diye
- bi yandan da şeytan diyo salla gitsin seneye smear verirsin
- başka bi yanım da sonra pişman olma diyor...ağlayacam şimdi...
ne yapayım ki ben şimdi bi de size danışayım dedim....
selam arkadaşlar...
şimdi bendeniz, yıllık smear takibinde ascus ve hpv tarama önerisi şeklinde bi sonuçla karşılaştım
hiçbir siğilim yok ne benim ne eşimin...
doktorum dedi ki, bizim hastane patolojisi böyle sonuçlar çıkarabiliyr, bünye kendiliğinden de yenebiliyor bu durumu
normalde 3 ay sonra smear istenir tekrar ama sen 1.5 - 2 ay sonra yine gel tekrar yapalım...
kafam kazan gibi düşün düşün yoktur işin misali...
- şimdi ben bu aynı kamil patologlara tekrar smear vermekten emin değilim, ya yine yalancı pozitif gibi bişey çıkarsa diye
- bi yandan da şeytan diyo salla gitsin seneye smear verirsin
- başka bi yanım da sonra pişman olma diyor...ağlayacam şimdi...
ne yapayım ki ben şimdi bi de size danışayım dedim....
Kamil aslında kemale ermiş, olgun kişi demek. Ama senin kullandığın anlamıyla kullanırsam kamil olan patologlar değil değerlendirmeyi yapan dr. Sana yeterli açıklama yapmadığı için seneye smir vermeyi düşünüyorsun ama sakın bunu yapma. Ascus hpv veya farklı bir hastalıklı durumda ortaya çıkabilen smir sonucu. Eğer yaşın 30 altında ise dr un dediği gibi 1-2 ay bekleyebilirsin smir tekrarı için ama asla 3 max 6 aydan fazla beklememelisin. Eğer yaşın 30 üzerinde ise hemen sana kolposkopi ve hpv tip testi yapacak, gerekirse biyopsi alacak bir jinekologa gitmelisin. Bu hemen sözü sende bağışıklık sistemini zayıflatan bir rahatsızlık varsa da geçerli. İnşallah önemli bir sebebi yoktur. Ama sen yine de emin ol durumdan. Mutlaka tetkik yaptır. Başka bir dr dan 2. görüş al. Siğil olmayan hpv sinsi bir hastalık. İhmal etme sakın. Geçmiş olsun.
çok tuhaf geldi bana, böyle sonuçlar çıkarabiliyor ne demekki.. bence başka biyerde yaptır testi, bir de dış kısımlara ve iç kısımlara baktı mı doktor, çünkü oraya asit sıkıp siğil olup olmadığını görülüyor bir de mikroskopla yakından bakıyor doktorlar, bir de iç kısımlara bakılıyor, belki iç kısımlarda vardır farketmemişsindir, bazı türleri de hiç siğil çıkartmıyorlar onlar daha tehlikeli, kansere neden olabiliyor. Ama tabi test sonucun doğruysa, sen öyle söyleyince ben emin olamadım. Bence sen bide başka bir doktora git hem emin ol hem için rahat etsin derim ben.
Ama sakın seneye falan bırakma, 3 ayda bir temiz çıkana kadar yaptırmalısın smear testini
merhaba arkadaşlar
ben 3 defa siğillerimi özel bir hastahanede yaktırdım 2 bin tl yakın para verdim ve 1 yıl sonra gene çıktı ve çoğalmaya başladı şimdi yeniden yaktırmayı düşünüyorum ama özel hastahanede yaktırabilcek durumum yok bildiğiniz güvenilir hastahane varmı ssk geçtiği(
karat senin siğilleri atlatmıştın değilmi
Allaha şükürler olsun ki 2 yıla yakın bir zaman geçti çıkmayalı. Bende düşük riskli hpv olmasına rağmen hücre bozukluğu da yapmıştı. İleride tekrarlar mı emin olamıyor insan tabi ama inşallah çıkmayacak bir daha. O dönem aldığım kilolar kaldı halen veremedim daha. Yine de tekrar tekrar şükrediyorum ki galiba bitti. Kontrol ağustosta bakalım dr ne diyecek..
sevgili pr......
sonuçların cıktımı merak ettim
karat
daha öncede sormuş olabilirim sorduysam hkkını helal et.sen siğillerinde podoflmmi kullanmştın bi kez yaktrdıktan sonramı bi daha tekrar etmedi ve yaygınlarmıydı merak ettmde![]()