Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Elma sirkesinde o beyazlaşan yerler yok olana kadar devam edin sirkele beklet-sabunla-kurut-sirkele-beklet-sabunla-kurut (fön makinasıyla kurutun) bu işlemi 6-7 kez yapın en son kolonya sıkın her yerine suya tutun.Beyazlaşan alanlar yok olana kadar yapın .
Mrb Ahcc ve Corulous u ayni anda mi almak gerekir.yada hangisi daha etkili acaba

Yapmıcaklarsa neden vermişler
Birde bakireysen nasıl yapıcaklar
Ben devlet hastanelerine daha cok güveniyorum
Bakire degilim sadece evli degilim cocugum da yok o yuzden korktum. Cocugum olmazsa yanlis bi islem yaparlarsa diye.
30 yas ustu siniri araniyosa acaba ucretli mi yapcaklar biledim ki nasl bi sistem...
Ayrica herseyi ailemden gizlemek zorundayim malum sgk bi sorgulansa yanicam valla ‍♀️

Bakire degilim sadece evli degilim cocugum da yok o yuzden korktum. Cocugum olmazsa yanlis bi islem yaparlarsa diye.
30 yas ustu siniri araniyosa acaba ucretli mi yapcaklar biledim ki nasl bi sistem...
Ayrica herseyi ailemden gizlemek zorundayim malum sgk bi sorgulansa yanicam valla ‍♀️
30 yaş üstü ücretsiz aile hekimligi ve ketemlerde
Ama bildigim kadarıyla üniversite hastanelerinde de ücretsiz ve yaş sınırı yok sanırım üniversite hastanelerinde tip öğreniminin kolposkopiyi bilmiyorum
Sorun yapma kendine malesef hemen hemen her kadın bir gün hpvyle karşılaşıp bununla uğraşıyor

30 yaş üstü ücretsiz aile hekimligi ve ketemlerde
Ama bildigim kadarıyla üniversite hastanelerinde de ücretsiz ve yaş sınırı yok sanırım üniversite hastanelerinde tip öğreniminin kolposkopiyi bilmiyorum
Sorun yapma kendine malesef hemen hemen her kadın bir gün hpvyle karşılaşıp bununla uğraşıyor

Tip belirlemeyi egitim arastirma hastanesinde yaptirmistim. Orda kolposkopi cihazi yokmus o yuzden baska bi egitim arastirma hastanesinde kolposkopi yapilsin dediler. Ordaki kadinda 30yas siniri deyince korktum. Kadinlarin illa 30 yasinda mi kanser olma ihtimali olabiliyo ne sacma... ondan once kontrol ettiremiyolar mi kendilerini.
Yaa ne zor isler :KK43: kolposkopi olmaktan bile cok korkuyorum. Elime birsuru kagit tutusturdular sanki ameliyata gircek gibi. İyice tirstim

Merhabalar bende bugun rasgele bi aktardan aldim guvenilir mi bilmiyorum.iyi olan bi mmarka falan var mi propolis icin
Ben ege universitesinin uretmis oldugunu kullaniyorum. Sigil ciktiktan bir hafta sonra basladm icmeye. Yani smear ve tipleme sonuclari aciklanana kadar ben baya kullandim. Ondan midir bilmiyorm ama biyopsim temiz geldi. Propolis icin univeristelerin arastirmalari var. 70 gün meme kanseri hucrelerine uygulanmis ve sonucunda yok ettigi gozlenmis. Kullanmayanlarda ayni kalmis. Ayrica kanser hastalarina doktorlar oneriyormus eczacim soylemisti

Ben ege universitesinin uretmis oldugunu kullaniyorum. Sigil ciktiktan bir hafta sonra basladm icmeye. Yani smear ve tipleme sonuclari aciklanana kadar ben baya kullandim. Ondan midir bilmiyorm ama biyopsim temiz geldi. Propolis icin univeristelerin arastirmalari var. 70 gün meme kanseri hucrelerine uygulanmis ve sonucunda yok ettigi gozlenmis. Kullanmayanlarda ayni kalmis. Ayrica kanser hastalarina doktorlar oneriyormus eczacim soylemisti

Izmirde mi yasiyosunuz

Izmirde mi yasiyosunuz
Balbocegi izmirde misin.nereden ulasabilirim ege de

Canım sahibindende satan birisinden aldık. Aslında 1 ay sonra yurtdışına çıkacak bir arkadaşımız vardı ama ben biraz sabırsız olduğum için hazır bulmuşken alıverdik. Erkek arkadaşım doktoruna da söyledi ahcc kullandığımızı, doktor çok iyi yapmışsınız demiş, iyice rahatladım.
Merhaba.sanirim ayni yerden aldik.ne kadar oldu kullanali

Kızlar Neptune diye bir propolis var bunu da Karadeniz Teknik Üniversitesi üretmiş eczanelerde var

Arkadaslar bende cin1,var tip18 ve 82 malesef ne zamandr tasiyorum bilmiyorum esim senle tanistiktan sonra asla diyor hep.inaniyorum bende. Forumda gecmis sayfalari okumaya calisiyorum acaba hic hpv yi atan oldu mu burda yazan arkadaslardan.Ben Ahcc kullaniyorum suan.yanina folik asit vitamamin falan alsam sorun olur mu acaba?

merhaba kızlar,

ben aralıktan beri ahcc yi kullanıyorum. tekrarlayan siğil yok şu anda şüphelendiğim küçük şeylere de podofilm sürdüm ara ara. o bölgedeki derim yaktırmaktan ve podofilmden baya inceldi ve delik deişik oldu gibi. geçenlerde bir gün makatım deli gibi kaşındı dedim eyvah yine çıkıyor bi kontrol edeyim diye bakınca kurtla karşılaştım. yani herşeyi siğile bağlar durumdayım. çinko ve folik asit alıyorum devamlı. iyi gibiyim uzun süredir nükseden bişey yok. şu anda sadece ufak bir kaşıntım var 1-2 gündür. o da siğil gibi değil de rahatsız edici bi kaşıntı bilemiyorum. bu aralar da gidip gardasil 3. soz aşıyı olucam. umarım hepimiz kurtuluruz.
Merhaba nasilsiniz.Ahcc yi bende kullaniyorum hangi markasini aldiniz ve nasil temin ettinix

Mrb siz hamilesiniz sanirim hayirli olsyn ne mutlu size.ben daha cocuk sahibi degilim acaba cocuga gecme ihtimali nasil oluyor ve doktorla bu konuda nasil bir karar aldiniz acaba.?
Benim onkolog prof geçmez dedi istersen normal dogur dedi ama ben başka proflarada sorucam

Merhabalar bende bugun rasgele bi aktardan aldim guvenilir mi bilmiyorum.iyi olan bi mmarka falan var mi propolis icin
Eğriçayır organik

Özelde yaptır gitsin bence. Ben 900 tl vermiştim doktor muayenesi biyopsi ile beraber hem daha hızlı sonuç alırsın

Merhaba.. bende de 18 cikti. Karamsarligimi yenmeye calisiyrum. Ama basariyor muyum tartisilir. Doktorlarin gozunde kanser oldun olacaksin. Yani ben burda devlet hastanesinde gittim doktora benim krsilastigim tavir buydu hatta kanser bile olabilirsin dedi tip 18 i gorunce. Sonuc bekliyorum.biyopsi oldum. Sonuca gore nerde tedavi olacagim karar vericem. Bazi yerlede 4 yildir ugrasanlari gorunce moralim ćöktü. Yoksa alistirmistim kendimi tedavimi olur kendime iyi bakarim ve gecer gider diye dusunuyordum... insallahta oyle olur.
Bu dört yıl uğraşanlar durmadan tekrar alan aynı kişiden ilişkiye girip virüsü aktive eden kendine bakmayan sigara alkol alan beslenmesine dikkat etmeyen kı temizliği için jilet tüy dökücü kullananlar doğru tedavi olmayanlar diye düşünüyorum..moral çökecek hiç bi durum yok Cidde'n kurtuluyoruz bizimle yaşamıyor o virüs..kurtulanlar var!!

Bana da smearle bakildi hpv dna.
Siz atlattiniz mi yada hpv negatif oldunuz mu :KK43:
Yaa kafayi yicem yemin ederim. Psikoloji diye bisey kalmadi resmen hayattan keyif almiyorum. Allahin gucune gidicek basima daha buyuk bisey gelicek allah korusun ama dayanamiyorum her daim aklimda. Tip 16 diye gozlerimin onunden geciyo kolposkopiden ve cikacak olan sonuctan da inanilmaz korkuyorum...

(Balbxoxcegi)
Erkek arkadasina bakma diyosunuz ama surekli beraberiz ve birbirimizden inanilmaz etkileniyoruz. Tip 16 cikana kadar cinsel olarak birlikteligimiz vardi artik ona da ara vericez ne illet bi hasralik bu ya biz evlenmek isterken dusunurken bizi soktugu duruma bak
Bu virüsün en büyük hastalığı stres::)ya küçücük virüsten korkuyorsunuz dev gibi bağışıklığınız var ona güvenin ona iyi bakın takmadan yaşamayı öğrenin siğil varsa onlardan kurtulun alışıyorsunuz doktoru seviyorsunuz itici bile olsalar değmiyor moral bozmaya..

Bu virüsün en büyük hastalığı stres::)ya küçücük virüsten korkuyorsunuz dev gibi bağışıklığınız var ona güvenin ona iyi bakın takmadan yaşamayı öğrenin siğil varsa onlardan kurtulun alışıyorsunuz doktoru seviyorsunuz itici bile olsalar değmiyor moral bozmaya..
O psikoloji zammanla geciyor zaten.ben ilk duydugumda nasil kotu olmustum anlatamam.bide uzerine bi doktorda pek iyi seyler soylememisti ama gittigim baska bi doktor daha normal ve basit oldugunu buyutmememi anlattiktan sonra suan kabullendim ve daha sakin bakiyorum tip18 ve 82 cikti bende de.bigun gececek elbet

Beni korkutan sey erkek arkadasimda surekli sigil cikiyo hep ayni yerlerden nuks ediyo. 25 tane olan sigilini 3 ayda koterle bitirdik en son 3-4 tane vardi onlari da koter yaptirdik. Ama ben de hic cikmiyo sigil. Tip16 oldugum icin herhalde... anlamadigim su ki sigil cikiyosa elbet yaninda bi sigil yapan cinsten de tip vardir.(egitim arastirma hastanesinde tipimi belirlettim sdece yuksek risklilere bakiliyodu)
usenmedim 3 gunumu ayirdim gece gunduz 1600kusur sayfa yazilanlari tek tek okudum. Belli basli kullanicilar bi ara bu konuda cok aktif yaziyomus simdi bakiyorum ya baska konulara yazmaya baslamislar ya negatif sonuclarini almislar yada bi dha hc Kadinlar klubune ugramamislar..
Sizi bile hatirliyorum mesela 2016 da Bsra gbi bi ismi olan uyeyle tartismissiniz o kadar detayli inceledim :KK70:

benim ilk ögrendigimde bir ay saçlarım elime gelmişti ve hipotroidi oldum o kadar üzüldüm
çünkü türkiyede cinsel egitim yok dolayısı ile duyunca şok oluyorsun
neyseki operasyondan sonra toparladım

Herkese merhaba arkadaşlar size de umut olması için yazıyorum. Tip 16 cin 1 vardı. Ahcc, folik asit, çinko, ester c kullanıyorum 4-5 aydır spor ve beslenmeye dikkat ediyorum bi türkü geçmiyodu. Çok şükür bugün temiz smear aldım Herhangi bi işlem yaptırmadım sadece koter vs gibi. İnşallah herkes aynı günleri görür

Herkese merhaba arkadaşlar size de umut olması için yazıyorum. Tip 16 cin 1 vardı. Ahcc, folik asit, çinko, ester c kullanıyorum 4-5 aydır spor ve beslenmeye dikkat ediyorum bi türkü geçmiyodu. Çok şükür bugün temiz smear aldım Herhangi bi işlem yaptırmadım sadece koter vs gibi. İnşallah herkes aynı günleri görür
ahcc yi ne kadardır kullanıyorsunuz?nereden temin etmiştiniz?

X