- 24 Mayıs 2017
- 4
- 0
- 35
Kızlar merhaba, resmen kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun..3 hafta önce vajinamda yanma ve kaşıntı oldu doktora gittim tahlil yaptı mantar dedi ama mantar için bi merhem vermedi sadece flucan ve anestol verdi gönderdi(ki özel hastanede adını da verecem maltepe üniversitesi fakültesi aygen çelik, sakın gitmeyin hiçbirşey anlamıyor) bikaç gün sonra dayanamadm acıya tekrar gittm herpes oluşmuş dedi, ki ben doktora herpes mi diye sorduğum değil demişti..neyse asiviral verdi hem tablet hem merhem onları kullandım yaralar geçti sonra bu pazartesi kontrole gittim yaralar geçmişti fakat hala çok kaşınıyor kızarmış ve bikini bölgesinde şişlik oluşmuştu içinde de sertlik vardı muayene yaptı mantar var dedi (e salak mantar varsa neden mantar kremi vermiyorsun kaşıntıdan ölecem) muayene sırasında hpvde olabilir diye smear testi yaptı ama hiçbir yerimde siğil yok hpvnin diğer belirtisi nedir onu da bilmiyorum ama siğil yoksa kanser yapıyormuş onu biliyorm..mantar için fitil verdi ama hala kaşıntı devam ediyor..kızlar hpv olma ihtimal nedir? Siğilsiz belirtisi nedir lütfen yardımcı olur musunuz? Bikaç gün önce de yeşil bir akıntı olmaya başladı..yani bütün enfeksiyonları taşıyorum sanırım..bugüne kadar 2 kişiyle birlikte oldum öyle aktif bir cinsel hayatımda yok niye benim başıma geliyor hiç anlamıyor depresyona girdim hiçbir şey yiyip içmiyorum finallerim var çalışamıyorm ya kanser olursam ya hpv pozitif çıkarsa..lütfen dua edin öyle bişey çıkmasın..bakire olmadığımı ailem bilmiyorum böyle bişeyi öğrenirlerse hastalıkla, çok üzülürler yıkılırlar resmen (