- 24 Mayıs 2017
- 4
- 0
- 35
smear sonucum cıkmıs bir değişiklik yok. ama bu bile iyi ilerlememiş en azından dedi doktorum. bend ecoriolus u alamamıstım yeniden alıp kullanmaya devam edeceyim. bakalım ne olacak. 3 ay sonra yeniden smear yapılacak buarada fitil kullanmaya düzenli devam edeceyimMerhaba
Atılacağına inanıyorum ben açıkcası. Önemli olan güçlü olmak, moralli olmak ve inanmak. İnanmak çok önemli.
Hayırlısı ile inş güzel sonuçlar alacaksın inş.
Güzel haberlerini bekliyoruz
Görüşürüz
öncelikle sakinleşmen lazım. harpes için kan testleri var onu yaptır ve harpes olup olmadıgından emin ol. hpv ye gelince kanser yapacak diye birşey yok.. normal bir insanın kanser olma riski ne kadarsa hpv de de ayni. ama hpv yi bilip tedavi olmuyorsan tabiiki ilerler se sana zor zamanlar yasatabilir. iyi bir dr bul suphelerini anlat ve tedaviye basla... bu hastalık yalnızca cınsel yolla bulasmıyor ortak kullanılan wc, havlu . epilasyon. vs ile de bulasabilir ayrıca.Kızlar merhaba, resmen kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun..3 hafta önce vajinamda yanma ve kaşıntı oldu doktora gittim tahlil yaptı mantar dedi ama mantar için bi merhem vermedi sadece flucan ve anestol verdi gönderdi(ki özel hastanede adını da verecem maltepe üniversitesi fakültesi aygen çelik, sakın gitmeyin hiçbirşey anlamıyor) bikaç gün sonra dayanamadm acıya tekrar gittm herpes oluşmuş dedi, ki ben doktora herpes mi diye sorduğum değil demişti..neyse asiviral verdi hem tablet hem merhem onları kullandım yaralar geçti sonra bu pazartesi kontrole gittim yaralar geçmişti fakat hala çok kaşınıyor kızarmış ve bikini bölgesinde şişlik oluşmuştu içinde de sertlik vardı muayene yaptı mantar var dedi (e salak mantar varsa neden mantar kremi vermiyorsun kaşıntıdan ölecem) muayene sırasında hpvde olabilir diye smear testi yaptı ama hiçbir yerimde siğil yok hpvnin diğer belirtisi nedir onu da bilmiyorum ama siğil yoksa kanser yapıyormuş onu biliyorm..mantar için fitil verdi ama hala kaşıntı devam ediyor..kızlar hpv olma ihtimal nedir? Siğilsiz belirtisi nedir lütfen yardımcı olur musunuz? Bikaç gün önce de yeşil bir akıntı olmaya başladı..yani bütün enfeksiyonları taşıyorum sanırım..bugüne kadar 2 kişiyle birlikte oldum öyle aktif bir cinsel hayatımda yok niye benim başıma geliyor hiç anlamıyor depresyona girdim hiçbir şey yiyip içmiyorum finallerim var çalışamıyorm ya kanser olursam ya hpv pozitif çıkarsa..lütfen dua edin öyle bişey çıkmasın..bakire olmadığımı ailem bilmiyorum böyle bişeyi öğrenirlerse hastalıkla, çok üzülürler yıkılırlar resmen(
cnm takma bu kadar eger hpv ise bile kendiliginde vücuttan atılabiliyor bagısıklıgın yüksekse.Ayrıca siğil yapmayanlar kanser yapmak zorunda diye bir kaide yok.sadece %10 yapabilir.Tabi yine bagısıklıgın iyi olmalıKızlar merhaba, resmen kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun..3 hafta önce vajinamda yanma ve kaşıntı oldu doktora gittim tahlil yaptı mantar dedi ama mantar için bi merhem vermedi sadece flucan ve anestol verdi gönderdi(ki özel hastanede adını da verecem maltepe üniversitesi fakültesi aygen çelik, sakın gitmeyin hiçbirşey anlamıyor) bikaç gün sonra dayanamadm acıya tekrar gittm herpes oluşmuş dedi, ki ben doktora herpes mi diye sorduğum değil demişti..neyse asiviral verdi hem tablet hem merhem onları kullandım yaralar geçti sonra bu pazartesi kontrole gittim yaralar geçmişti fakat hala çok kaşınıyor kızarmış ve bikini bölgesinde şişlik oluşmuştu içinde de sertlik vardı muayene yaptı mantar var dedi (e salak mantar varsa neden mantar kremi vermiyorsun kaşıntıdan ölecem) muayene sırasında hpvde olabilir diye smear testi yaptı ama hiçbir yerimde siğil yok hpvnin diğer belirtisi nedir onu da bilmiyorum ama siğil yoksa kanser yapıyormuş onu biliyorm..mantar için fitil verdi ama hala kaşıntı devam ediyor..kızlar hpv olma ihtimal nedir? Siğilsiz belirtisi nedir lütfen yardımcı olur musunuz? Bikaç gün önce de yeşil bir akıntı olmaya başladı..yani bütün enfeksiyonları taşıyorum sanırım..bugüne kadar 2 kişiyle birlikte oldum öyle aktif bir cinsel hayatımda yok niye benim başıma geliyor hiç anlamıyor depresyona girdim hiçbir şey yiyip içmiyorum finallerim var çalışamıyorm ya kanser olursam ya hpv pozitif çıkarsa..lütfen dua edin öyle bişey çıkmasın..bakire olmadığımı ailem bilmiyorum böyle bişeyi öğrenirlerse hastalıkla, çok üzülürler yıkılırlar resmen(
siz coriolus u ne kadar kullandınız?ayrıca kullanırken emzirme döneminde degildiniz degilmi?Fitil ne için?Bana hiç fitil vermedi doktor.smear sonucum cıkmıs bir değişiklik yok. ama bu bile iyi ilerlememiş en azından dedi doktorum. bend ecoriolus u alamamıstım yeniden alıp kullanmaya devam edeceyim. bakalım ne olacak. 3 ay sonra yeniden smear yapılacak buarada fitil kullanmaya düzenli devam edeceyim
fazla kullanmadım sadece 2 kutu içtim. bir bucuk aya denk geliyor yaklasık. hamilelik yada emzirme gıbı durumum yok kızım 5 yasında. fitili rahım agzındaki dokuların yenilenmesine desdek için verdi doktorum.cnm takma bu kadar eger hpv ise bile kendiliginde vücuttan atılabiliyor bagısıklıgın yüksekse.Ayrıca siğil yapmayanlar kanser yapmak zorunda diye bir kaide yok.sadece %10 yapabilir.Tabi yine bagısıklıgın iyi olmalı
Ayrıca özel şeylerini ailenle paylaşma zorunlulugunda yok.iyi bir doktor bul bu konuda uzman.Bu tip sıradan doktorlar anlamıyor.mümkünse erkek olsun.bayanlar çok bilgisiz ve vesveseli.takibini ve testlerini aksatma bagısıklıgın içinde propolis ve coriolus gibi birşeylerden faydalan.d ve b12 in hep çok yüksek olsun onlarıda sıkı takip et. bence bunun için bütçe ayırıp iyi bir doktora gidip kolposkopi dahil tüm testleri 1 günde yaptırıp sonuca ulaşabilirsiin.Ayrıca bütçe ayıramazsan bile Zeynep kamil i tavsiye ederim.şahsen benim orası sayesinde tespit edildi.Dısardaki doktorlar smearlere ragmen hpv dna yapmamışlardı.
siz coriolus u ne kadar kullandınız?ayrıca kullanırken emzirme döneminde degildiniz degilmi?Fitil ne için?Bana hiç fitil vermedi doktor.
smear sonucum cıkmıs bir değişiklik yok. ama bu bile iyi ilerlememiş en azından dedi doktorum. bend ecoriolus u alamamıstım yeniden alıp kullanmaya devam edeceyim. bakalım ne olacak. 3 ay sonra yeniden smear yapılacak buarada fitil kullanmaya düzenli devam edeceyim
anladım. peki coriolusu kullanırken herhangi bir degişiklik yada fayda hissettinizmi?birde gerilerse nasıl anlıcak doktor smearde belli olucakmı yoksa virüs için hpv dna şart degil mi?fazla kullanmadım sadece 2 kutu içtim. bir bucuk aya denk geliyor yaklasık. hamilelik yada emzirme gıbı durumum yok kızım 5 yasında. fitili rahım agzındaki dokuların yenilenmesine desdek için verdi doktorum.
dogru demiş.eger smeari dogru bölgelerden aldılarsa hiçbir bölgede 16&18 olmadıgı bellidir.yinede tedbir amaçlı kolposkopi de olabilir.Benim doktorumda biyopsi ve smeare gerek duymuyor ama ben yinede yaptırıyorum.O direkt kolposkopide anlaşılır diyor.Merhaba hanımlar. Kontrole gittim bugün. Sonuç kağıdını doktora verdim. Biz tip16 ve tip18 için kolposkopi yapıyoruz. Seninkilerde gerek yok dedi. Smearinde temiz dedi. Vücut seninkileri (hpv yi) atabilir dedi. Ama bunun için ilaç vs yokmuş. 4 ay sonra tekrar gel smear alalım deyip gönderdi.
Ben de kasinti ve sismeyle basladi hpv meger bende ilk boyle belirti vermis ama ben mantr oldum diye doktora gitmedim. Kendim fitil kullandim gcti sonraki ayda sigil cikti. Umarim senin oyle degildir. Ama ben cok gecistirdim sen gecistirmeKızlar merhaba, resmen kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun..3 hafta önce vajinamda yanma ve kaşıntı oldu doktora gittim tahlil yaptı mantar dedi ama mantar için bi merhem vermedi sadece flucan ve anestol verdi gönderdi(ki özel hastanede adını da verecem maltepe üniversitesi fakültesi aygen çelik, sakın gitmeyin hiçbirşey anlamıyor) bikaç gün sonra dayanamadm acıya tekrar gittm herpes oluşmuş dedi, ki ben doktora herpes mi diye sorduğum değil demişti..neyse asiviral verdi hem tablet hem merhem onları kullandım yaralar geçti sonra bu pazartesi kontrole gittim yaralar geçmişti fakat hala çok kaşınıyor kızarmış ve bikini bölgesinde şişlik oluşmuştu içinde de sertlik vardı muayene yaptı mantar var dedi (e salak mantar varsa neden mantar kremi vermiyorsun kaşıntıdan ölecem) muayene sırasında hpvde olabilir diye smear testi yaptı ama hiçbir yerimde siğil yok hpvnin diğer belirtisi nedir onu da bilmiyorum ama siğil yoksa kanser yapıyormuş onu biliyorm..mantar için fitil verdi ama hala kaşıntı devam ediyor..kızlar hpv olma ihtimal nedir? Siğilsiz belirtisi nedir lütfen yardımcı olur musunuz? Bikaç gün önce de yeşil bir akıntı olmaya başladı..yani bütün enfeksiyonları taşıyorum sanırım..bugüne kadar 2 kişiyle birlikte oldum öyle aktif bir cinsel hayatımda yok niye benim başıma geliyor hiç anlamıyor depresyona girdim hiçbir şey yiyip içmiyorum finallerim var çalışamıyorm ya kanser olursam ya hpv pozitif çıkarsa..lütfen dua edin öyle bişey çıkmasın..bakire olmadığımı ailem bilmiyorum böyle bişeyi öğrenirlerse hastalıkla, çok üzülürler yıkılırlar resmen(
Arkadaslar ben suan propolis ve balli bi karisim iciyorum arti vitamin takviyeleri. Propolis kullanirken ahcc de kullansam zarari olur mu acaba?
Ben de kasinti ve sismeyle basladi hpv meger bende ilk boyle belirti vermis ama ben mantr oldum diye doktora gitmedim. Kendim fitil kullandim gcti sonraki ayda sigil cikti. Umarim senin oyle degildir. Ama ben cok gecistirdim sen gecistirme
Sakinleşemiyorum günlerdir çok kötüyüm, resmen kendim ettim kendim buldum.. kan testi yapıldı ama herpese bakılmamıştı sadece lezyonlardan anladı herpes olduğunu..hpv tedavisi de yok diye biliyorm vücud kendi kendine yenerse yeniyormuşöncelikle sakinleşmen lazım. harpes için kan testleri var onu yaptır ve harpes olup olmadıgından emin ol. hpv ye gelince kanser yapacak diye birşey yok.. normal bir insanın kanser olma riski ne kadarsa hpv de de ayni. ama hpv yi bilip tedavi olmuyorsan tabiiki ilerler se sana zor zamanlar yasatabilir. iyi bir dr bul suphelerini anlat ve tedaviye basla... bu hastalık yalnızca cınsel yolla bulasmıyor ortak kullanılan wc, havlu . epilasyon. vs ile de bulasabilir ayrıca.
Fitoterapide hepsinin tedavisi varSakinleşemiyorum günlerdir çok kötüyüm, resmen kendim ettim kendim buldum.. kan testi yapıldı ama herpese bakılmamıştı sadece lezyonlardan anladı herpes olduğunu..hpv tedavisi de yok diye biliyorm vücud kendi kendine yenerse yeniyormuşçok mutsuzum umarım hpv değilimdir zaten herpes var bide onunla uğraşmak zor bünyem kaldırmıyor artık
Doktor araştırıyorum şimdi iyi birini bulursam direkt gidecemFitoterapide hepsinin tedavisi var
Uzman bir doktor bulun ve onınla ilerleyin kafaya takılıcak birşey degil
Suanda 10 kişiden 5 inde var hele erkeklerin birçogunda var kimsenin haberi yok öyle yasıyorlar
maşallah allah birdaha göstermesin demekki bagısıklıgın iyi bence çok avantajlısın yenecek gibi duruyorsunKızlar biyopsi sonucum cikti tertemiz rabbime sukurler olsun. Kafamda neler kurmustum. Leep i nerde olacagimi bile dusunuyodum artik. Doktor 6 ay sonra gel dedi. Ama hala icim rahat degil tabi. Sonucta tip 18 hala orda duruyo. Bana zarar vermeden yenmem lazim onu. Rabbim hepimizi kurtarsin bu beladan. Sizinle paylamsak istedim sevincten agladim bugün
Maşallah tez zamanda atarsın sen bu virüsü. Dilkat et kendine ve moralini bozma asla.Kızlar biyopsi sonucum cikti tertemiz rabbime sukurler olsun. Kafamda neler kurmustum. Leep i nerde olacagimi bile dusunuyodum artik. Doktor 6 ay sonra gel dedi. Ama hala icim rahat degil tabi. Sonucta tip 18 hala orda duruyo. Bana zarar vermeden yenmem lazim onu. Rabbim hepimizi kurtarsin bu beladan. Sizinle paylamsak istedim sevincten agladim bugün
Merhabamaşallah allah birdaha göstermesin demekki bagısıklıgın iyi bence çok avantajlısın yenecek gibi duruyorsun
Coook sevindim :) insallah tipi de kaybolup gidicek hepimiz kurtulcaz bu beladanKızlar biyopsi sonucum cikti tertemiz rabbime sukurler olsun. Kafamda neler kurmustum. Leep i nerde olacagimi bile dusunuyodum artik. Doktor 6 ay sonra gel dedi. Ama hala icim rahat degil tabi. Sonucta tip 18 hala orda duruyo. Bana zarar vermeden yenmem lazim onu. Rabbim hepimizi kurtarsin bu beladan. Sizinle paylamsak istedim sevincten agladim bugün