- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
nisancım sana özelden mesaj atmıştım ilk önce ama şimdi burdan atmayı tercih ettim diğer arkadaşrada faydalı olsun diye...pinkyminkyle de uzun uzun konustum bana bilgiler verdi.senin tavsiye etmiş olduğun göztepedeki hastaneye gidicem bende reglim bittikten sonra.ancak muayene ücretinin okadar yüksek olması gözümü korkuttu. muayene bukadarsa tedavi ne kadardır dedim.bu doktor daha cok yakma işlemine mi yoksa dondurmaya mı sıcak bakıyo? bir ilaçla kendi kendine geçme imkanı yokmu yakılmasını istemiyorum.bayılcaksın fln filan böle şeyler ürkütür beni.dondurmayı tercih edicem eğer bana seçenek sunarsa.sence ne kadara mal olur kieğer geçirecekse aldara denen kremide tercih ederim
canparem aydından istanbula mı geliceksin doktor için ? CADIARZU
aydında da iyi bir doktor vardır belki, biras araştırsan...
canım fatih bey, siğillerin tipine görünüşüne göre karar veriyor tedaviye. dondurma işlemini daha küçük çaplı siğillere yapıyor dye biliyorum. yakma veya dondurma işkemlerinde, genel değil, lokal anestezi yapılıyor ayrıca, korkma kuzum. sadece genital bölgeyi uyuşturuyor. eğer vajinanın içinde (rahim yolunda) siğil yoksa.
canım, ben yakma veya dondurma yaptırmadım, o yüzden maliyetini bilmiyorum ama en fazla 250 lira olur diyebilirim. daha evvel bu işlmelere 700 lira ya yapıyorum diyen bir doktora gitmiştim ben forumda 3000 liraya yaktıran da vardı.
fatih bey en fazla 300 lira alır bence. dondurma istersen, o daha uygun olur canım.
bu arada, aldara krem ilk tedavide pek etklili olmuyor. yakma veya dondurmadan sonra tekrarlayan zayıf siğillerde daha başarılı. ( arkadaşlarımdan öğrendim)
canlarım hepinizi öpüyorum!