canan sıgıl olan bolyegeye pamuga sırkeyı dokup oraya yerlestırcen kaydırma once sıgıl olmayan her yere sur bas bır pamukma sıgıl olan yere koy pamugu
3 4 hafta oraya her aksam koy sabah yıka
ıstıosan saat 6 da ewe gelıosan koy gece 12 de yatarken bıdaha koy
ılesme surecınde aktardan bır macun alman lazım ıcınde corek otu bulunan bol cesıt ıcınde bıtkısı olan ben sırkeyı ıc dıs her yere uyguluom her hafta olmamasına ragmen
sende su an sıgıl war o yuzden oraya her gun tazelemen lazım
kuzu ya hergün 3 hafta süreyle olunca tende alerji felan yapar mı acep...
korma kımyasal ılac dıl bu
doktorum dogal asıt dedı we bn 1.5 senedır uygulorum sıgıllerın tamamen gııdınce ankarada benım gıttım lazer merkezıne gıt jılet agda deydırme:82 yane 7 8 ay hele agda
kızlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum hepınıze tekrar gecmıs olsun..bende tekrarlama yok ama hala pantolon gıyıdıgım zaman acıma yapıyor..benim şuan iltihapla sorunum var allahtan sihillerım yok gercı onun ıcın elımde doktorun verdıgı ılac var ama gerek duymam ınsallah.. psıkolojıkman elle muhayene edıyorum kendımı. herkesede anlatıyorum.. Aşımı vurduramadım daha umarım tez zamanda onuda vurdururum..ogunlerı hatırlatıkca aynısını yaşamamak ıcın dua edıyorum.. Ayrıca suan hayatımda bırı var hastalıgımı onceden bılıyordu ve bu yuzden ustume cok dusuyor dıkkat etmen lazım dıye ve uzerımdekı korkuyuda yendım. cınsellıgı yasamıyoruz ama onun hayatımda olması hastalıgımı bıldıgı halde benı rahatlattı..hepınıze moral verıcek guzel seyler versın allah
ayy okadar sinir oldum ki.son koter uygulattım ya ben düşmemiş hala ve düşeceğe de benzemiyor... poff bu akşamdan itibaren sirkeyi uyguluyorum..uygulayıpta işe yaramayan var mı acaba?...
itinayla cvp verdiğin için t.edem cnm
kızlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum hepınıze tekrar gecmıs olsun..bende tekrarlama yok ama hala pantolon gıyıdıgım zaman acıma yapıyor..benim şuan iltihapla sorunum var allahtan sihillerım yok gercı onun ıcın elımde doktorun verdıgı ılac var ama gerek duymam ınsallah.. psıkolojıkman elle muhayene edıyorum kendımı. herkesede anlatıyorum.. Aşımı vurduramadım daha umarım tez zamanda onuda vurdururum..ogunlerı hatırlatıkca aynısını yaşamamak ıcın dua edıyorum.. Ayrıca suan hayatımda bırı var hastalıgımı onceden bılıyordu ve bu yuzden ustume cok dusuyor dıkkat etmen lazım dıye ve uzerımdekı korkuyuda yendım. cınsellıgı yasamıyoruz ama onun hayatımda olması hastalıgımı bıldıgı halde benı rahatlattı..hepınıze moral verıcek guzel seyler versın allah
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok sewındımmmmmmmmmmmmmmmmm cok miiiitttluuuuu oldummmmmmmmmm
ıltaplanma sorunun ıcın cıwan percemı & ada cayı al gunluk ıkı bardak tuket ılatbını 2 hafta kullan hemen atıo normalde bır haftada ıcınede lımon sık daha gusel oluyor taduuuu
inş. çıkmaz bir daha cnm yaa..
Erkek arkadaşını bunu bilip sana destek çıkması güzel bişi...allah bizdende alsın şu derdi inş.
hazan yazdın yorumlaradan son 7 8 sayfaya bakbı olur mu bebegımmm
ınsan bır okur !!!! ı
se yarıyormu yaramıyormuuuu
kendıne ıyı bakıyormusun bu arada durumun nasıl
yafrum okuyorum ya ama artık o yönden o kadar hassasım ki... :96:
bu arada msjını aldım :)
kendime bakmaya başladım günlük portakal suyu içiyorum bir de kilo almak için bal ve çörek otu karıştırıp yiyorum..yeşillikte yemeye başladım ..adet bitsinde yarın akşam başlıyorum sirkeyeee ..umarım işe yarar ...bnm erkek arkadaşımda biliyor ama pek önemsemiyor..::97: amaannn bnm sağlığım yernde olsun da varsın önemsemesin artık hiçbişeye üzülmüyorum her şeyin başı sağlıkk
janını yedım gusel ınsan yeslını ye poratal suyunu ıc
ama bal dıl sakaryadan macun al lokman hekımden 10 tl ye aldım ben lokman hekım zencefıllı 400 mu 440 grmı ne 10 tl
balı karıstırcaksan alcan macunla karıstır bal yemek marıfet dıl
kendıne ıyı bakcan sekerlı we yaglı selerın 4/1 nı ye bı sure tadımlık gozun kalmasın
hadı ınsallah bıtsın de adetın basla 2 3 hafta sur sırkey aksam yatarkende koy oraya 2 3 haftaya duser:92:
arkadaşlar mrb tekrardan bende sirkeyi deniyorum hergün ve makat kısmında olmamasına ragmen yada olabilme ihtimaline karşı orayada baticon ve sirke sürüyorum.. Bi kaç gündür macun balık yağı ve kan haplarımı içiyorum hergün ve bünyem alışık olmadıgı içinmidir nedir bilmiyorum ama bi ishal oluyom ertesi gün büyük abdestimi yaparken biraz zorlanıyom ve makatımda biraz acıma oluyoo 2 gündür sirke sürerkende çok yanıyooacaba ishalden-kabızlıktan dolayımı bu makattaki acıma olurmu? yada normal değilmi bilmiyorum ama aynada baktım makat kısmına görünürde o siğillerden yok gibi ama yinede korkuyorum belkide görmüyorum da acıyoo offffff ( :2:
ASENA NAPTIN ;;;;:18::18::18::18::18:
agdayı yaklasık sıgıl gectıkten 6 7 ay sona kullanman lazımdııııı daha yenı ılesmeye baslarken neden agda yaptırdın sıgıl olmasa bıle agda bı sure zararlı((((bıde benı msn eklesene sana mesaj attım ))))
cnm agadsnz yapamyrm ama doktr dedki jilet flnda kenlkle kullanma dedi tüy dökücü krem al dedi onu bile spatulayla diil peçeteyle almaya calıs dedi kremi onu yapcm artık.siğil yok sanıp yaptrdm agda yoksa eldvnle alıodum asagı tarfları cuma gttm doktra 4 tane siğil cıkmıs gene ama küçükmüş dondrma işlemi uyguladı doktr gene ama 40 gündr gtmemişim aksatmstm siğil yok nasılsa die 40güne göre 4 tane gene kabul edilebilir bi rakam dedi belki bi kere daha yaprz bu işlemi belki bidaha hc yapmyz dedi 15gün sonra gtcm gene baklm inş. gecer vitamn hapınada tkkrr basladım.msnmde eklydn ztn cnm ama msne fzla giremyrm malesef önmli bişeyse msj at cnm özelden
sevgili gamze ilk günlerde bende sürüyordum orda siğil olmamasına rağmen ama aynı şeyleri yaşadım basur sıkıntım yokken yanma ve basur başlangıcı ...demek ki orda dikkatli olmak gerekiyor dedim kendimce...sadece kenarlarına yine sürüyorum çok dikkat ederek çok ortaya yaklaşmadan..orda da olsun istemiyorum çünkü... şimdi o sıkıntı yok...macun ve balık yağı bende sivilce kabızlık ve kilo yaptı macuna ve portakal suyuna salataya devam ama balık yağını arada bir alıyorum haftada bir yada iki....balık çok yerim zaten balık yiyosan bence almasanda olur en az 2 kez haftada...ama diğerlerini ve sirkeyi ihmal etme siğillere etkisi var mı sirkenin bende 3/4 günde etkili olmuştu dün sabah yeni bir tane daha farkettim çıkmaya çalışan sadece onun üzerine sirkeli pamuk koydum 3/4 saat sonra çok az izi kalmıştı.:94:.bugün o da yok demek ki çıkmaya başlarken yakalarsak sirke hemen icabına bakıyo umarım sende diğer arkadaşlarda sonuç alırsınız ve kalıcı olur hepimizinki...saglık ve sevgiyle...
mrb cnm sirke bendede işe yarıyo ama ikitane olan siğil pamukla duramıcak yerde yani oraya tam denk gelmiyomu nedir bilmiyorum gerçi daha tam olarakta hergün yapmış değilm ama o iki siğil düşmedi yani 3-4 hafta yapmadım daha ama dün tamamen başladm ve aksatmadan yapıcam inş. ve geçer umarım insanın psikoljisi berbat oluyo yaaa inş. bizde bu hastalıktan kurtulan arkadaslarımız arasında yer alırızen kısa zamanda bende çıkmaya başladıgını farkedince hemen sirke koyuyom fayda ediyoo bide o diğer iki siğilim yok olsa bidaha hiç çıkmasalar o kadar sevncem kii.. macunun tadı çok iğrenç ama bi ömür bunu yiycez çıkmasında ben razıyım macun yemeye ben lokman hekim macunu bulamadım ama içinde 27 çeşit bitki bulunan bi macun aldm işe yarar umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?