ewet arkadaslar sirke işe yarıyor ama bende şöyle bişi oldu bende tam 3 tane vardı siğil hepsine sirkeli pamuk yaptım helin arkadasımızın dediği gibi 2 si tam denk gelmedi herhalde siğilin oldugu yere ama bitane siğilin tam üzerine geldi sanırım ve ertesi gün yok oldu ama sonradan tekrar çıkmaya başladı aynı yer bende yine sirke koydum acaba tek gün denedimde geçti sandım bidaha yapmadım o yüzdenmi çıkmaya başladı siğil ? anlayamadım umarım hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz bu meret hastalıktan
ewet arkadaslar sirke işe yarıyor ama bende şöyle bişi oldu bende tam 3 tane vardı siğil hepsine sirkeli pamuk yaptım helin arkadasımızın dediği gibi 2 si tam denk gelmedi herhalde siğilin oldugu yere ama bitane siğilin tam üzerine geldi sanırım ve ertesi gün yok oldu ama sonradan tekrar çıkmaya başladı aynı yer bende yine sirke koydum acaba tek gün denedimde geçti sandım bidaha yapmadım o yüzdenmi çıkmaya başladı siğil ? anlayamadım umarım hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz bu meret hastalıktan
gamzecim bi kere yapıp sonra wazgecme ben bı kere yapmıstım ıkı gun sonra dustu demıstım ama araya hastalıgım gırdıgı ıcın yapamamıstım.dıgerlerı daha uzun surede dustuler we tabıkı cıkanlarda oluyo ama sırkeyı olmayan yerlere bıle sur once pamukla sonra sırkelı pamugu uzerınde bırak.we bıtse bıle sırkeden asla wazgecmemelıyız helının dedıgı gıbı artık o bızım ıcın wazgecılmez olmalı zararlı bısı dııl sonucta gonul rahatlıgıyla kullanıyorum ben.helini dınlemelısın mutlaka
aslında onemlı olan
yesıl salatadan asperk,brokolı ,kıvırcık tere ws
bıtkısel her hangı ıcınde 30 40 cesıt bulunan lokman hekım macunu
ası olmak ( gardesıl yada cerwalıx) bu arada gardesıl 4 tıp cervalıx 2 tıp wurusten koruyor ama doktorum ısrarla cerwalıx olmamlı ıstedı
balık yag gunluk
bıde portakal suyu we gunluk taze meywe
dogal asıt olan sırkeyı kullanmamı ıstedı
pekı sen bunları uyguluyomusun ıyı bakıyormusun kendıne:82::82::82:
helincim tek yapamadıgım macun ve balık yagı ama haftada ıkı kez balık yıyorum bıde asım kaldı onuda olamıorum su an bunlarıda yapsam daha cabuk gecıcektır belkı ama elde olmayan sebepler
macun sart mutlaka al ıstıosan balık yag alma ama MACUN SART:92::84::84::84:
i.gec kızlar bu siğil bütün psikolojimi mahvetti sadece dudakların iç kısmında çıkıyordu 3 kere şoklattım... ama dün gece küçük dudakların iç kısmında vajinanın dışında 2 adet küçük siğil gördüm sirkeden bahsettiniz sirkeyi oraya da uygulasam vajinama zarar verir mi ? bana yardımcı olursanız sevinirim..
i.gec kızlar bu siğil bütün psikolojimi mahvetti sadece dudakların iç kısmında çıkıyordu 3 kere şoklattım... ama dün gece küçük dudakların iç kısmında vajinanın dışında 2 adet küçük siğil gördüm sirkeden bahsettiniz sirkeyi oraya da uygulasam vajinama zarar verir mi ? bana yardımcı olursanız sevinirim..
Helincim,
Allah senden bin kere razı olsun. Tavsiyelerin sayesinde 30 kadar olan siğilim yaklaşık yarı yarıya azaldı.
Bir tek macun bulamadım buralarda ama büyük çarşıda varmış, yarın oraya gidip alacağım inşallah.
Bir de doktor krem verdi siğillerim çok kanıyor diye onun için sirkeyi süremedim bu aralar ama yarından itibaren yeniden sürmeye başlayacağım. Ara vermek yok =))
Söğüt dalını okumuştum ya siğillere sürüp annem onu daha sonra sobanın borusuna sıkıştırdı. Söğüt kurudukça siğillerim de yavaş yavaş yok oluyor. Eşimde tedavisini aksatmadan sürdürüyor.
Bu arada bebeğim 3 ay 1 haftalık oldu
Yavaş yavaş büyüyor, onunda mutluluğunu yaşıyoruz. Birde gönülden inanıyorum ki ben bebeğimi kucağıma alana kadar bütün bu siğillerden kurtulacağım inşallah.
Tekrar tekrar sana çok teşekkürler Helincim.
Kocaman öpüyorum seni, tüm gönülden minnetimle
uygula cnm bi zararı olmaz burda bi çok kişide işe yaramış sirke yorumları okudysan görmüşsndr.bn uygulamadım acıkcası düzenli uygulamadım vede bnm siğillerim coktu belkide ondan yaktrma ve dondrma işlemleri yaptrdm öle gecti bnmkiler.3 ay boyunca siğilsz gün gecrmedm bn 2 haftada 1 koter oluodum her hfta siğil cıkıodu hc kurtulamıcm sanıodum ama çok şükür 3 haftdr yok.gerçi bugn agda yaptım baktım bitane çıkmış yrn doktra gdicem kontrolüm vardı ztn aksatmstm siğil cıkmıo die yrn gdicem.1 hfta önce vitamn hapınıda bırakmstm macunmda btti sanrm ondan cıktı tkrr neseki 1 tane oldgu için hc cnmı sıkmyrm yrn gderm doktr spreyle dondurur sirkeyide denicem.sana tavsiyem olmadysan eger mutlaka aşını ol bn 3hafta siğilsz gezdysem bunu 2. doz aşımı olmama ve macunla vtmn hapına baglyrm kednmze sürekli ii bakmalıyz bırknca böle cıkıo işte tkkrr bn gardasili olmustum o siğil cıkmasınıda engellio die okumstum gercktende 2.dozdan snra işe yaradı 3.dozumdan snra hc cıkcgnı sanmyrm mutlaka aşınızı olun kzlar inanın bnde borcla aldm o aşıyı saglık herseyden önmli..sirke brz beyazltr orayı ama oda gecio cnm senn az var sanslsın sirkeyi dene kendnede ii bak moralini yüksek tut gecicek cnm moralle %100 alakalı kendmde gördm bunu yani
uygula cnm bi zararı olmaz burda bi çok kişide işe yaramış sirke yorumları okudysan görmüşsndr.bn uygulamadım acıkcası düzenli uygulamadım vede bnm siğillerim coktu belkide ondan yaktrma ve dondrma işlemleri yaptrdm öle gecti bnmkiler.3 ay boyunca siğilsz gün gecrmedm bn 2 haftada 1 koter oluodum her hfta siğil cıkıodu hc kurtulamıcm sanıodum ama çok şükür 3 haftdr yok.gerçi bugn agda yaptım baktım bitane çıkmış yrn doktra gdicem kontrolüm vardı ztn aksatmstm siğil cıkmıo die yrn gdicem.1 hfta önce vitamn hapınıda bırakmstm macunmda btti sanrm ondan cıktı tkrr neseki 1 tane oldgu için hc cnmı sıkmyrm yrn gderm doktr spreyle dondurur sirkeyide denicem.sana tavsiyem olmadysan eger mutlaka aşını ol bn 3hafta siğilsz gezdysem bunu 2. doz aşımı olmama ve macunla vtmn hapına baglyrm kednmze sürekli ii bakmalıyz bırknca böle cıkıo işte tkkrr bn gardasili olmustum o siğil cıkmasınıda engellio die okumstum gercktende 2.dozdan snra işe yaradı 3.dozumdan snra hc cıkcgnı sanmyrm mutlaka aşınızı olun kzlar inanın bnde borcla aldm o aşıyı saglık herseyden önmli..sirke brz beyazltr orayı ama oda gecio cnm senn az var sanslsın sirkeyi dene kendnede ii bak moralini yüksek tut gecicek cnm moralle %100 alakalı kendmde gördm bunu yani
sıgıl olan yere sırkeyı pamuka dok oraya yerlestır
3 kere koter oldum dıyorsun ınatla cıkmıs sıgıl bılkı bu senın hatan vucut a we c wıtamını eksıkse cıkar
ek besın salata meywe bol yemen sar ole bır ıkı ay kurtarmaz duzenlı yasam halıne getırmen lazım
cnm sirkeyi adetm bitsin yapıcam inş. işe yarar..çok t.ederim bu bilgi için.
ben sadece akşam yemeği yiyorum ve kendime hiç bakmıyorum ve çok üzücü dönem geçirdim gerçekten psikolojini düzgün tutman gerek bu aralarda çıkmaya başladı uykusuzluk vardı .farkındayım bunların hepsi etkili..
birde bişi sorcam balıkyağı kapsülü,c vitamini,kefir,macun,vitamn ...bunların hepsini aynı anda kullansam zararı dokunmaz mı ...ben bıktım artık şeyimi görmeyen doktor kalmadı yaaa..ya yeterki geçsin diyorum varyaa acısına da dayanırım ...doktor iç kısmını kesinlikle kontrol ettir bunların kanser riski var dedi 2 gün ağladım..temizliğine çok dikkat edin .... dermansız dert gibi Allah düşmanıma bile vermesin böle dert...:2:
anem sen resmen sıgıleeee gel pisi pisi dıorsun
ıstedın her seyı ye ıc et yeterkı wıtamın al yane ben bırer saat arayla yıom hersyı
mesela sabah balık yag kapsulumu
wıtamınımı
bır kasık macunumu
gunduz yememı
aksam et sut yogurt salata
kanser rıskımı pehhhh bosweresene o doktor bı bokkk bıldı yok kanser rıskı olsa bıle ust tıpıne karsı korunursun sende zor dıl tıp caresız dıl aglama o yuzden way serefız doktor banada ölüceksın dedısana ozel mesaj attım bak
mrb arkadaşlar ben bu elma sirkesiyle ilgili yazılarınızı okudum denicem de yalnız bendeki siğiller iç kısımda ince deride minik miinik ama baya var acaba deri tahriş olurmu yada o bölgeye sirke sürülürmüki aranızda yapan varmı bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?