Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

belki haklısın ama tıp öğrencisi olması onun jinekolji hakkında tam bilgi sahibi olacağı anlamına gelmezki belki yeni başlamıştır falan
emin olmadan günahını almayalım

tamam bilgi sahibi olmayabilir de sevgili vanilla, bana göre sağlıkla ilgili eğitim aldığı için bu konuyu sorup, araştırıp detaylı bilgi alacağı "İlk durak" burası değil, eğitim gördüğü tıp fakültesi olmalı...Şaşırtıcı bulduğumu itiraf etmeliyim...

belki utanmıştır bu soruyu sormaya bende sonuçta yüztüze görüştüğüm çevreme sormuyorum
sadece iyi niyetli olmak istedim bamaç burda olabildiğince birbirine yardımcı olmak
zaten işletip işletmediğinin kokusu çıkar

Herneyse, konunun dışına daha fazla çıkmamakta yarar var...Nihayetinde yüzlerce yorum var konu ile ilgili, umarım aradığı cevabı bulmuştur.Sağlıcakla...

arkadasım doktor ne yarası dedı hem sıgıl dıyıp hem ozele gıttım dıossun sonra acıklaman ytersız yardımcı olmamızı ıstıosan daha ayrıntıılı yazman lazım nede olsa tıp ogrencısısın terımler yabancı gelmes sna

evetttttttttttttttt kızzzzzlarrrrrrr sonn durumlar nasıllllll herhangı bı sorun agrı acı ws warmı

sakın balık yag kapsulunu

macun

vıtamın

ozellıkle meywe dıorum bıde gunde ıkı tane ada cayı ıcmeyı unutmayın ılesme surecınız daha rahat olur artı sıgılın cıkmasını engellıo

ımkanınız warsa ılık portakal suyu ıcın taze sıkılmıs gunluk

:teytey: ben geldimmmm...
bendeki so gelişmeleri söylüyeyim artık yaram tamamen iyileşti...Rahatla oturup bacak bacak ustune atabılıyorum.. bazen yaramda kanama oluyor ama ben bu ıkısını rahat yapabılıyorum ya benım ıcın artık sorun kalmadı.. şeytanın bacağını kıranlar kervanına bende katıldım umarım sıra hala iyileşmekte olanlarda... :sm_cool:
herkez kabuguna çekılmıs galıba aynı yerımızde sayıklıyoruz yokmu yazan....

selam arkadaşlar aldaraya devam edıyorum 4 gun oldu bısı yok haftada 5 gun kullanıcak ama sanırım haftaya hasta olucam büyük ıhtımallede yakılıcak sanırım en etkılısı dıye dusunuyorum ....herkese gecmıs olsun

ALDARA KREMI ıkı gunde bır kullanıcaksın yatarken suruceksın
bı gun aldara keremı sur
dyer gun yatarken pamuga sırke dok bolca sıgılın en cok oldugu yere pamugu koy

su an senın adına cok sewındım eyer gunluk vıtamınle destelemessen a we c wıtamını almazzzsan kıs aylarında hasta olmak cok kolay

a we c wıtamını sart gunluk

evetttttttttttttttt kızzzzzlarrrrrrr sonn durumlar nasıllllll herhangı bı sorun agrı acı ws

Geçen söylediğim üzere ben ve erkek arkadaşım bugun coter olduk..önce vajinaya bir kaç yerden uyuşturucu iğne yapıldı..kalçadan yapılan ne kadar acırsa, o kadar acıyor işte. 2-3 dakika içinde uyuşan bölgedeki siğillerime uygulanan coter, yaklaşık 5 dakika sürdü.. Hiçbir şekilde acı/ağrı hissetmedim.geçen hafta 2 olan siğil siğilim +1 artarak 3 tane olmuş...doktorum 15 gün sonra kontrole çağırdı..4 gün boyunca önce batikonla temizleyip ardından silverdin yara yanık kremi süreceğim..4 gün sonrası batikon gene devam edecek, ancak sürülecek pomad silverdin yerine fitolerm olacak..
"günde 3-4 kez yapın bu işlemi" dedi...coter uygulanalı 6 saat oldu şu anda hafif bir sızı var, ancak abartacak ölçüde değil. neticede hassas bir bölgede yakma işlemi yapıldı; olacak o kadar...
umarım tekrar aynı işlemlere maruz kalmam gerekmez..en buyuk korkum/sıkıntım siğillerin tekrar oluşma ihtimalı..
sağlıcakla...

ALDARA KREMI ıkı gunde bır kullanıcaksın yatarken suruceksın
bı gun aldara keremı sur
dyer gun yatarken pamuga sırke dok bolca sıgılın en cok oldugu yere pamugu koy

sevgili helin bir kagıt verdı bana dr aldaranın kıtapcıgı gıbı bıseydı yatmadan sabunla yıkayıp pazartesi-cuma yanı 5 gun sürüp 8 saat sonra yıkanıcak dedı bırde vajınanın ordakılere sirke sürülürmü...

eee merak etme dedım gbı sur pamuga dok dur sadece kılıtorus sanırım oraya sadece sur wajına we dıyer yerlere pamukla dok sırkeyı koy oraya bantla sabah yıka her gun yap bunu 3 hafta

gunluk portakal suyu ,balık yag kapsulu ,macun ye sabahları uyandında cıkmaz merak etme vucut wıtmınsız kaldında cıkar ona gore bı an once portakal yada mandalına suyuna basla

arkadaşlar ben daha önceden yazmıştım sivilce gibi bişler çktı demiştm genital bölgemde doktora gitmeye çekindm sürekli temizledm ve sonra geçti. şimdi bunlar siğil değildir di mi. erkek arkadaşımda da vardı aynı anda onunki geçmedi ama benimki geçti. başka ne olabilir? hpv değil galiba

su an senın adına cok sewındım eyer gunluk vıtamınle destelemessen a we c wıtamını almazzzsan kıs aylarında hasta olmak cok kolay

a we c wıtamını sart gunluk

teşekkur ederim canım:) ada çayıyla başladım diğerlerınıde yapıcam tabı de balık ilacını kullanmak ıstemıyorum zaten kılom fazla ıyıce şişmeyeyim korkuyorum cok kılo almaktanbilmiyorumkismile

adını bile ilk kez duydugum bu hastalıkla bende yenı tanıstım ve kimseye soyleyemedıgım ıcınde oyle zor bı donem gecırıyorumkı gercketende sızın de dedıgınız gıbı insanın psikolojisini alt üst eden bi durum.cumartesi günü doktora gittim ve aldara krem verdi henüz başlangıcmıs 3 tane siğilim war.eger kremle gecmesse diğer tedawi yöntemlerini uygulayacağız dedi,sormak istediğim su;aldara kremi eczaneden almaya gittim az önce ve rapor olmadan wermıolarmıs ssk lyım recetesiz alırsamda 130 lıraymıs.aldara krem kullananlar raporla mı aldınız acaba ?

öncelikle gecmıs olsun arkadasım .bende ılk gıttımde podofılm sürüldü gectı ama 1 hafta sonra yıne cıktı aldara verdı dr eczane raporla alınıo dedı özele gıtmıstım rapor aldım hastaneden 20 tl sonra gıttım eczane cıldıyeden olması gerek dedı 10 tl de ona ucret verdım ssk oldugu ıcın tabı neyse eczaneye gıttıgımde bılgısayer verıo gösterdı halde onada vermedı sonuc olarak parayla aldım ...psikolojını bozma enınde sonunda atlatıcaz bunu üzülürsek daha cok cıkar o yuzden tedavını ol gunluk yasantına devam et moral cok önemlı bırde helın arkadasımızın dedıgı gibi a ve c vitamınını eksık etme bagısıklık önemlı...sımdılık benımkıler de duruo ama yenıcezz

bıdaha cıkarsa doktora gıt kesınlıkle sımdı bız sana ne dıyebılırzkı hangımız senın weya erkek arkadsnda cıkan sey hankında bılgımız war

doktor teshısı koymadan bızım onerıde bulunmamız zor bı ıhtıml

doktora gıt yoksa utanırsan bole ılerde doktora gıttınde doktor bu zamana kadar nerdeydın dedınde daha cok utanırsın !!!!!!

sıwılce seklınde cıkan sey sanırım genıtal herpes olabılr (hpv)kırmızı renklı sıwılce gbı cıkan sey deyısık deyısık dagılıo olabılır mm aralıkla sıgıl gbı dıl 2 hafta suresı war 1 2 haftaya gecer ama bakalım omu hıc bı bılgı wermemısın saten

aldara kremı devlet eskıden raporla oduodu hatta ben raporla aldım 2 kutumu paramla aldım 129 tl ucretı war

sana tawsıyem 3 tane madem sıgılın war pamuga sirke dök bolca aksam yatarken once sıgıl olmayan yerlere daha sonra sıgıl olan yere koy orayı bantla sabah kalktında yıka orayı 1 2 hafta ıcınde sıgıl dokulur aldaraya bosuna para werme sırke warya bıldımız salatay koyulan onu mutlaka dene maxsımım 2 weya 3 hafta ıcınde orası dokulur

bana doktorum onerdı dogal asıt dıe mutlaka dene goruceksın ıse cok yarıcak

130 tl aldara krem yerıne ozellıkle soyluyorum ;

balık yag kapsulu 200 luk 30 tl altardan al

bıde 10 tl bı macun al HAZIR
Bunu bır ay her gun dene bak goruceksın cok ıyı olucaksın

sıgılı azdıran şekerdır yogun herseyın kıwanı bıl ye

yaglı seylerden cok yeme

wıtamın meywe gunluk portakal suyu ıc

vtamınsız kalmadın surece balık yag we macunu duzenlı tuket cıkmaz sıgıl

son tawsıyem ;

ımkanın warsa cervalıx asını ol yane derım

bır bardak portakal suyu kac portakala esıtse ona gore mandalına we portakal tuket sıgıle portakal suyu cok ck cok cok ıuyı gelıo

portakal suyunu ılık ıcmeye calıs dısarda satılanlar soguk bogazını usutme oksurukle ugrasma bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…