belki haklısın ama tıp öğrencisi olması onun jinekolji hakkında tam bilgi sahibi olacağı anlamına gelmezki belki yeni başlamıştır falan
emin olmadan günahını almayalım
tamam bilgi sahibi olmayabilir de sevgili vanilla, bana göre sağlıkla ilgili eğitim aldığı için bu konuyu sorup, araştırıp detaylı bilgi alacağı "İlk durak" burası değil, eğitim gördüğü tıp fakültesi olmalı...Şaşırtıcı bulduğumu itiraf etmeliyim...
belki utanmıştır bu soruyu sormaya bende sonuçta yüztüze görüştüğüm çevreme sormuyorum
sadece iyi niyetli olmak istedim bamaç burda olabildiğince birbirine yardımcı olmak
zaten işletip işletmediğinin kokusu çıkar
selam ben tıp öğrencisiyim.. geçen yıl bi hastaneye gittim ordaki dr beni bir kaç saniyede muayene etti sonra siğilim olduğunu söledi... ben bir kaç hafta sonra özele gittim ayrıntılı incelemeden sonra sadece yara olduğunu söledi. şimdide şiddetli ağrı yaşıyorum ilişki sırasında.. bunlar kulağa yakın geliyo mu??
selam arkadaşlar aldaraya devam edıyorum 4 gun oldu bısı yok haftada 5 gun kullanıcak ama sanırım haftaya hasta olucam büyük ıhtımallede yakılıcak sanırım en etkılısı dıye dusunuyorum ....herkese gecmıs olsun
:teytey: ben geldimmmm...
bendeki so gelişmeleri söylüyeyim artık yaram tamamen iyileşti...Rahatla oturup bacak bacak ustune atabılıyorum.. bazen yaramda kanama oluyor ama ben bu ıkısını rahat yapabılıyorum ya benım ıcın artık sorun kalmadı.. şeytanın bacağını kıranlar kervanına bende katıldım umarım sıra hala iyileşmekte olanlarda... :sm_cool:
herkez kabuguna çekılmıs galıba aynı yerımızde sayıklıyoruz yokmu yazan....
evetttttttttttttttt kızzzzzlarrrrrrr sonn durumlar nasıllllll herhangı bı sorun agrı acı ws
ALDARA KREMI ıkı gunde bır kullanıcaksın yatarken suruceksın
bı gun aldara keremı sur
dyer gun yatarken pamuga sırke dok bolca sıgılın en cok oldugu yere pamugu koy
sevgili helin bir kagıt verdı bana dr aldaranın kıtapcıgı gıbı bıseydı yatmadan sabunla yıkayıp pazartesi-cuma yanı 5 gun sürüp 8 saat sonra yıkanıcak dedı bırde vajınanın ordakılere sirke sürülürmü...
Geçen söylediğim üzere ben ve erkek arkadaşım bugun coter olduk..önce vajinaya bir kaç yerden uyuşturucu iğne yapıldı..kalçadan yapılan ne kadar acırsa, o kadar acıyor işte. 2-3 dakika içinde uyuşan bölgedeki siğillerime uygulanan coter, yaklaşık 5 dakika sürdü.. Hiçbir şekilde acı/ağrı hissetmedim.geçen hafta 2 olan siğil siğilim +1 artarak 3 tane olmuş...doktorum 15 gün sonra kontrole çağırdı..4 gün boyunca önce batikonla temizleyip ardından silverdin yara yanık kremi süreceğim..4 gün sonrası batikon gene devam edecek, ancak sürülecek pomad silverdin yerine fitolerm olacak..
"günde 3-4 kez yapın bu işlemi" dedi...coter uygulanalı 6 saat oldu şu anda hafif bir sızı var, ancak abartacak ölçüde değil. neticede hassas bir bölgede yakma işlemi yapıldı; olacak o kadar...
umarım tekrar aynı işlemlere maruz kalmam gerekmez..en buyuk korkum/sıkıntım siğillerin tekrar oluşma ihtimalı..
sağlıcakla...
su an senın adına cok sewındım eyer gunluk vıtamınle destelemessen a we c wıtamını almazzzsan kıs aylarında hasta olmak cok kolay
a we c wıtamını sart gunluk
adını bile ilk kez duydugum bu hastalıkla bende yenı tanıstım ve kimseye soyleyemedıgım ıcınde oyle zor bı donem gecırıyorumkı gercketende sızın de dedıgınız gıbı insanın psikolojisini alt üst eden bi durum.cumartesi günü doktora gittim ve aldara krem verdi henüz başlangıcmıs 3 tane siğilim war.eger kremle gecmesse diğer tedawi yöntemlerini uygulayacağız dedi,sormak istediğim su;aldara kremi eczaneden almaya gittim az önce ve rapor olmadan wermıolarmıs ssk lyım recetesiz alırsamda 130 lıraymıs.aldara krem kullananlar raporla mı aldınız acaba ?
arkadaşlar ben daha önceden yazmıştım sivilce gibi bişler çktı demiştm genital bölgemde doktora gitmeye çekindm sürekli temizledm ve sonra geçti. şimdi bunlar siğil değildir di mi. erkek arkadaşımda da vardı aynı anda onunki geçmedi ama benimki geçti. başka ne olabilir? hpv değil galiba
adını bile ilk kez duydugum bu hastalıkla bende yenı tanıstım ve kimseye soyleyemedıgım ıcınde oyle zor bı donem gecırıyorumkı gercketende sızın de dedıgınız gıbı insanın psikolojisini alt üst eden bi durum.cumartesi günü doktora gittim ve aldara krem verdi henüz başlangıcmıs 3 tane siğilim war.eger kremle gecmesse diğer tedawi yöntemlerini uygulayacağız dedi,sormak istediğim su;aldara kremi eczaneden almaya gittim az önce ve rapor olmadan wermıolarmıs ssk lyım recetesiz alırsamda 130 lıraymıs.aldara krem kullananlar raporla mı aldınız acaba ?
teşekkur ederim canım:) ada çayıyla başladım diğerlerınıde yapıcam tabı de balık ilacını kullanmak ıstemıyorum zaten kılom fazla ıyıce şişmeyeyim korkuyorum cok kılo almaktanbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?