ben 3 hafta once farkettım 5-6 taneydı ılk gıttıgım dr bana cok kotu ılerlemıs dedı cıldıye bı baksın dedı sonra baska bır hastaneye gıttım aglayarak dr bana korkma dedı abartmıs senınkıler kucuk ve erken farketmıssın dedı podfılm surdu 1 hfta sonra gıttıgımde gecmıs dedı ondan 1 hafta sonra baska bır dr gıttım temız bısey yok dedı cervarix asımı oldum 2 gun sonra vajınamın orda 2-3 tane bırde ust tarafta cıktı anlamadım ne yapmam gerektıgını bılmıyorum cok uzuluyorum cıkanlar aynı yerde bakıreyım acaba ıcımdede cıktımı dıye korkuyorum bana tıpınıde soylemedıler stresten yemek bıle yıyemıyorum artık(32 yasındayım nasıl boyle hata yaptım bılmıyorum çok ama çok pısmanım artı evlenemem sanırım (((
öncelikle gecmiş olsunben 3 hafta once farkettım 5-6 taneydı ılk gıttıgım dr bana cok kotu ılerlemıs dedı cıldıye bı baksın dedı sonra baska bır hastaneye gıttım aglayarak dr bana korkma dedı abartmıs senınkıler kucuk ve erken farketmıssın dedı podfılm surdu 1 hfta sonra gıttıgımde gecmıs dedı ondan 1 hafta sonra baska bır dr gıttım temız bısey yok dedı cervarix asımı oldum 2 gun sonra vajınamın orda 2-3 tane bırde ust tarafta cıktı anlamadım ne yapmam gerektıgını bılmıyorum cok uzuluyorum cıkanlar aynı yerde bakıreyım acaba ıcımdede cıktımı dıye korkuyorum bana tıpınıde soylemedıler stresten yemek bıle yıyemıyorum artık(32 yasındayım nasıl boyle hata yaptım bılmıyorum çok ama çok pısmanım artı evlenemem sanırım (((
slm kizlar bnm sigillerim gectide izleriyle basim dertte kötü duruo koterden dolayi iz kaldi ne sürüyüm sizce doktr 1 2 aya geceblir hc gecmeyedebilir dedi napiyim szce kantaron yagimi sürüyüm sadece sirkede sürmék istemyrm o bölgeye tahris eder die bide beyazlatio sirke aslnda sürmek istyrm ama bilmyrm napiyim szce kizlar??
ya arkadaşlar sizin koter ve biyopsiden sonra kanamanız ne kadar sürdü benim 1 ay oldu hala ara ara kanamalarım oluyor:S
böyle bir sıkıntı yaşayan varmı?
2 doktora gözüktüm ikiside kanama yapıcak bir yara yok diyor...
ayrıca koter ve biyopsi yapılcak kadar bir sorunum yokmuş çok güvendiğim doktorum resmen beni dolandırmış offf bu kanamada cabasıı....
ben 3 hafta once farkettım 5-6 taneydı ılk gıttıgım dr bana cok kotu ılerlemıs dedı cıldıye bı baksın dedı sonra baska bır hastaneye gıttım aglayarak dr bana korkma dedı abartmıs senınkıler kucuk ve erken farketmıssın dedı podfılm surdu 1 hfta sonra gıttıgımde gecmıs dedı ondan 1 hafta sonra baska bır dr gıttım temız bısey yok dedı cervarix asımı oldum 2 gun sonra vajınamın orda 2-3 tane bırde ust tarafta cıktı anlamadım ne yapmam gerektıgını bılmıyorum cok uzuluyorum cıkanlar aynı yerde bakıreyım acaba ıcımdede cıktımı dıye korkuyorum bana tıpınıde soylemedıler stresten yemek bıle yıyemıyorum artık(32 yasındayım nasıl boyle hata yaptım bılmıyorum çok ama çok pısmanım artı evlenemem sanırım (((
merhaba arkadaslar bugun aldarayı alıcam ve egece kullanmaya baslıcam ama dr bana verdıgı aldara kagıdında haftada 5 gun onermıs kımısıde 1 gun arayla dıo ne yapmalıyım kafam karıstıı yara yapmaktanda korkuyorum((bırde o kadar korktumkı agzımdada varmıdır dıye öpüşmeylede bulasabılırmı k.b.b gıttım ama bır sey yok dedı dılımın altında kucuk parcalar oldunu gordum onları sordum mıgdeyle alakalı olabılır dedıı kafam allak bullak oluo bazenn....sagol BZDIK ....IYIKI VARSINIZ ınsan bıraz olsun stresını atıoo sayenızde..
hel_ın sımarık sağolun ınanın bana moral verdınız teşekkür ederım dr gıttım bugun bana vajınamın orda 3 tane bır tanesıde oldukca yukardakı o en buyugu kucuk daha sıgıllerın dedı ıstersen hemen yakarım dedı ama aldara verdı bunu kullan 15 gun sonra tekrar gel dedı olmazsa yakarız dedı asınıda yaptırdıgın ıcın korkma dedı bende tıpleme testını sordum dedıkı bence gerek yok dısta cıkanlar genelde ıcte cıkmaz dedı(cınsel bırlıktelıgım olmadı ) afedersınız o yüzden korkma dedı bakıre oldugum ıcın smer testı yapmadı daha once baska bır dr gıttıgımde bana su anda smer tastı bakırelerde yapıoz ama senın daha yenı oldugu ıcın gerek yok asını yaptır demıstı oda tıpleme testıne gerek yok ılk podofılm suruldugunde 2 tanesı kaybolmustu onlar cıkmadı soyledıklerım cıktı sadece partnerıme gelınce benı terkettı ama üzülmuyorum bugun eczaneden ımmuneks aldım bırde yarın sabah baslıcam dedıgınız gıbı vıtamınde almaya calısıcam macunuda sorucam aktara 3-4 gun once balın ıcıne cörek otu ve zencefıl attım yemeye basladım ve sanırım mıdeme dokundu ıyıkı varsınız ınsallah bende sızler gibi ıyı olurun ALLAH razı olsun sızden ve tum arkadaslarıma sifa dilerimm....cok uzun yazdım sanırım:))
teşekkürler
adaçayını zaten içiyorum...
baticonu denicem ama ne biliyim korktum doktora danışmadan...
acaba normalmidir bu kanama yaa sonuçta sadece bir tane siğilim vardı içerde... şu ansa temiz...
koterden sonra kanamam olmadı aradan 20 gün geçti parçalar düşmeye başladı bebek falan düşürdüğümü sandım o kadar büyük parçalardı...
10 gündür durmayan bi kanamam var
doktorlarda bişi yok diyor:S
macun al basla dırek o yeterlı bıde balık yag kullansan yeter
ayrıca bal dıl cınsenklı bal kullan
sıgıllerı azdıran şekerdır haberın olsn ayrıca umunex boswer bıtır macun we dedım gbı balık yag cok ıse yarıcak gorcenası ol bıde olmadıysan
selam ben tıp öğrencisiyim.. geçen yıl bi hastaneye gittim ordaki dr beni bir kaç saniyede muayene etti sonra siğilim olduğunu söledi... ben bir kaç hafta sonra özele gittim ayrıntılı incelemeden sonra sadece yara olduğunu söledi. şimdide şiddetli ağrı yaşıyorum ilişki sırasında.. bunlar kulağa yakın geliyo mu??
selam ben tıp öğrencisiyim.. geçen yıl bi hastaneye gittim ordaki dr beni bir kaç saniyede muayene etti sonra siğilim olduğunu söledi... ben bir kaç hafta sonra özele gittim ayrıntılı incelemeden sonra sadece yara olduğunu söledi. şimdide şiddetli ağrı yaşıyorum ilişki sırasında.. bunlar kulağa yakın geliyo mu??
biri bizi işletiyor galiba !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?