aman allahım, 50 tane siğil bir anda mı çıktı Hel_in ???
benım makat blgemde dyedı sıgıller ozellıkle bı tane wardı fındık kadardı orayı yaygan yuwarlak ya doktor orayı owal bole uysuturdu 3 tup ıgneyı wurdu hıc bısı hıısetmedım we oval bı bıcımde nesterle aldı koter uguladı en buyuk sıgılım oraydı we aradın 10 gun gectı dyer taraftakı sıgıllerı aldı kılıtorste 3 4 tane wardı yanlarda makaata doru wardı onları aldı hepsı bıttı koter bıdaha oldu yaraalr ılesın ce ama her gun batıcon surdum yara cabuk tuttu ... sona 2 koter sonrası aradan bır hafta gectı aldara krem warsa elınde dr dedı o zamanda 12 tane ne mı ne wardı ıkı gun arayla sur dedı surdum bıdaha da cıkmadı koter sonrası akıntım ıcın fıtıl we ada cayı ıctım
koter oldum gun de saten CERVALIX RAHIM KANSERINE KARSI ASIMI OLDUM
her gun yaklasık bır bucuk senedır
gunluk balık yag
gnc wıtamını
EN ONEMLISI aktardan aldım macun yedım cok sukur allaha
en onemlısı nı solıcem
ılk benım sıgılım farkettımde bende 5 taneydı hemen doktora gıttım acılee bole bı gece ara kanamam oldu alallala dedım
sonra dyer gun kadn dogum doktoruna gıttımm sen dedı artık mıkroplusun dedı ne alaka ya dedım koter ol dedı he dedım sona o gun baska hastaneye gıttım
oda dedı koter yapalım yada baska bı ıslem krem tewası uygulayam dedı
aradan ıkı gun gectı bı tane prof dan gun aldım gttım oda demez mı sen ÖLECEKSIN
NSE ünüversıte hastanesıne gıttım doktor oda asıt werdı onu kullandım pek ıse yaramadı ama
zaman gecıo sıgıller dagılıo 1 ay gectı
baska bı doktora gıttım bana ıkı gunde bır aldara krem uygula dedı 1 ay da ole gectı ettımı sana 2 ay
sıgıller oldu 45 50 belkı daha fazla dıorum ya bı tane sıgılm 50 tanedı
hemen doktor adetını hesapla adetın bıttı zaman koter yapıoz dedı kanama olmaması o bolgenın koter sonrası ıslak olmaması lazım dedı
hesapladık hemen koter oldum o fındık buyuklundekını aldı hemen sonra 1 hafta sona yaralar ılesmeye baslıcan dyer bolgelere uyguladı elımde yarım paket ekstradan aldım aldara kaldı onları kullandım bı anda dıl zamanla dagıldı 2 ay cunku ole oldu gbı duruodu koter olmaya yakın bı anda dAGILDI :enbuyukkk: