..................
ilacı kurum karşılıyor yazdırabiliyorsun doktora birde en az 4 ay kullanmak gerekiyo sanırım ben uzun süre kullanmıştım. geçmiş olsun buarada.
selam
aynı rahatsızlık bende de var ve 40 gundur yatıyorum.. tedavısı yok dıye bırsey yok ben 3 hastane gezdım cok gec kaldıgım ıcın mecburıyetten yakarak gecırılmesı gerektıgını soyledı doktor... yakıldı tekrar cıktı ve ılacla yakılma asamasına gıdıldı suan sadece yanıklarımın kapanmasını beklıyorum.. bundan sonrada hpv aşısı yapılacak.. banada doktorum tekrarlar dedı ama aşı yapılınca cıkma ıhtımalı azalıcagını soyledı.. ayrıca genıtal sıgıller hpv 6 ve 11 nolu hastalık oldugu ıcın kanser asamasına gecme cok az oluyormus bu yuzden hemen kanser olurum dıye korkma yok oyle bısey. ama bundan sonra kendıne cok dıkkat etmen lazım aşı muhakkak şart.. ben cok acı cektım umarım aynı acıyı yaşamazsın. saglıklı gunler dilerim..
arkadaşlar bende tip 59 varmış
doktor yarın kolposkop ile bakıcak
yaptıran varmi kolposkopi
doktor uyuyacaksın yarım saat diyor ama internette aradım uyumak gerekli değilmiş
siz nasıl yaptırdınız?
arkadaşlar bende tip 59 varmış
doktor yarın kolposkop ile bakıcak
yaptıran varmi kolposkopi
doktor uyuyacaksın yarım saat diyor ama internette aradım uyumak gerekli değilmiş
siz nasıl yaptırdınız?
tesekkur ederım hala ıyılesmeyı beklıyorum.. Zafıran suyuyla temızle dedıler kullandım ama ınce zar olusmus doktor yaramı sıyırmak sorunda kaldı ve tekrar başa dondum.. Ve doktor herseyı deneme hassas nokta dedı.. Tavsıyenı denerım.. Ama gercekten cok berbat bı sey allah kımseye vermesın.. Tek bır sıvılceyle ne hale geldım... Allahtan evlı degılım psıkolojım cok bozuldu..
Bende de var, birden çıktı ne olduğunu anlamadım. Birde hamileyim, doktorum dedi kesin sezaryan olacaksın yoksa virüs bebeğede bulaşır dedi(
EFET . SEZERYAN OLMAN SART BEBEGE GECMEMESI ICIN sıgıl yoksa bıle dogum zamanı 2. 3. 4. cocugununda sezeryan olması grekıyor. hamılelık donemınde cok cıkıo ben bugun bunun farkına wardım
aktardan dırencı yuksek tutan bır macun al
eyer azsa pamuga sırke sur aksamları yat 2 3 hafta her gun dene sırke orayı temızlıyor we ılesmesını saglıyor.
esınle ılıskıye gırme bır sure yok olana kadr
allah cocuna gusel bı hayat nasıp etsın hıc korkma
wıtamın al c we b vıtamını eksıklıgınde cıkar cunku tektıklemesı bu sekılde wıtamın eksıklınde oluyor
ben balık yag kapsulu bıde gnc wıtamını kullanıorm o kadr bıde macun yıyorum 1.5 senedır cıkmadı cok sukur kendıne ıyı baktın we yesılı bol yedın surece cıkmaz
dogum sonrası hpv aşısı ol bazı dr sıgıl bulastıktan sonra ıse yaramadını dusunuyor ama benım 3 arkadsımda oldu su an ıcın cıkmıyor onlardada benım gbı
ayrıca ası bagısıklık yuksek tutuo we yenı hucrelerle sawasmasını saglıyor kesınlıkle ası olman taraftarıyım
3 doz
1. dozu bugun
2 dozu onumumuzdekı ay bugun (1 ay gectıkten sonra)
3 dozu 6 ay sonra
tek dozu 120 tl fıyatı dustu su an bıde bız gecen sene 244 tl den tek dozunu aldık
dedım gbı dogum sonrası ol derım sorcan bısı warsa sor mucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?