Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmde surekli ckio ama kimyasal koter ile yakio..ilac suruo cnm.. ama biktim doktora gitmekten ara ara sirke suruorm bende napimm :/ olmadi su podofilim solusyon war eczaneden ondanmi alsam die dusunuorm ama o da asit ya cok dikkatli olmak lazm surerkenn..
sana da booll sifalarr cnm benmmm...
benmde surekli ckio ama kimyasal koter ile yakio..ilac suruo cnm.. ama biktim doktora gitmekten ara ara sirke suruorm bende napimm :/ olmadi su podofilim solusyon war eczaneden ondanmi alsam die dusunuorm ama o da asit ya cok dikkatli olmak lazm surerkenn..
sana da booll sifalarr cnm benmmm...
sana tip tayini yapıldımı cnm doktrun ne dio sürekli çıkmasına??
eet canm tip tayini yapilmisti.. 6,11,44 vs.. hem kotu hem normal cins war.. anlamadim ki nie cikip duruo.. doktor doru durust cvp wermio ki :/
yaaa kizlar benim de bir sorum olcak sizlere...ben suan simir testi yaptiramiyorum bircogunuz biliyorsunuz artik nedenini..cunku hamileyim .bugun icime kurt dustu.Allah gostermesin hadi bu lezyonlar kanser oncusuyse diye...illaha seytan aklima birsey sokacak ya kötükedihüso..bugunde bu konu beni huzursuz etmeye basladi,,esimde bu virus en az 3-4 yildan beri varmis.evlendigimizde bende onda bir sigil farketmistim ama ikimizde onemsememistik.et beni oldugunu dusunmustuk.onunki hic birzaman buyuyp cogalmadi cunku..herneyse banada bu virus esimden gecti muhakkak.biz evleneli 2 yil olacak.yani ben bu virusu 2 yil once almisimdir oyle degilmi? ama en son 7 ay once simir yaptrdim ve temiz cikti.ozaman bagisiklik sistemim guclu oldugu icin sigilimde yoktu.dr hic birsey anlamadi.kisacasi bu lezyonlar kanser oncusu olsaydi ozaman cikmazlarmiydi? sizler ne dusunuyorsunuz arkadaslar.cevap yazin lutfen...aklima takildi...bilmiyorumkismile
ya asenacım aldara ıkı gunde saten bır uygulanan krem onun yerıne padofılm solısyon yada sırke kullanmanı onerım yanı ya aksam pamuga bol sırke dok onl yat yada padofılm al haftada bır uygula aldara pek ıyı oldunu dusunmuorm 8 taneye pek ıse yarıcanı cunku ıkı kere koter olduktan bır hafta sona eyer hala yaraların fazla ıslesmedıyse kullan ıse yarar kapalı yarada etkılı dıl aldara
kızlar bide bu aldara ne kadar sürede etkisini gösteriyo bn daha 5 kere fln uyguladım ama bi değişiklik yok bide siğillerim büyüdü ya çok sinirim bozuluyo bezelye büyüklüğünde fln geçmezse 1 aya koter yapcm dedide sizce öle büyük siğiller koterle geçermi başka cerrahi bi yöntem mi uygularlar?
slm kzlar bnm siğiller aldaryala geçmedi 1 kutu bitti.10 tane fln var herlde yanyana tam vajina girişinde 2 tanede brz yukarısında var.gectyse 2 3 tanesi gecmiştr.beyazladı bazıları.doktora gdemicm çnkü koter yapalım dicek pzrtesi tatile gdyrm.tatile gdnce denze fln gremem yaptrrsam tatil dönüşü yaptrmayı düşünyrm acaba bi kutu daha mı alsam aldara yada sirke flnmı sürsem blki deniz de tuzlu su ya kurutur blki die ümit ediyorum szce napıyım??
tedavini yarıda bırakma lütfen. sonuç alıcaksın. 16 haftalık tedavi süresi var aldaranın. kozmetik açısındn hemen yok etmeyi istiyorsan da koter ya da kriyoterapi ile görünen lezyonları yok edebilirsin. 1 hafta sonrasında aldara krem le tedaviye devam etmeyi ihmal etme.
eet canm tip tayini yapilmisti.. 6,11,44 vs.. hem kotu hem normal cins war.. anlamadim ki nie cikip duruo.. doktor doru durust cvp wermio ki :/
bn o msjı yazalı baya oldu aldara bi işe yaramadı bnde 1 kutu kullandm siğillerim çok büyüdü arttı kremle ugrasamıck haldeydm o yzden yaktrdm kurtuldum aslnda koter sonrasıda öneriolar genital bölgenn bagısıklıgnı artırsın die ama cok pahalı alamadm tkrr yeternce masraflı bi tedavim var ztn aşı vs. blki 16 hfta kullansam gecerdi ama o siğillerle okdr uzun süre yaşayamzdm oyzden bırktm aldraryla tedaviyi.
bu şekilde bir yönlendirmeyi tecrübelerine dayanarak mı iddia ediyorsun. podofilm dediğimiz ilaç bildiğimiz üzere bir asit. yani lezyonlu bölgeye uyguladığın zaman orayı yakıyorsun. yani şöyle düşün burda podofilmi uyguladığın zaman sağlıksız hücrelerin yanında sağlıklı hücreleri de yakıyorsun. yani bütünlüğe zarar veriyorsun. ayrıca bu hipopigmentasyon gibi deri renginin değişmesine de neden olabiliyor. ayrıca kullanımı da doktora gitmen gerekiyor. kendi başına uygulanması yasak normalde. hekimin uygulaması gerekiyor her defasında. aldara dediğimiz ilaç ise bir immun yanıt düzenleyici. kullanmaya başladığında immun sistemini harekete geçirerek etkisini gösteriyor. ayrıca bu lezyonlar için de uygulamanın 16 hafta boyunca devam etmesi gerekiyor. yani doğru kullanımla en güzel sonucu alırsın. ayrıca yüzlerce klinik çalışma yapılarak en etkili sonuçlar almış bu ilaç için aldara işe yaramaz demen biraz garip kaçıyor açıkçası. çok fazla bilgin olduğunu düşünmediğim bu ilaç hakkında insanları yanıltıcı bilgiler vermen çok adil görünmüyor.
arkadaşlar sonucu ascus çıkan varmı
pekicnm bu hem normal hem kötü tipler çıktıktan sonra tedavinde değişiklik olmadımı başka bi işlem uyguladılarmı merak edyrm da bn tip tayini yaptrmadm kolposkopi yaptrcm siğillerm gecnce kötü bişe cıkarsa tedavi nası ilerlio onu merk edyrm.gene siğil çıktıkça yakmaya devamm mı yoksa baska bi işlemmi yapılıo?