kızlarrrrr helınnnn sen yapılmıstın sanırım bu ası cervalıx yanı nerden temın edıyoruz eczanelerdenmı ?? bıde sıgıller varken vurulabılıyomu ası yanı onlar temzlendıkten sonra falan gbı bı sart varmııııı
dun akşam ıtıbarıyle başladım sırkeye...yaksada dayanılmayack kadar deıl gelışmelerı sızlere burdan yazıcamm bana sıfa olan herseyı yazcamm kı benım gıbılerde sıfa bulsun ınş. sağol canımm cok sağoll gecmezse gdecm doktora ..bu bahsettıgın macun senınde kullandgın top-x macunu dımı ?? yanı arkadasınında kullandıgı bıde SU IMUNEKS DIYE TURK MALI BI bagısıklık sıstemı ıcın ılac varmıs onu duyannn varmı yada kullanan??
merhaba;
genital siğil ile 3 yıl önce tanışan biri olarak kısaca sizi tedavi yöntemleri ile ilgili bilgilendirmek isterim.
ilk doktora gittiğimde vajina çerveresinde birkaç siğil vardı, bunları lazer ile yaktılar. Çok kısa bir operasyon, anestezi yapılıyor ve de çok sancılı değil..Lazerle yakıldıktan yaklaşık 6 ay sonra 1-2 adet daha siğil çıktı, bu kez doktorum bana verrutol diye bir siğil solüsyonu verdi. bu ilacı her gecesürdüm ve de siğil zamanla yok oldu. fiyat olarak da oldukça uygun 6 tl gibi bir şey.. son 1,5 senedir de bir daha tekrarlamadı...
daha doğrusu ben öyle sanıyordum, eşimle cinsel ilişkiye girdikten sonra iç kısımda sol tarafta yara olmaya başladı...bunun için doktor doktor gezmeye başladım. hpv tedavisini beraber sürdürdüğüm doktor bu yaranın orada oluşan varisten kaynaklandığını söyledi ve çeşitli kremler verdi. ilişkiye ara verip kremleri kullanınca geçti ama sonra tekrarladı. bunun üzerine başka doktorlara gitmeye başladım. sonunda güven polikliniğinde bülent karsa gittim, kendisi biyopsi yapalım dedi. yaklaşık 1 ay önce yine anestezi altında oradan parça alındı ve doktor 4 dikiş attı...ülserli yara olmuş, bunun sebebi de görünmeyen yatay siğillermiş. çok dikkatli olmak gerekiyor. şu anda hala dikişlerin atmasını bekliyorum ve de 1 aydır atmadılar. inanılmaz gerginim...
dilerim hepimiz kurtulucaz...
kısaca tedavi yöntemleri
- lazer ile yakma
- verrutol siğil solüsyonu
- aldara krem (bu krem ithal ve de çok pahalı - 120 tl tutarında... ve de açıkçası eşimde işe yaramadı)
aktar turkerlerın karsındamı canım turkerler magazasını bılıyorummtop x macunu bulman cok zor ama daha once sayfa 250 300 .sayfalarda top x nerede uretıldını yazmıstım acıkcası ben bıle unuttum
ankarada demet cıwarında bı aktar satıyo aktar ozellıkle gıttım we hsv genıtal ucuk normal ucuk ws bu tıp selerı gecırdını soledı bana
vucut dırencını yuksek tutan bısı bu dedı
ank her yerde satılmıyor kızılayda en son sole dım turklerler mazası war mado onun karsısında bı aktar war kurtulusa gıderken hatta ustunde halkban myway cafe gbı bı yer war 20 tl ordan aldım ben banada arkadsım dedı oraya bakmanı onerırım bı bulamazsanda cok ıyı bı macun al
turk hekımlerı ımunex tawsıe edıo ama ben etmıorm ımunexten emın ol daha ıyı markalar war mesela alıswerıs merkeslerınde gnc war 20 tl den 70 tk kadar ezaneden apıkobal war 6 tl dı sanırım oda hatta dr yazdırırsan ssk oduo yane ımunex zı benım doktorum tawsıe etmedı bana
macunu mutlaka dne vucut dırencını dusurme sadece yeter gunde bıde portakal suyu ıc taze meywe suyu
et turkerler mazasıylar karsı karsıya eyer bulursan 3 4 tane al bulmak cok zor o macunu
ınşallah bulurum ...gercekten cok sıkıntılı bısı bu ya buaralar kasıntıda oluyo kasıntı yapar dımı bu meret kasımıyorum ama yayılır dıye korkumdan..dusmanımın basın vermesın allah bu meretı verdgın bılgıler ıcın cok sağolll
topix macunu dıye gecıyo bulabıldgınıbul dıye bı steden bumudur acaba canım lınkı sana gnderryım dedım ama gndreremedım:s
selam havinn senınkını yaktımı doktor dondurdumu??tedavı olunca sezeryan doğumla bebege gecme rıskını yok edıyomussun bıldgım kadarıyla tehlıke tıp belırlenınce bellı olcak ...
bende siğil sorunu hiç olmadı crb.. ben yıllık smear için gittim hpv ile karsılastım.. ve evet hem senin hemde hel_in arkadasımızın dediği gibi "sezeryan" sorunu ortadan kaldırıyormus..
bende 4 tip çıktı; 1 i "hafif yüksek risk" diğer 3'ü "yüksek risk" kısmında.. pazartesi doktorumla görüşecegim, bakalım ne denilecek..
hepimize gecmis olsun..
herkese merhaba yeniden birinci koterimi oldum ve sonuç temiz çıktı kanser riski olmayan bir siğilmiş çok sevindim fakat onumuzdeki hafta ikinci koter olmam gerekiyormmuş yeniden çıktılar benimle aynı durumda olan arkadaşlar ne zaman bitiyor bu siğiller kaç koter daha olucam
eyer doktorun ası olmana grek yok bıle dese kesınlıkle ası ol derım ben sana tawsıym
kafam o kadar karıstı ki şu son 1 ayda, neyi ne zaman yapacagımı bile karıstırdım.. artık soracagım soruları telefonuma not edip (aklıma soru geldikce) öyle doktoruma gitmeye basladım.. simdi bu aşı olayını da not ettim, cok sağol :)
((Vallahi Ankara da olupta illa özele gidicem diyen varsa; Mesa hastanesi Tamer Bilensoy u öneririm.. inanılmaz rahatlatan ve her soruya sabırla defalarca cevap veren biri.. hasta psikolojisi diye bişi kalmıyo, karsında ki doktor değilde tabir caizse "kankan" oluyo :) ))
janım benım doktor senden tıp belırlemısı ıcın et parcası almıs olmasın sakın..... ıkı hafta arayla ole koter cok nnadırdır yane benım 50 yakın sıgılımı de ole yaptı yarısını bı yarısını2 hafta sonara yaptı ama sole bısı de war yaraların gecmesı lazım 2 koter olman ıcın eyer ıkıncı koterse tabı eyer ıkı hafta arala tekrar cıkıyosa bılkı doktorun bı ıkı tane unuttu ya o sekılde olabılır garıp geldı bana bu durum
kafam çok karıştı bu hafta yaktırmadım o yüzden acaba gerçekten unutmuş olabilirmi ama bana dediki ben yakarken cilt altındakileri görmem mumkun değil onlarda sonradan çıkabilirki çıkmış onları yakıcaz dedi ama 3 ncü kotere gerek kalıcağını sanmıyorum çıksada minik çıkar krem veririm dedi az buz parada değil bu operasyn için 850 tl ödeme yaptım ve ikincisi içinde bu meblayı yapıcam :
mesa hastanesı cok ıyı bır hastane bende duydum ama sonuc olarak ssk we bagkuru en son bılgım kadarı ıle odemıyordu maddı acıdan bu bıraz sorunlu bu durum ...ama kendıne gore ıyı bır doktor bulmana cok sewındım gecmıs olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?