helınnn bısı sorcam ben koter dedgın ıslem yakma ıslemı mı bendede var sıgıl hıc gıtmedım doktora gıtmem lazım bılıyorum bı an once :s bıde dısarda sıgıller cıkmadan bı gıtmıstım doktora ıcerde rahım agzında yara var demıstııı kızlarrr ıcerde yarası olanda varmı bu yarayla sıgıllerın bı baglantısı varmıııı? 1ay sonra dugunum var doktora gtsem ıyılesırmı
merhaba arkadaşlar, ben size çok acil birşey sormak istiyorum. bende de aynı sorun var malesef ve ailemden gizli tedavi olmaya çalışıyorum ancak babamın sigortasından yararlanmak zorundayım, maddi olarak yetişemem çünkü. size sorum; acaba devlet hastanesinde smear testi olsun yada yakma işlemi falan olsun bunları yaptırdığımda sigortadan dolayı babamın öğrenme ihtimali olurmu?, babam emekli maaaşından para keserlermi? keserlerse ne kadar kesilir acaba? şimdidem çok teşekkür ederim:)
bu arada sırkeyı her gun bolca dok dene dugunun olcak madem ız kalmasın vıtamın c cok al
helın cok teş ederım valla bıkac aydır bu sorun var ve ben napcagımı bılmez durumdaydım taa kı bu forum sayfasını keşfedene kadar....dedıklerını yapcamm ınş bendede etkılı olur ...tek sorunum ısten ızın almam zor devlette yaptrmak olayı zor oyuzden sgk ıle anlaşmalı yerlerı arastırayım ena zından daha uygun olurr...kızlarrrr herkese soruyorum ankarada anlaşmalı uygun bı tıp merkezı yada hastane bılen varmıııı ancak hafta sonu gdebılırım cunku doktora :S
yaneı janm 5 tane fılan se kesın pamuga sırke dok aksamları koy yat onla ama coksa yaktır
sgk anlasmalı nere war bılmıorm ama
eee hrs cankayada ora war
akay hastanesı war
medıcana war
mesa hastaensı war ama sanırım bu bakmıo
yane hastanesınde dewlette olsan orayı bolgesel uyusturuyolsal hemencecık halledıolar bnım 50 tanesı 15 dk hallotu cunku
doktor sona ısımız bıttı dınce hoplayım bı dedım acıcakmı dıe hopladım zıpladım ewe gıttım
bence ozele o kadr para dokme derım en kotusu sgk anlasmalı olsa bıle senden 300 tl ıster haberın olsn
ımkanın warsa dewlete gıt zekaı tahır war buyuk dogum
ben etlık dogum ewıne gıttım hemencecık halloldu bırazck doktora koter yapsın dıe rıca da bulundum sagolsn kırmadı hemen aldı benı
eyer dedım gbı azsa sırke uygulu
ılla hastaneye gıtcem dersen akay war bıldım kadarı
dewlete gıdım yok dersen etlık dogum ewı yada zekaı tahır derım
sağol canım ya ınan bıarz olsun rahatlattın benııı ... az sankı bendekıler bı sırkeyı deneyeyım ben sonra genede doktora gtmeye calışcagım cunku yara var onu bılıyorum bu sıgıller olmadan once yara var demıstı doktor rahım agzında ..antıvıral kremler kullnsak pekı bıde etlkın olurmu acaba ?? elık kadın doğuma gıtmeye calışcagım doktorun nasıldı ıtıcımı yoksa anlayışlı pozitif bırımı cok soruyorum bılıyorum ama once gıttıgım doktor nıye geldın der gbıydı hıc memnun kalmamıstım nerdeyse benı dovcektı sankı oyuzden doktoru soruyorum ınsanın bıarzda morale ıhtıycaı oluyoo...bıde hastanede cok beklıyomusun ılk muayenede hemen yaktımı onun ıcın ayrımı randevu verıyo?? ızın olayından dolayı ayrıntı soruyorum
arkadaşlar bende erkek arkadaşımla ,tam olarak ilşkiye girmedim,bu siğiiller sürtme yoluylada bulaşıyor,tedavi olduktan sonrada tekrarlıyor,tek çözüm aşılanmak sanırım
ben dewlet hastanesın de oldum dogum ewı hastanelerınde gıtmenı tawsıe ederım jınokolojı we cıldıyeden rendewu al ıkı doktorada gorun derım dewlet simir testını yapıo ozellerde saten cok pahalı bı test nse
babanın masından 8 tl muane ucretı ılaclar ıcın de asya yukarı yuzde 10 kesılıyor yane benım cebımdeen ılaclar ıcın 3 tl cıktı o kadr baban cımrı bırı dılse her ay maasını kurusu kurusuna saymıosa fark etmes pek yane oda olmadı oksuruk oldum ana saglık ocana gıttım dersın yane
cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım, yani şimdi ben koterle yakma işlemi yatırsamda dediğin gibi 3-5 tl gibi bişey keserler maaştan değilmi? hani o belki ameliyat statüsüne girerde çok keserlermi diye takılıyo kafama, çünkü doktor bana yakıcaz dedi. böyle aptal gibi sorup duruyorum kusura bakma ama içim rahat etmedi işte, bu sigorta işlerinden falanda hiç anlamam daha önce hiç böyle şeylerle uğraşmadığımdan. tekrar çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağol olumunekankayizsmile
BI kre sırke denersen en az ıkı 3 hafta denemen sart
yok ben denemem dersen yaktır
yara ıcın ada cayı cıwan percemı onerdım sana bakıreysen eyer agızdan ılac werıo doktor bakıre dılsen ıkı tane fıtıl werıo bı ılerye koyulan bı gırıse koyulan akıntını fılan her seyını alıo ayrıca yara rahımde baska bı durum sıgılerle alakası yok ben etlık gıttım de bır hafta once muane oldum bır hafta sonra koter yaptı doktor yane bıde aktardan aldı arkadasımın macun fecı ıse ayradı onunda benım gbı cok sıgılı wardı doktor ınanmadı kıza yalan soluo sandı macun butun sıgılerını gecırmıstı kullandın macun neyse hastalarıma bende solım kullansınlar dedı gectı o artık yaktırmaktan bıkmıstı yane ole dım sana wıtamın we moral le walla bıde o macunla gectı
kızlarrrrr helınnnn sen yapılmıstın sanırım bu ası cervalıx yanı nerden temın edıyoruz eczanelerdenmı ?? bıde sıgıller varken vurulabılıyomu ası yanı onlar temzlendıkten sonra falan gbı bı sart varmııııı
ben gardasil aşı vuruldum 3 sene önce...toplam 3 seans vuruluyor, ilk aşı, 2 ay sonra 2. aşı, 6 ay sonra 3. aşı....250 tl gibi bir tutuyor...ben hastahanede yaptırmıştım. kadın doğum doktorunuza sorarsanız kendisi temin edip size ulaştırabilir
kesınlıkle doru ası yenı hucreler uretıo we koruyor vucudu
sıgıller surtunme yoluyla ,wc,ortak kullanım alanları , bırının ozel esyasını kullanmak ,agdacıdan , surtunme olabılcek her herden gecıyor kaldıkı hpv vucuda en az IKI WE 5 AY ONCE YERLESIYOR
BES AY ONCE NE YAPTINI HATIRLIYOMUSUN O YUZDEN CINSEL ILISKI SURTUNME HARIC BAKIRELERDEDE GORULEBILCEK BISI TABI ters ılıskı yasayanlardada aynı sekılde
sıgılerın cıkması vucut dırencı ne zaman dustu hasta oldun o zaman cıkar o yzuden yesılı we meyweyı bol yersen bısıcık olmaz
hayır muane ucretı babaın masından 8 tl kesılcek !!!!!
koter de muane gbı bısı saten mudale odasında hallaluo 8 tl ıcıne gırıyo demek ıstedım
ayrıca ılac yazarsa doktor ezaneye % 10 oducen senın cebınden 3 tl cıkar babanın maasından 10 tl fılan ılacınabaglı asya yukarı 30 35 tl cıkıyo ıste
bu arada mutlaka smir yaptırmak ıstedını
koter oldun zamanda aldı parcaları ıyı mı kotu huylumu oldunu patolojıye gondersın tipini ogrenmek ıstıyorm we smır yaptırmak ısyotorm de bır kre hem muane ucretınden cıkar!!!!
sevgili arkadaşım,verrutol kullanıyorum ama yıne tekrarlıyo bu ,her ağda yapışımda dahada yayılıyo,bende lazerle yaktırıp aşılanıcam:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?