- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
kızlar merhaba
benim vajinamın üzerinde ve kasık bölgemde birer tane şişlik var koyu kırmızı renkli
yine vajinamın üzerinde bazı kıl köklerinde kızarıklık var
şimdiye kadar hiç böyle bir şey çıkmamıştı
2 ay önce falan çıktı
bunlar nedir kızlar yardımcı olur musunuz bana lütfen
slm kızlar bu ara pek kimse uğramıyo 14 gün önce koter oldum ama çok şükür yaralarım da iyişelme var geçiyolar inş tekrar çıkmazlar yarın kontrolüm var aldara yazıcak bi sürede onu kullanıcam ayın 17 sinde de aşımı olmayı düşünüyorum aksilik çıkmassa, ayrıca bu siğillerin gerçekten sıkıntü stres ve üzüntüyle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum zaten herkeste bu konuda hem fikir o yüzden sakin olmaya çalışalım demesi kolay biliyorum benim kabullenmemde zor oldu hala arada üzülüyorum ama şuan daha iyiyim ve tek ümidim bu hastalığın şifa bulması ve 2 yıl hiç çıkmazlarsa vücudumdan bu virüsü atabilmem bunu ümit ediyorum ve bu yüzden de dikkat ediyorum bol salata tüketiyorum immunex alıyorum,arı sütü polen bal günde 1 kez uyumadan önce 1 tatlı kaşığı alıyorum,fırsat buldukça portakal suyu içmeye çalışıyorum ve her akşam yemekten sonra ada çayı gün içinde ekinezya ve uyumadan önce süt yada sabah uyandığımda süt içiyorum bunlar vücuduna direnç katıyo gerçekten ve ben anemi hastası olduğumdan her akşam harnut pekmezinden biraz alıp onu kaşıkla yiyorum..inşallah geçicek inşallahh
tamamen kurtulanlarda yassın yaa nolur..
canım sıgıl et benı seklınde renksız olur acı hısetmezsın senınkı ona benzemıo jınekologa gorun lutfen burda hıcbırımız dogru teshıs koyamayız sen teshısı soyle bıze doktordan sonra yardımcı olalım..belkı epılasyon dan olabılır.
merhaba a.s. size sorularım olacaktı benim
bendede 3 hafta önce çıkmıstı sonra kendılınden gectı..
acaba siğiller ortaya çıkıpta kendılınden gecer mı birde bu eşimden mı bulastı bana yoksa bende varolan birseymıydıkı?
slm cnm geçmiş olsun.sende çıkanın siğil olduğundan eminmisin belki başka birşeyde olabilir sivilce gibi.1 tanemiydi? bazen kendiliğinden geçer siğiller ufaksa.doktorların çoğu direk cinsel yolla bulaşır diyorlar ama bu genel görüş.sadece cinsel yolla değil havlu,havuz,ortak kullanılan eşyalar,hamam,ağdacıdan bile geçer.doktora gitmedinmi
Cissem sanırım aynı günlerde koter olmuşuz, benim epeyce fazlaydı sayısı, 40-50 civarında. Derinden almış doktor. 10 gün evde yattım ama yaralar geçmedi. :çok üzgünüm:
Senin yazdıklarını ben de uygulamaya çalışıyorum. Hatta günlük yaşantıma devam etmeye bile başladım. 5 gündür işe gidiyorum. Hem de İstanbulun bi ucundan öbür ucuna kafamçokkarıştı Bu beslenmeye dikkat etme işi güzel de, işyerinde harfiyen yapamıyorum evdeki kadar olamıyor. İmuneks aldım 10 mg. olandan. bal çörekotu , kantaron yağı, civanperçemi adaçayı karışımı, bol meyve ve yeşillik yemeye çalışıyorum.
Yalnız, otururken çok zorlanıyorum. Sen evde misin? sürekli yatıyor musun? Oturarak çalışmak zorundayım , acaba bu iyileşme sürecimi kısaltır mı?
Senin yaralarda kabuklanma başladı mı ?
slm kızlar dün gttim doktra aşımı(gardasil) vede aldarayıda alıp, şuan siğil oldugu için aşıyı yapmadılar iyileşme sürecinde yapıoruz dediler.aldarayı kullancam 2şer gün arayla haftaya cuma gtcem doktra tekrr eger geçmiş olursa siğiller aşımı yapcklar.bide mantar çıktı çok fazla akıntım oluyodu koterden sonra onun içinde hap,fitil bide krem verdi.onlarıda uygulıcm önmli bişe diil dedi mantar herkadında vardr bazı dönmlerde artar dedi.bu siğilden sonra mantarı hiç takmadm ztn.yanlz bikaç kişiyle görüştüm cervarix aşının daha ii oldugunu söledler bn gardasili aldım doktorumda gardasil daha ii dio.hem gardasil baya pahalı daha iidr die düşündm:uhm: gardasil yaptıran varmı içinzde siz ne düşünüosunz?bide aldarayı kopmle heryerine sür dedi doktor tahriş olur die korkyrm dün uyuya kalmışım süremedm:) bugn başlıcm hangi günler sürmem lazım bide nası uygulıyım szce kullananlar bilgi verirse sevinirim
canım merhaba geçmiş olsun siğillerini aldaraylamı yok ediceksin doktor ne dedi tam olarak anlatırmısın..benim doktor cervarix i önerdi her kafa farklı yorumluyo en iyisi herkes kendi doktoruna güvensin napalım başka çare yok gibi aşının ikiside koruma maksatlı kafana takma aşı oldsa hangisi olursa olsun bende olucam inşallah..
slm kızlar dün gttim doktra aşımı(gardasil) vede aldarayıda alıp, şuan siğil oldugu için aşıyı yapmadılar iyileşme sürecinde yapıoruz dediler.aldarayı kullancam 2şer gün arayla haftaya cuma gtcem doktra tekrr eger geçmiş olursa siğiller aşımı yapcklar.bide mantar çıktı çok fazla akıntım oluyodu koterden sonra onun içinde hap,fitil bide krem verdi.onlarıda uygulıcm önmli bişe diil dedi mantar herkadında vardr bazı dönmlerde artar dedi.bu siğilden sonra mantarı hiç takmadm ztn.yanlz bikaç kişiyle görüştüm cervarix aşının daha ii oldugunu söledler bn gardasili aldım doktorumda gardasil daha ii dio.hem gardasil baya pahalı daha iidr die düşündm:uhm: gardasil yaptıran varmı içinzde siz ne düşünüosunz?bide aldarayı kopmle heryerine sür dedi doktor tahriş olur die korkyrm dün uyuya kalmışım süremedm:) bugn başlıcm hangi günler sürmem lazım bide nası uygulıyım szce kullananlar bilgi verirse sevinirim
canım geçmiş olsun benimde doktorum cervarixi önerdi ama ben zaten 1 tipini kaptıysam bari geriye korunacaım 3 tip kalsın die düşündüm gardasil oldum 8 aydır falan siğilim çıkmıo tekrarlamadı çok şükür ben iyileşmeyi beklemeden hemen olmuştum ilk dozunu ama sen doktoru dinle yinede sanırım gardasil cervarixe göre biraz fazla halsizlik falan yapıo ondan cervarixi önerio doktorlar başka bir neden sölemedi benim doktorum en azından daha az yan etkisi var dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?