CİSSEM cvbın için sağol.ama şimdi beni korkuttun.vallahi özel hastaneye gidip yaptırdım.eğer bakire olana yapılmıyorsa bu hpv dna testi,vallahi o hastaneyi birbirine katarım...ciddiyim. fırça değildi bana uygulanan.ucunda pamuk vardı.zaten dıştan aldı sürüntüyü.sonrada onu hpvdna tiplemesi için laboratuvara yolladı. bak şimdi içime kurt düşürdün???? beni bu konuda da bilgilendirir misiniz bilenler.
cissem dr.bakire ıolduğum için smear testi yapamayacağını söylemişti.normalde internete baktımda hpv dna testi genelde fırça ile yapılıyor sanırım.ben bakire olduğum için bende fırça kullanılmadı.ucu pamuklu çubuk ile sürüntü alındı.nasıl akıntı için gidersinde sürüntü alınır ya işte öyleydi.
herkese merhaba
bendede siğil çıktı çok moralim bozuk b.düzü medilife hastanesine gittim orda yakalım dediler ama sürekli çıkan birşey dedi moralimibozdu ve smir testi yaptırdım sonucu servikal smear: koilositik hücreler içeren servikal smear çıktısiğil sanırım rahim içindede varmış çok aydınlatmadı beni
bende dun akşam bahçelievler medical parka gittim ordada gece nobetçi doktor bi hayli canımı sıktı bana yardım edin nolur nereye gideyim napayım yakmadan ilaç la geçmezmi
2. kez koter oldum yara bere içindeyim ama umrumda değil geçsin şua siğiller aşımı mutlaka olucam bu yüzdende aşı olacaksan hpv tipini öğrensende bişey değişmeyecek dedi doktor hpv yi öğrensende öğrenmesende aşıyı olacaksın nede olsa ayrıca tipini öğrensem ne olacak bilmiyorum zaten önemli olan smear testi onuda bana yapmıyolar kızlık zarına zarar veririm diye her doktor bu riski almıyo
sonuç olarak BZDK ında dediği gibi geçecek sonsuc-za dek bu salak siğillerle yaşamayacağız ve ben artık bu yara berelerle birlikte hpv yi UNUTMAK İSTİYORUM inşallah..[/QUOT
geçicek canım inş bir daha sana uğramayacak siğilcikler.tipini öğrensende aynı tedavi yöntemi olduğu için birşey farketmez heleki senin rahimde bir problem olmadığı için öğrenmesende olur.tekrar geçmiş olsun.
2. kez koter oldum yara bere içindeyim ama umrumda değil geçsin şua siğiller aşımı mutlaka olucam bu yüzdende aşı olacaksan hpv tipini öğrensende bişey değişmeyecek dedi doktor hpv yi öğrensende öğrenmesende aşıyı olacaksın nede olsa ayrıca tipini öğrensem ne olacak bilmiyorum zaten önemli olan smear testi onuda bana yapmıyolar kızlık zarına zarar veririm diye her doktor bu riski almıyo
sonuç olarak BZDK ında dediği gibi geçecek sonsuc-za dek bu salak siğillerle yaşamayacağız ve ben artık bu yara berelerle birlikte hpv yi UNUTMAK İSTİYORUM inşallah..
sonuç olarak BZDK ında dediği gibi geçecek sonsuc-za dek bu salak siğillerle yaşamayacağız ve ben artık bu yara berelerle birlikte hpv yi UNUTMAK ıSTıYORUM inşallah..[/QUOT
geçicek canım inş bir daha sana uğramayacak siğilcikler.tipini öğrensende aynı tedavi yöntemi olduğu için birşey farketmez heleki senin rahimde bir problem olmadığı için öğrenmesende olur.tekrar geçmiş olsun.
ayyy cnmm ya çok sağol ilaç gibi geliyo bu sözleriniz doktor iiycee baktı bu kez içte bişey yok dedi 2.koter oldum aldarayı vermek istemedi tahriş yapıyo diye yeni çıkmaz artık dedi ama minikleri de yok ediyo alrada sanırım kontrolle gittiğimde tekrar konuşucaz
onu ama aşıyı şiddetle tavsiye etti..aşı tiplemeden daha önemli dedi evlenincede normal her bayan gibi yıllık smearını yaptırıcaksın dedi.. hem bu siğiller o bölgede çıktığı için huzursuz ediyo sanırım..doktorum şunu dedi ne hastalar çaresi yok dedi ama bunu tedavisi var dedi çok şükür değilmi arkadaşlar inşallah geçicek ve gelmeyecekler birde dikkatimi çekti herkes bu siğilleri bi dönem yaşıyor sonra aaa yeniden çıktı demiyor galiba vucut gerçekten de atıyor bu mereti HAYDı KIZLAR BOL VıTAMıNLı VE BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDıRMELı HAYATA:) bu kadar korkmayalım hayatımızın gerisini bu kabusla geçirmeyelim finger inde dediği gibi bu hastalık aslında hastalıkta demeyelim şuna siğilcikler insana bazı değerleride hatırlatıyo hayatının içindeki boş ve gereksiz şeyleri siliyosun ve yerine en önemlilerini koyarak yola devam ederken bazı değerlerinede gerçekten değer vermeye başlıyosun ÇOK şükür:)))
ummah öptüm hepinizi..:)))
ayyy cnmm ya çok sağol ilaç gibi geliyo bu sözleriniz doktor iiycee baktı bu kez içte bişey yok dedi 2.koter oldum aldarayı vermek istemedi tahriş yapıyo diye yeni çıkmaz artık dedi ama minikleri de yok ediyo alrada sanırım kontrolle gittiğimde tekrar konuşucaz
onu ama aşıyı şiddetle tavsiye etti..aşı tiplemeden daha önemli dedi evlenincede normal her bayan gibi yıllık smearını yaptırıcaksın dedi.. hem bu siğiller o bölgede çıktığı için huzursuz ediyo sanırım..doktorum şunu dedi ne hastalar çaresi yok dedi ama bunu tedavisi var dedi çok şükür değilmi arkadaşlar inşallah geçicek ve gelmeyecekler birde dikkatimi çekti herkes bu siğilleri bi dönem yaşıyor sonra aaa yeniden çıktı demiyor galiba vucut gerçekten de atıyor bu mereti HAYDİ KIZLAR BOL VİTAMİNLİ VE BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRMELİ HAYATA:) bu kadar korkmayalım hayatımızın gerisini bu kabusla geçirmeyelim finger inde dediği gibi bu hastalık aslında hastalıkta demeyelim şuna siğilcikler insana bazı değerleride hatırlatıyo hayatının içindeki boş ve gereksiz şeyleri siliyosun ve yerine en önemlilerini koyarak yola devam ederken bazı değerlerinede gerçekten değer vermeye başlıyosun ÇOK şükür:)))
ummah öptüm hepinizi..:)))
evet canım farkındaysan burdaki çoğu insan atlatmış.ilk yazılanları okuduysan hepsinin geçmiş bitmiş.aslında bu hemen hemen herkeste çıkan birşey.ben ebe tanıdığımıza sorduğumda bu çok normal dedi.bundan 15-20 sene önce bile kadın erkek herkeste yakıyorlarmış.takma kafana geçer dedi.birde şunu düşünüyorum rahimağzı kanseri ile ilgili.bunun belli tipleri kansere sebep oluyor o da 10-15 sene hiç dr a gitmemiş insanlarda.birde sadece hpv nin tek başına kansere sebep olduğunu sanmıyorum.yanında başka nedenlerde tetikliyor diye tahmin ediyorum.çok sigara tüketimi vs.. bu da gelip geçicek Allah dermansız dert vermesin öptüm sizleri...
evet canım farkındaysan burdaki çoğu insan atlatmış.ilk yazılanları okuduysan hepsinin geçmiş bitmiş.aslında bu hemen hemen herkeste çıkan birşey.ben ebe tanıdığımıza sorduğumda bu çok normal dedi.bundan 15-20 sene önce bile kadın erkek herkeste yakıyorlarmış.takma kafana geçer dedi.birde şunu düşünüyorum rahimağzı kanseri ile ilgili.bunun belli tipleri kansere sebep oluyor o da 10-15 sene hiç dr a gitmemiş insanlarda.birde sadece hpv nin tek başına kansere sebep olduğunu sanmıyorum.yanında başka nedenlerde tetikliyor diye tahmin ediyorum.çok sigara tüketimi vs.. bu da gelip geçicek Allah dermansız dert vermesin öptüm sizleri...
inşallah bi gün bizde atlatırız hiç siğilimiz olmaz ve hiç çıkmaz inşallah..evet haklısın doktorun biride söylemiş hpv tek başına kanser yapmaz hpv varsa kesin kanser olacakta denmez diye.. neticede kendimize bakmamız lazım.. sadece önyarğılı insanlara uyuz oluyorum:) insanız yaa insan herşeyden önce herşey bizim içinve tabiykide her zaman şükredelim rabbim dermansız tedavisiz dert vermesin..şifamızı Allahtan istemeyide unutmayalım.. kızlar bu arada aldaranın faydasını gören yada tahriş olan varmıdır bi cvp lütfen sanırım bende kullanıcam..
Cissem canım ben iki sene önce kullanmıştım. Hiçbir yan etki veya tahriş hissetmedim. sadece hafif bir kızarıklık oluyor. Vajina içinde bende etkili olmamıştı ama dış bölgede küçük bir siğilim vardı onu kurutmuştu. Ancak ben kuruyanı bile yaktırdım:))) Aldaranın siğili kurutmasa bile kullanıldığı bölgede bağışıklığı artırma özelliği var. Fakat uzun süre kullanımı önerilmiyor canım.. Birde siğil olmayan bölgeye sürülmemesi gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?