evet yagı kulak çöpu ıle sıgıle suuryorsun dıger yerlere aynı çöpu degdırmeden olmayan yerlerınede gazlı beze damlatıp suryorsun sıgıl coksa hergun yap ..yada haftada3-4 gun falan gece yatarken yap durulama.bastırarak sur sıgıle..aynı zamanda baska bır şişe al kant yagından onuda suyuna damlat ıc..
cumlemı ıyı okumadınız sanırım..erkeklerın genelınde dedım yuzde yuz oran vermedım bıraz arastırırsanız erkeklerdekı hpvnın beyaz karnıbahar seklınde ılk reaksıon oldunu ama erkegınbunu onemsememeısınden dolayı bır sure sonra sıgıl cıkdıgında hpv olarak doktora basvurduklarını gorecek duyacaksınızdır..ona bakılırsa benım esımdede tomurcukları goruldu cıkamadı ama bende cogaldı..hpv daha cok kadında reaksıon gosteren bır hastalıktır ..erkek taşıyıcı kadın kullanıcıdır yanı..erkekde cıkan yok deıldır ıllakı vardır ama yuzdelık oranlara bakın lutfen cogunluk kadındadır
------
Detaylı bilgileriniz için teşekkür ederim
hpvlı erkeklerde genelde karnıbahar seklınde cıkıo zaten yanı o beyaz şey canım..adetımı bozmıyım yıne soylıyım..ben kırmızı kantoron yagı surerek kurtuldum..hala daha devam edıyorm
geçmiş olsun canım smear testin yapıldımı?
----
ah evet..acayip terimler var ama HPV ye bağlı kötü bir hücre bulunamadı :))
Şimdilik rahim ağzı kanseri değilim..
Ama enfeksiyonumsu birşeyler varmış doktor telefonda fitil verdi :S
Birazdan çıkıp hem dermatoloğa gideceğim hem de jin. gidip tüm test snuçlarımı bir göstereceğim..
Gelince ne oldu ne bitti anlatırım hihoyyyt
----
ah evet..acayip terimler var ama HPV ye bağlı kötü bir hücre bulunamadı :))
Şimdilik rahim ağzı kanseri değilim..
Ama enfeksiyonumsu birşeyler varmış doktor telefonda fitil verdi :S
Birazdan çıkıp hem dermatoloğa gideceğim hem de jin. gidip tüm test snuçlarımı bir göstereceğim..
Gelince ne oldu ne bitti anlatırım hihoyyyt
kızlarr regl bitti gibi sankii duramıycam ben yaaa yarın bende gidicem bakalım ne dicekk yeni doktor deniycemm ve mutlaka yaktırıcam yine çünkü bunlar acaip kaşınıyoo ve kaşındıkça çoğalıyolar sanırımmm(((((((((((((((((((((
canım biraz daha sakinleştinmi hepsi geçicek buna inan.Düşün bi grip oldun tedavini olup atlatıcaksın.Bizler bilinçli insanlarız tedavimizi ve kontrollerimizi olduktan sonra hiçbir şey olmaz.bir daha yaktırdıktan sonrada bir daha uğramazlar inş tatlım.
Ohh ne güzel canım en azından içerde sorun yok.Allahın izniyle diğerleride geçer.Hepsi geçicek tatlım.İiyi haberlerini bekliyorum.
-------
Selam Laktoz,
2. dondurmayı yaptırdım..Çok az döküldü benimkiler o yüzden biraz daha fazla tuttu ilacı ve Aldara verdi (krem fiyatı 130tl )..
Haftaya çarşamba 3. dondurma işlemi yapılacak (Kriyo)..Dağılma yayılma görmedi doktor zaten varolanlar yeterli derecedeydi :))
Şimdilik bu kadar...
----------
ÇİSEM..
tipleme yaptırmadım o kaosta ama smear testim iyi çıktığı için TIPine de takılmıyorum canım..
Sen yaptır tabii ki..Smear yaptırma şansın yoktu sanırım..:uhm:
asenacım üzülme sakın ama mutlaka başka doktorada görün bende ilk koterimi oldum 2. ci olucam bende stres yapıyorum ama napalım elimizde değil geldi başımıza bi kez ve inş son kez olur..en azından benim gibi terkedilmemişssin diyorumya siğillerim bile daha vefalıymış.. vardır bunda da bi hayır..
kızlar nişanlımda ilk beyaz bişe çımıstı sonra bişler dasha çıkmış doktra gtti siğil demiş doktr dondurcaklar pztsi günü erkeklerde aşıdan yaptırabiliomuki szn içinzde eşindede çıkan varmı nası bi tedavi uyguladı bilgi verrsenz sevnrm
öncelikle herkese merhaba.ben sizlerin yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum ve ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgiye sahip değlim.sizden yardım istiyorum.lütfen cvb yazın.
öncelikle bakireyim.bundan 2YIL önce erkek arkadaşım vardı ve onda siğil çıktı.o zmnlar ne olduğunu bilmiyordum bile.bakire olduğum için sürtünme yaşamıştık.sonuçta o benden önce ilişkiye girmiş biriydi.beni suçladı.bende hiçbirşey çıkmamasına rağmen,bana patladı.sonra bana ağır onca laflar ettikten sonra beni terketti.öyle kötü duruma düşürdüki beni sizlere anlatamam.oysa onda çıkmıştı ve ben ondan ayrılmak yerine,onun yanında olurdum.o bu cesareti gösteremedi.ilk kez kadın doğuma gittim ayrılık sonrası.baktırdım drye.olayı anlattım.birşeyin yok dedi.sonuçta bakire olduğum için smear yapamadılar.aradan 2yıl geçti.şimdiye gelirsek çok güzel giden bir ilişkim var.evlilik düşünüyoruz.sırf bu ilişkim bitmesin psikolojisi ile mart ayında kadın doğuma gittim göstermek için. dr. benim ne kadar pimpirikli olduğumu görünce isterseniz hpv dna testi yapalım içiniz rahat etsin var mı yok mu emin olursunuz dedi. ve yaptırdım.sonuç Negatif çıktı.şuan birşeyim yok ama yinede çok endişeliyim.ya bu hastalık bende yada erkek ark.ımda birgün çıkarsa yine aynı ayrılık günlerini yaşamaktan korkuyorum.şuan 1yıllık ilişkim var çok mutluyuz ama ben hergün bu olay bşmıza gelirde ayrılık yaşarsak diye korkudan mahvoluyorum ve bu korkuyu 365gün çektim inanın. eğer bu hastalık bizde bigün çıkarsa,elimden tutup hastaneye gidelim tedavimizi olalım mı der yoksa terk mi eder?bunun cevabını bilememek çok üzücü.karşıma alıp konuşsam bu sefer dicekki nerden çıktı bu konu şimdi? bu sefer küçük sinek mide bulandırır olayı olmasınbana bir akıl verin ne yapayım???
NOT :Ben bakire olduğum için bana SMEAR yapılmadı.ama hpv dna testi yapıldı.HPV DNA testim negatif çıktı.ben bakire olduğum halde bu test bana yapıldı.bu test bakirelere yapılmıyor mu ki????)
lütfen bana bir akıl verin....sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?