Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Simdi burada site adı verek olmaz..
Ama o kadar pozitif yorumlar yapılan bir site ki görmeniz lazım..
Sadece bir örnek:

" ımkan varsa krio güzel bir çözüm, agrsız sızısız :) ama daha detaylı alternatifleri hedehodo -yakma işlemi ile ilgili - özetlemiş zaten :) sen seç beğen al :)
Güzel haberlerini bekleriz, çözümsüz ve hayatı kötü yönde etkileyen bir viruscuk deildir kendileri, aksine doğru yaklaşımlarla hayatı zenginleştirir, niteliğini arttırır :) insanı şöyle bir silkeler biz de nasibimizi alırız :) "

yaa bak işte bu çok güzeldi canım beniim yaa öyle bi silkelediki anlatamam hayatımda değerli ve değersiz şeyleri ayrıştırdım kalan sağlarla yola devam bak nihayet gülebildim

tşk ederim canım benim ya cevap verdiğin için
aslında kafama takmıyorum çok da bebek istiyorum
zaten 4 tane bebişimi kaybettim siğiller için üzülecek lüxüm yok malsef daha büyükleri varken
geçen sene ağustosta yaptırmıştım temiz çıkmıştı smearım hem de tazelemiş olurum vakti gelmişti
birde acaba bunlar mı sebep oldu diye düşünerek çıldırmak istemiyorum ben dermatologdan başlıyım en iyisi parası veya acısı önemli değil benden çıksınlarda başkabişi istemiyorum inşallah tez zamanda kurtulurummmm

kızlar bakın ne buldum..
HPV erkekleri de tehdit eden ve cinsel yolla bulaşan bir virüstür. Genital bölgede iltihap yapan ve `kondilom` adı verilen siğil şeklinde kitlelerin oluşumuna yol açan HPV`nin, 100`den çok çeşidi vardır. Bu virüs cinsel hayatınızı bitirmez. Vücut onunla mücadele eder ve yüzde 90 oranında yok eder.

Vücut zayıf düşünce çıkar

Geri kalan yüzde 10`luk grupta ise; virüs uzun zaman uykuda kalabilir yani enfeksiyon yapmayabilir. Vücut direncinin kırıldığı stres, ağır grip gibi durumlarda hastalık oluşmaya başlar.

yani bu salak hpv yi grip gibi düşünücez ve sevgili vücudumuz bu illeti %90 atmaya çalışıyorsa bizde ona destek olmalıyızz:)) bu çok ii yaa biras moral biras moralll:)

kızlar bakın ne buldum..
HPV erkekleri de tehdit eden ve cinsel yolla bulaşan bir virüstür. Genital bölgede iltihap yapan ve `kondilom` adı verilen siğil şeklinde kitlelerin oluşumuna yol açan HPV`nin, 100`den çok çeşidi vardır. Bu virüs cinsel hayatınızı bitirmez. Vücut onunla mücadele eder ve yüzde 90 oranında yok eder.

Vücut zayıf düşünce çıkar

Geri kalan yüzde 10`luk grupta ise; virüs uzun zaman uykuda kalabilir yani enfeksiyon yapmayabilir. Vücut direncinin kırıldığı stres, ağır grip gibi durumlarda hastalık oluşmaya başlar.

yani bu salak hpv yi grip gibi düşünücez ve sevgili vücudumuz bu illeti %90 atmaya çalışıyorsa bizde ona destek olmalıyızz:)) bu çok ii yaa biras moral biras moralll:)[/QUOTE]

-----

Cisemcim
İŞTE BUDUR kaydirigubbakcemile5

-----
Selam

Madem smearini de yaptıracaksın..Önce jinekoloğuna git bakalım ne diyecek..nasıl bir yol gösterecek..Belki jinekologla işini tek muayene ücretiyle kurtarabilirsin..Yok dermetologa gidicem dersen ardından yine nasılsa jinekologa mecburen gidiceksin..Artı muayene ücreti de ona bayılacaksın anlamında diyorum..

Çocukları düşürmendeki sebep her ne ise umarım bu sefer hamilelik sürecin iyi geçer..
Sevgiyle Kal

selam :)
keşke daha erken yazsaydın veya okusaydım bugün msjımı attıktan sonra randevumu aldım salak gibi dermatologa kaydirigubbakcemile3 ondan sonrada senin dediğin gibi jinekoloğa sempatiksalakcinni
sağolsun iyicd baktı smear aldı ama tahminimden ucuz oldu ben 150 tl falan bekliyodum hepsini 95e hallettim haftaya çarşamba sonucu alıcam sonra koteri konuşucaz sanırım
dondurma işlemini önerdiler fiyatı 500tlcikmiş hayırlısı

slm kızlarr sizin yazılarınızı okudukça moral buluyrm valla doktorum hiç iyi konuşmuo bnle tek sölediği stresten uzak dur!! OLdu kolaydı sanki bn nişanlıyım evliliğe daha var üni. btnce inş. dolayısıyla ailemede bu durumu söleyemedm cnkü sadece cinsel ilişkyle bulaşır dedi doktorum oyzden hep stres altındym onlardan gzli genel anestezyle yaktrdm başıma bi iş gelse haytta cvp veremezdm onlara Allaha şükür bişe olmadı gerçi.nişanlımın eski renkli hayatı bnm bu virüsü kapmama neden oldu oyzden ona çok kızgnm ama oldu artık en azndan yanmda ve bana destek verio hep.bn bişe sormak istyrm bnm vaijna içinde yoktu sadece ağzında vardı her duşta kendimi kontrol edyrm sanki içerdede elime bişler geldi ama siğilmi kendi vajina içi dokummu anlayamadm içtekiler çok mu içerde oluo yani sadece doktrmu görebilir elime gelen pütürler acaba siğil olablrmi kızlar doktra gtmekten bıktım artık oda bnden bıktı sanrm nolur cvp yazın..bu arada ballı çörek otunu yemeye basladm herduştan snra sirke sürüyrm elmden geldiği kadar bişler yapmaya çalışyrm sadece sigaradan vazgeçemedm aksine iice artrdm şu virüsten bi kurtulyum o sigaradanda kurtulcm.bide nişanlımla ilişkiye grersem tkrr siğil çıkar die kokyrm erkeklerde bu aşıyı yaptrabiliomu oda olmak istio çnkü daha doktorada gtmedi:S

-------
Selam Asena,
Bazı doktorlar erkeklerin de aşıyı oalbileceğini savunuyor bazıları ise sadece bayanlara öneriyor..Sanki erkekler çöp..Her neyse..
Nişanlında siğil yok muydu ? Var ise o tedavi olmazsa yine geçecek yine geçecek..

Vajina içindekileri -kendi fikrimdir- doktora göstermen psikolojin açısından da daha iyi bir sonuç olur derim..Kendin anlamaya çalışma..İnsanların o panik haliyle her çıkıntıyı siğil görmeye başladıklarına dair yorumlar okudum burada..Kendini harab etme..Çünkü bu durum zaten başlıbaşına kafamızı doldurup psikolojimizi de hiç etti ayağa kalkana dek..
-Başka bi doktora git başka kafadan ve gözden yeni bilgiler de almış olursun hem..Bildiklerini yeniden sor..Sonra karşılaştır bildiklerinle.. sengözlerimebaksanab DERİM :)

Panik Yok (Bu arada sigara ile ilgili yazdıkların benim için de geçerli..kaydirigubbakcemile)

---Fransi,
Koter yakma işlemi oluyor..
Kriyo dondurma..
Fiyatlar çok değişken yorum katmıycam..

Olsun 2 farklı doktordan öğrendiklerin yanına kar kalsın :))

Hadi bakalım attın bir adım devamı da güzel gelsin ,)

nişanlımda siğil yok görnürde beyaz bişe çıkmış uzun zmndr varms yrn gtck oda doktra göstermeye ama sanmyrm siğil olsa yayılırdı ondada.ama ondan kaptım die düşünyrm bu virüsü çnkü başka biryle hç bi temasım olmadı nerden kapablrmki:S doktr konusndada buna alıştığım için gtmiodum baskasına ama sanrm başka bi doktra gtsem ii olur bde daha nişanlı oldgm için doktorların bakış açıları farklı oluomuş öle yazmışlardı oyzden bnde alıştgmdan baska doktra gtmye çekndm ama ya kendi doktoruma ya başkasına gidicem şuan hastaym btsn gderm inş. içerdede çıkmamıştr onları nası yakarlar eger varsa hc bilmiorum vede çok korkyrm bide özele gdyrm hep zor karşılyrm aşımıda olamadm daha

hpvlı erkeklerde genelde karnıbahar seklınde cıkıo zaten yanı o beyaz şey canım..adetımı bozmıyım yıne soylıyım..ben kırmızı kantoron yagı surerek kurtuldum..hala daha devam edıyorm

asenacım üzülme sakın ama mutlaka başka doktorada görün bende ilk koterimi oldum 2. ci olucam bende stres yapıyorum ama napalım elimizde değil geldi başımıza bi kez ve inş son kez olur..en azından benim gibi terkedilmemişssin diyorumya siğillerim bile daha vefalıymış.. vardır bunda da bi hayır..

hpvlı erkeklerde genelde karnıbahar seklınde cıkıo zaten yanı o beyaz şey canım..adetımı bozmıyım yıne soylıyım..ben kırmızı kantoron yagı surerek kurtuldum..hala daha devam edıyorm

nasıl yani kırmızı kantoronu nereye sürüyosun yarayamı siğilemi:?

merhaba banada yardımcı olabilirseniz sevinirim.bende de et beni gibi başladı hem vajına girişinde hemde anüse doğru başta 1 taneydi ama sivilce falan sandım ve ihmal ettim 35 40 tane oldular.2 doktora gözüktüm yakılıcagını söyledi 700 milyon para istediler genel anesteziyle olucağı için cok fazla bir miktar olunca biraz zorlandım kimseyede söyleyemiyorsun inan psikolojısı bozuluyor çok kötü günlerdi eşim bana çok destek oldu bende tek eşliyim ve eşimle cıktığı zamanlarda temasada geçtik ama doktora gittik yok dedi.ama tahlil yada başka bişi yapmadı sadece baktı.bende 3 haziranda istanbula gitmiştim orda yaptırdım aileminde hbri yoktu 1 saat içinde çıkıcamı söylediler 310 milyon dediler yatırdık ssk yıda karşılıyordu.beni doğumhaneye aldılar işlem için çok kötü bişi allah kimseye yaşatmasın.tabi ben uyudugumu falan zannediyorum ama alkol almış gibiymişim hiçbişi hatırlamıyorum.ağlıyormuşum eşimi sayıklıyormuşum kendime geldiğimdede ağlıyordum ve eşimde ağlıyordu hayatımın en kötü günüydü eşim içinde.şu an yaram iyileşmekte operasyondan çıktıktan sonra oh hersey bitti dedik 400 milyon daha yatırmamız gerekiyormuş tahminlerinde daha çok olduğunu söylediler ve yanımızdada yoktu eşim 10 dakka içinde istanbulun trafiğinde getirdi ve çıktık.forumu okudum insan paylaştıkça rahatlıyor ve benimde sormak istediğim bişi var.denize girebilirmiyim daha kötü olurmu ve eşimde çıkmadı biz çok fazla seyahat ettik ve dışarda tuvalete gitmek zorunda kaldım tahminen ordan bulastı dıye düşünüyorum. bide benim bağışıklık sistemim çok zayıf bana önerebilecekleriniz var mı şimdiden teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım umarım bir daha cıkmaz bağışıklık sistemini sağlam tutman için besin takviyelerinden kullanabilirsin ginsengli ballı macunlar var ben 2-3 kutu bitirdim olardan ama ara verekerek bir kutu bitince 1 hafta ara vermen gerekir gibi. Böbreklerine zarar yada onlar bittiğinden beri iımunex kullanıyroum onu da kullanabilirsin yada gnc nin vitaminlerinden sen kendini hangisinde daha sağlıklı hissediyorsan ona devam edersin ama macunu denemekle başlamanı tavsiye ederim. Ayrıca yanık izlerine karşı arkadaşlar kantaron yağını tavsiye ediyo ki siğile de iyi geldiğini yazmışlar. Buradaki bilgileri üşenmeden tek tek oku bence herkes bişeyler biliyo ve paylaşıyoruz.

--------
Selam Mariana,
Erkeklerde karnıbahar gibi çıktığını da nereden öğrendin?
Benim eşimde de siğil bildiğin siğildi..Biz 1 tane gördük. Doktor fazlasını buldu ve yaktı..

Her duyduğunuza inanmayın..Her takıldığınız soruyu da mutlaka doktorunuza sorun..Derim..

evet yagı kulak çöpu ıle sıgıle suuryorsun dıger yerlere aynı çöpu degdırmeden olmayan yerlerınede gazlı beze damlatıp suryorsun sıgıl coksa hergun yap ..yada haftada3-4 gun falan gece yatarken yap durulama.bastırarak sur sıgıle..aynı zamanda baska bır şişe al kant yagından onuda suyuna damlat ıc..

cumlemı ıyı okumadınız sanırım..erkeklerın genelınde dedım yuzde yuz oran vermedım bıraz arastırırsanız erkeklerdekı hpvnın beyaz karnıbahar seklınde ılk reaksıon oldunu ama erkegınbunu onemsememeısınden dolayı bır sure sonra sıgıl cıkdıgında hpv olarak doktora basvurduklarını gorecek duyacaksınızdır..ona bakılırsa benım esımdede tomurcukları goruldu cıkamadı ama bende cogaldı..hpv daha cok kadında reaksıon gosteren bır hastalıktır ..erkek taşıyıcı kadın kullanıcıdır yanı..erkekde cıkan yok deıldır ıllakı vardır ama yuzdelık oranlara bakın lutfen cogunluk kadındadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…