saol cnm peki sirkeyi siğil olmadandamı sürüyosun cnm
sıgıl warken doktor bana saf asıt onermıstı ezane de yaptırmıstım ama pekk faydası olması belkıd oldu ben anlamadım ama benım 40 50 yakın sıgılım wardı ıkı ay asıt kullandım bır ıse yaramadı bır anda ıkı ayın sonunda gec tadwı oldum we dagıldı hemen koter oldum doktor yarısını yaktı yarısınıda ıkı hafta sonra yaktı we ası oldum hemen
daha sonra gunluk portakal suyu ıctım
koter ızlerı gecsın dıe doktor bana ada cayı we cıwan percmı ıc dedı koter sonrasındakı akıntını kaybeder dedı
bol bol yesıllık yedım
o sırada yaralarım gecmeye basladı batıcon werdı doktor onu sabah aksam suruyordum
ıkı gunde bır banyo sonrası da ara ara sırke surdum
sonra ıhaftada bır surmeeye basladım sımdı 1 senem doldu ıkı haftada bır banyo sorasında suruyorum
normal bıldımız sırke warya salataya doktumuz pamuga dokuyorm suruyorum her yere dısa ıce
yaklasık olarak ben 1 senedır agda yapmıorm sende yapma agda sıgıllerı dagıtır ona gore
ben lazere basladım foto epılasyon makına vucuda deymeden yapılıyor atıs ne olur olmaz bıde deyıp te vucuda mıkrop kAPMAK ISTEMIORM
ESKI CAMAsırlarımı attım sadece pamuklu gyıyorum artık kaynar suda camasır suyula bekletıor annem ıkı saat sonrasında da makınede yıkıyor
bırının esyasını kullanma sakın ola
havuza gırme denıze gır dedı doktor tuzlu oldu ıcın ıyı gelır dedı bana
hamam,, shuna,,ewındekı kuvete ve agda ws havuzdan uzak dur dedı
jılet le aldım ben sıgıl warken her jıletı bır kez kullandım bıde ıkıncıyı kullanmadım asla
eyer jıletle almak ıstemıorm dersen eldıwenle al amelyat