Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

macunu nasıl bulabilirim bi adı yokmu(( bu normal bildiğimiz sirkemi ve siğil olmadanmı sürüyosun o bölgeye(

ASIYI BU ARADA ben ılk dozumu 170 tl doktor arkadsım aldı onlara ındırımlı gyırmus

ıkıncı dozumu 130 tl ılac reprezantıcıs arkadsımdan aldım

son 3 dozumuda 93 tl aldım

ezanede ıse ılac 244 tl fatura ıle kesılıyor 100 tl arkadsıma rıca ettım depodan werdı 140 tl kar ettım ayrıca o 140 tl ıle vıtamın aldım GNC ,

GUNLUK TAZE PORTAKAL SUYU ASIT YERINE GECIYIRMUS BUNUDA UNUTMA KOTER SONRASI COK ISE YARADI

asıyı bugun 19 hazıran da oludysan 1. dozu
2.dozu 19 temmuza doru olcak sın
3 dozu aralık 19 doru olcaksın
sormak ıstesın bısı olursa ozel msj attım eklıyebılrısn benı

arkadaşlar bide bunu buldum linkte atıyorum

ABD de yapılan tahminlere göre, 25 milyon insan da HPV enfeksiyonu bulunduğu söyleniyor. Centers for Disease Control and Prevention (Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi) yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, HPV virüsünden insanların korkmaması gerektiği, enfeksiyonu olan vakalar da virüsün, yüzde 90 oranında bölgede tutunamadığı ve bağışıklık sistemi tarafından da iki yıl içerisinde kansere neden olan virüslerde dahil tamamen vücuttan atıldığı şeklinde.

]

cnm soracak çok seyim var ekledims eni ama kabul etmedin sanırım(

macunu nasıl bulabilirim bi adı yokmu(( bu normal bildiğimiz sirkemi ve siğil olmadanmı sürüyosun o bölgeye(

ınternetten doga sepetı . com gr
macunolar bolumu

cam ballı top x macun ısmı top x ıste

ıcerını ogren top x ın ıkı ay kullan sabah aksam bır tatlı kası ye faydasını gorcen ılla top x almana grek yok top x ıcındekılır ogren aktardan ona gore bır macun al

yanlıs hatırlamıyorsam arı sutu polen corek otu ws bu tıp seler wardı 20 yakın ıcınde karısım wardı bır kavonoz kucuk 1 hafta gıdıyordu bana

saol cnm peki sirkeyi siğil olmadandamı sürüyosun cnm

saol cnm peki sirkeyi siğil olmadandamı sürüyosun cnm

sıgıl warken doktor bana saf asıt onermıstı ezane de yaptırmıstım ama pekk faydası olması belkıd oldu ben anlamadım ama benım 40 50 yakın sıgılım wardı ıkı ay asıt kullandım bır ıse yaramadı bır anda ıkı ayın sonunda gec tadwı oldum we dagıldı hemen koter oldum doktor yarısını yaktı yarısınıda ıkı hafta sonra yaktı we ası oldum hemen

daha sonra gunluk portakal suyu ıctım

koter ızlerı gecsın dıe doktor bana ada cayı we cıwan percmı ıc dedı koter sonrasındakı akıntını kaybeder dedı

bol bol yesıllık yedım

o sırada yaralarım gecmeye basladı batıcon werdı doktor onu sabah aksam suruyordum

ıkı gunde bır banyo sonrası da ara ara sırke surdum

sonra ıhaftada bır surmeeye basladım sımdı 1 senem doldu ıkı haftada bır banyo sorasında suruyorum

normal bıldımız sırke warya salataya doktumuz pamuga dokuyorm suruyorum her yere dısa ıce

yaklasık olarak ben 1 senedır agda yapmıorm sende yapma agda sıgıllerı dagıtır ona gore

ben lazere basladım foto epılasyon makına vucuda deymeden yapılıyor atıs ne olur olmaz bıde deyıp te vucuda mıkrop kAPMAK ISTEMIORM

ESKI CAMAsırlarımı attım sadece pamuklu gyıyorum artık kaynar suda camasır suyula bekletıor annem ıkı saat sonrasında da makınede yıkıyor

bırının esyasını kullanma sakın ola

havuza gırme denıze gır dedı doktor tuzlu oldu ıcın ıyı gelır dedı bana

hamam,, shuna,,ewındekı kuvete ve agda ws havuzdan uzak dur dedı

jılet le aldım ben sıgıl warken her jıletı bır kez kullandım bıde ıkıncıyı kullanmadım asla

eyer jıletle almak ıstemıorm dersen eldıwenle al amelyat

kızlar ayşe arman ın bugünkü köşe yazısında dr tekzen beyle röportaşı hpv ile ilgili,okuyun mutlaka.

bu arada bende koter olmaya karar verdim. hamilelerde de güvenliymiş. genel aneztesi olmadan ,lokalle yakılacak. bakalım Allahım şifa verir inşallah cümlemize. bebişim doğduktan sonra aşı vurulacağım.

koterden sonra ağrı-acı vb oluyormu? iz kalırmı çok? tavsiyeniz varsa öğrenmeyi çoook isterim kızlar.....

cnm ben koterle yaktırdım anestesi oldum hatırlamıyorum bişey ama ağrı acıolmuyo lokal olan arkadaşlarda acımıyo diye yazmışlar o yüzden korkma inşallah hepimiz sağlığımıza kavuşuruz ve bebişini allah sana hayırlısıyla bağışlar cnm yukarda msnm var ekle istersen cnm

okudum cnm ama hep aynı şeyler adından bile nefret ettim ve tek ilgimi çeken şu bölüm oldu inşallah atılır vücudumuzdan

Bu virüs kansere yol açmazsa, siğillere neden oluyor.
E bu çok korkutucu! Peki HPV virüsü taşıyan herkes kanser mi oluyor?
- Yok öyle değil. Bu virüs 100 kere vücudumuza girmişse, 80’ni kendi kendine dışarı atıyor. Ama bir grubu var ki, vücut bir şey yapamıyor. Yerleşiyor, kansere kadar giden çok ciddi bir süreç başlıyor. HPV’den korkmamızın iki sebebi var: 1) Kansere yol açıp, insanı öldürebiliyor. 2) Siğil denilen başka bir hastalık yaratıyor.

Çiftlerden birinde virüs olduğu bir şekilde saptanırsa ne olacak?
- Bunu hemen partnerine söyleyecek, doktora gidecekler, muayene olacaklar. Bu muayenede siğiller temizlenecek. Ve tabii hemen kadında, kanser öncesi hücre değişikliğini anlamak için vajinal ve rahim ağzı içeren bir smear yapılacak ve bu hücrelerin bu bölgelerde kanseri tetikleyip tetiklemediğine bakılacak. Sonra aşılar yapılacak ve çiftler normal cinsel hayatlarına devam edecek...

cissem seni ekledim canım yesim mail adresi umarım senin adresi dogru anlamısımdır...benimkini yine tam olarak yazim.yesimerbil1.hotmail.com öpüyorum canım

( üzülmemeyi denesemde elimde olmuyor bu

Sevgili cissem bende 2,5 yıldır bu hastalıkla boğuşuyorum. Bayağı tecrübelendim sayılır. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum siğillerinizi tekrar hortlatan şey 1- üzüntü ,stress 2- Bağışıklık sisteminizin düşmesi.

Ben anemi hastasıyım yani kan seviyem düşük. Dolayısıyla kan değerlerim düştüğünde bağışıklık sistemimde düşüyor ve gerçekten o zaman tek bir siğil çıkıyor..

Allah'a şükür bende siğiller hep tek olarak çıktı ve çok hızlı hareket ederek ekarte ettim hepsini. Şimdi düzenli olarak 6 veya 7 ayda bir doktora gidiyorum .. Çok şükür bu aralar temizim. Biliyorum ki ne kadar üzülürsem ve strese girersem ya da kendime iyi bakmazsam onları hortlatacağım..
Şu an bile mesajı yazarken siyak kuru üzüm yiyorum kan yapsın bağışıklığım kuvvetlensin diye.. Kendinize iyi bakıp , moralinizi yüksek tutarsanız emin olun ilaca falan gerek kalmadan bu virüsü atabilirsiniz vücudunuzdan.. Bende ilk başlarda 3-4 ay arasında çıkıyordu şimdi kendime iyi bakıyorum mesafe 1 yıla çıktı.. Daha bugün doktora gititm "temizsin" dedi. Son tedavinin üstünden 7 ay geçmişti. Bu 1 yılı önce 2 yıla ve hatta hiç çıkmayacak şekilde uzatmaya kararlıyım.. birde sürekli kafanıza takıp habire kontrol ettikçe psikolojinizi daha fazla etkiliyorsunuz.. Kendi kendinizi tetikliyorsunuz , gerçekten moral bozmamak gerekiyor.. Bu hastalığın en büyük düşmanı moral..

cnmm bende anemi hastasıyım(((((((((((((( çevrımdışı olmussun yukarda msn adresim var eklermisin beni( ve kansızlığımı çözmessem bende bunun üstesinden zor gelicem galiba bak bide bu çıktıı(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…