gardesıl 4 farklı tıpte vuruste koruyor
cervalıx 2 tıp vurusten koruyor doktorum bana acıklamasını yaptı ben cervılax olmanı onerıyorm dedı doktorum bende cervalıx rahım kanserıne karsı asıyı oldum
daha sonra bol yesıl we GNC vıtamını cok tukettım
eyer sıgıl tekrar cıkıyorsa bılkı sebebı basta stress olmak uzereee
A WE C VITAMINI EKSIKLIGINDEN CIKARRRRR
gardesıl 4 farklı tıpte vuruste koruyor
cervalıx 2 tıp vurusten koruyor doktorum bana acıklamasını yaptı ben cervılax olmanı onerıyorm dedı doktorum bende cervalıx rahım kanserıne karsı asıyı oldum
daha sonra bol yesıl we GNC vıtamını cok tukettım
eyer sıgıl tekrar cıkıyorsa bılkı sebebı basta stress olmak uzereee
A WE C VITAMINI EKSIKLIGINDEN CIKARRRRR
cnm soracak çok seyim var ekledims eni ama kabul etmedin sanırımASIYI BU ARADA ben ılk dozumu 170 tl doktor arkadsım aldı onlara ındırımlı gyırmus
ıkıncı dozumu 130 tl ılac reprezantıcıs arkadsımdan aldım
son 3 dozumuda 93 tl aldım
ezanede ıse ılac 244 tl fatura ıle kesılıyor 100 tl arkadsıma rıca ettım depodan werdı 140 tl kar ettım ayrıca o 140 tl ıle vıtamın aldım GNC ,
GUNLUK TAZE PORTAKAL SUYU ASIT YERINE GECIYIRMUS BUNUDA UNUTMA KOTER SONRASI COK ISE YARADI
asıyı bugun 19 hazıran da oludysan 1. dozu
2.dozu 19 temmuza doru olcak sın
3 dozu aralık 19 doru olcaksın
sormak ıstesın bısı olursa ozel msj attım eklıyebılrısn benı
macunu nasıl bulabilirim bi adı yokmu(( bu normal bildiğimiz sirkemi ve siğil olmadanmı sürüyosun o bölgeye (
ınternetten doga sepetı . com gr
macunolar bolumu
cam ballı top x macun ısmı top x ıste
ıcerını ogren top x ın ıkı ay kullan sabah aksam bır tatlı kası ye faydasını gorcen ılla top x almana grek yok top x ıcındekılır ogren aktardan ona gore bır macun al
yanlıs hatırlamıyorsam arı sutu polen corek otu ws bu tıp seler wardı 20 yakın ıcınde karısım wardı bır kavonoz kucuk 1 hafta gıdıyordu bana
cnm soracak çok seyim var ekledims eni ama kabul etmedin sanırım(
ozel msj atabılyorsan sen bana msn at
saol cnm peki sirkeyi siğil olmadandamı sürüyosun cnm
kızlar ayşe arman ın bugünkü köşe yazısında dr tekzen beyle röportaşı hpv ile ilgili,okuyun mutlaka.
bu arada bende koter olmaya karar verdim. hamilelerde de güvenliymiş. genel aneztesi olmadan ,lokalle yakılacak. bakalım Allahım şifa verir inşallah cümlemize. bebişim doğduktan sonra aşı vurulacağım.
koterden sonra ağrı-acı vb oluyormu? iz kalırmı çok? tavsiyeniz varsa öğrenmeyi çoook isterim kızlar.....
kızlar ayşe arman ın bugünkü köşe yazısında dr tekzen beyle röportaşı hpv ile ilgili,okuyun mutlaka.
bu arada bende koter olmaya karar verdim. hamilelerde de güvenliymiş. genel aneztesi olmadan ,lokalle yakılacak. bakalım Allahım şifa verir inşallah cümlemize. bebişim doğduktan sonra aşı vurulacağım.
koterden sonra ağrı-acı vb oluyormu? iz kalırmı çok? tavsiyeniz varsa öğrenmeyi çoook isterim kızlar.....
cissem seni ekledim canım yesim mail adresi umarım senin adresi dogru anlamısımdır...benimkini yine tam olarak yazim.yesimerbil1.hotmail.com öpüyorum canım
cissem ne yaptın canım gittin mi dr a randevu almıştın?
pazar gecesi regl oldum pazarteside iptal ettim(( şuanda hiç rahat değilm bu arada siğiller daha sağdıkmış onu da öğrendik ((((((((
( üzülmemeyi denesemde elimde olmuyor bu
Sevgili cissem bende 2,5 yıldır bu hastalıkla boğuşuyorum. Bayağı tecrübelendim sayılır. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum siğillerinizi tekrar hortlatan şey 1- üzüntü ,stress 2- Bağışıklık sisteminizin düşmesi.
Ben anemi hastasıyım yani kan seviyem düşük. Dolayısıyla kan değerlerim düştüğünde bağışıklık sistemimde düşüyor ve gerçekten o zaman tek bir siğil çıkıyor..
Allah'a şükür bende siğiller hep tek olarak çıktı ve çok hızlı hareket ederek ekarte ettim hepsini. Şimdi düzenli olarak 6 veya 7 ayda bir doktora gidiyorum .. Çok şükür bu aralar temizim. Biliyorum ki ne kadar üzülürsem ve strese girersem ya da kendime iyi bakmazsam onları hortlatacağım..
Şu an bile mesajı yazarken siyak kuru üzüm yiyorum kan yapsın bağışıklığım kuvvetlensin diye.. Kendinize iyi bakıp , moralinizi yüksek tutarsanız emin olun ilaca falan gerek kalmadan bu virüsü atabilirsiniz vücudunuzdan.. Bende ilk başlarda 3-4 ay arasında çıkıyordu şimdi kendime iyi bakıyorum mesafe 1 yıla çıktı.. Daha bugün doktora gititm "temizsin" dedi. Son tedavinin üstünden 7 ay geçmişti. Bu 1 yılı önce 2 yıla ve hatta hiç çıkmayacak şekilde uzatmaya kararlıyım.. birde sürekli kafanıza takıp habire kontrol ettikçe psikolojinizi daha fazla etkiliyorsunuz.. Kendi kendinizi tetikliyorsunuz , gerçekten moral bozmamak gerekiyor.. Bu hastalığın en büyük düşmanı moral..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?