Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
icebilirsin önemli olan niyetin senin....bunu bi kac kerede tekrarlayabilirsin
peki mecburen hastaolduktan sonra gidicem bende doktora aynıs enin dediğin gibi söyledim biri 2 tipten biri 4 tipten koruyo diye o yinede 2 tip olanı söylüyo tip belirlemesi yapmadan bunu söylemesi saçma değilmi ama değilmi helinle denk gelirsek inşallah onada sorarım sen neden olmadın aşını canım sen ne durumdasın şuan peki( kendi derdimden seni hiç sormuyorum
(
valla canım ben çok parçalandım para konusunda benim koterler 1 cisinde 1250 ikincisinde de 300 tl verdim oda iki tanecik vardı ama aynı dr la devam etmek istediğim ve özel hastane olduğu için şimdide yapmam gereken başka şeyler var ona daha para ayıramıyorum.. Ondan yani.. Bende yaptıracağım zaman araştırım artık.. Şimdilik benim 5 aydır çıkmıyo ama arada kontrole gitmekte fayda var..
anladım canım peki sen hpv tipini biliyomusun..ama aşını ol sende çok uzatma benimde maddi olarak durumun çok iyi değil korkudan acele etmeye çalışıyorum sadece sana özelden yazdım ama yine gelmedi sanırımcnm bide doktorundan memnun musun peki senle konuşuyo mu bende özele gidiyorum tek doktorla görüştüm şimdiye dek başka doktor hiç bakmadım ama dr mu pek seemiyrm benle doğru düzgün konuşmuyo bile
([/QUO
canım benim hpv 6 dr a gelincee aslında o benden çok konusuyo diyebilirim :) tam anlamıyla olmasa da gittiğim diger dr lardan daha güvenilir geldi bana .. sorduğum herşeye de cevap veriyo.. ama ben istanbuldayım sen izmirde.. o yüzden izmirdeki kızlardan bi dr sor istersen.. tip belirlemeye de 100 küsür bi ücret ödedim ama hepsini bir ödediğim için tam ne kadardı bilmiyorum şimdi.. aşıyı da en kısa zamanda inş.
kızlar çıldırcam yaaa. benim siğiller krio dan sonra düşmediği gibi yenileri çıkıyor. ne yapcam ben yaa?
ağlmaktan bayılcam.
krio da tek seansta düşmezmiydi?
cissem bana mail adresini yaz burdan .. özel msj olmıcak sanırım gelmedi yine bana bişy..
mrb geçmiş olsun..krio ile genelde 2 haftada iyileşiyor fakat tek seans her zaman yeterli olmuyor bir kaç kez tekrarlanması gerekebilir.kızlar çıldırcam yaaa. benim siğiller krio dan sonra düşmediği gibi yenileri çıkıyor. ne yapcam ben yaa?
ağlmaktan bayılcam.
krio da tek seansta düşmezmiydi?
slm kızlar bn siğillerimi yaktıralı daha 10 gün olmadı 1 tane daha cıktı kontrole gttgmde doktrm lokalle yaktı onu da bi tane oldugu için daha 10 gün olmadı yaa hemn nası cıkıo anlamayrm aşımıda bidahaki ay anca yaptırablrm tkrr cıkarsa aldara vercm dedi ufff morlm cok bozuldu.temmz basındada tatile gtcem doktrm havuzada denzede gireblrsn nası olsa kapmışsın bu virüsü bişe olmaz agdanıda kendn yap evde dısarda yaptrma dedi s,iz ne dersnz napıyım bn ya cok bunaldm hemen nası cıktı![]()
---
Sevgili Asena06..gittiğim 3 dokturun söylediği ortak şey AĞDA YAPTIRMA sözleri idi..Mantık oalrak da doğru düşününce..Siğillerin kopma ihtimali çok yüksek..Bilmem kaçıncı sayfada birinin yorumunu görmüştüm..eldivenle aldıgına dair (koparıyosun yani)..
evet bunu bende daha önce duymustum bagısıklık sistemi güclü tutulursa virüs vücuttan atılabilir buna inanıyorum nerdeyse birbucuk sebedir sigilim yok 6 -7 ay önce kücük bi tane cıktı sirkeli su falan uyguladım artık ondan mı bilmiyorum ama kendiliginden gecti gitti ....kolay degil biliyorum ilk ögrendigimizde hepimizin dünyası yıkıldı sanki cok zor zamanlar yasadık ben ellerimi bi yere degdiremiyodum gece gündüz sürekli aglıyodum tamam dedim bütün hayatım altüst oldu artık ömür boyu bunlarla ugrasıcam...sonra Allah razı olsun doktorumunda moral vermesiyle bunu yeniceme inandım cok dua ettim veonları aklımdan cıkarmaya calıstım cıkardım da... biz sigillerden degil onlar bizden korksun inancla ve dogru tedaviyle ben inanıyorum ki hepimiz bunlardan sonsuza kadar kurtulucaz ama sakın moralinizi bozmayın bol bol gülün... sizleri seviyorum a.s.
kızlar bakın ne buldum.. link atabilirim
HPV'ninkesin bir tedavisi yoktur. Klasik bilgi Virüs birkez vücuda girdiğinde ömür boyu burada kalır şeklindeyken günümüzde yapılan DNA incelemeleri viruse ait genetik materyalin 6-24 ay içinde vücuttan tamamen atılabildiğini ortaya koymaktadır. Ancak hangi kişilerde virusun kaldığı hangilerinde ise atıldığı belli değildir. Burada en önemli faktör kişinin bağışıklık sistemi gibi görünmektedir Virüsün ortaya çıkardığı patolojiler ise tedavi edilebilir..
GUZEL BIR HABER BENCE BU
bu ay benım 1 sene 2.ayım doldu hala cıkmadı
sebeplerını arada sızle paylasıyorum bılıyorsuznuzzz
benle bırlıkte aynı anda oldumm arkadaslarımdada hala sıgıl cıkmadı
1.ası oldukkk
2 ben gunluk vıtamın alıyorum ayın 3 haftası 1 hafta almıyorum kı dınlesın dıe bobrekler
3 bol yesıl salata yedım lımonlu nanelı sırkesı bol
4 yag we tuz yogun hamur ısınden uzak durdum yedım ama cok dıl ama gunluk bır pudıng yıcek kadar tatlı yedım
5 hatırlıyorsanız bır macundan bahdettım sıze arkadsımın 80 yakın sıgılını bır haftada aktardan aldı macun yok ettı doktor bıle buna ınanamdı
ası beslenme kendınıze ıyı bakmanıs ıyı sonuclar weırıyor
hı bıde unutmadan 2 haftada bır banyo sonrası ben pamuga sırke dokup suruyorum o kadar
vıtamın kullanamam dersenız macun alın aktardan tawsıe ettım macun
doga sepetı com da macunlar bolumunde cam ballı top x macun dur ıcındekılre bakın ona gore macun alın derım![]()
henincim hangi aşıyı oldun cnm kısmetse bende olmak istiyorum bende bikez koterle yaktırdım siğiileri yine çıktılar regl olucağımdan gitmedim doktora daha hpv nin tipinide bilmiyorum bide((( ve senin de artık çıkmadığına çok sevindim çok güzel bi haber buda.. ayrıca şu macunu nasıl bulabilirim bi adı yokmu
(( bu normal bildiğimiz sirkemi ve siğil olmadanmı sürüyosun o bölgeye
(