Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk kafayı yemek üzereyim araştırma yaparken bu siteye rastladım ve başıma gelenleri paylaşmak istedim.
1-2 ay önce genital bölgemde bir batma hissettim bakınca iç dudakların içinde yarım cm çapında 2 tarafta üzerinde küçük kabarcıklar olan parçalar gördüm ertesi gün batma geçince önemsemedim internetten baktığımda iç dudakların içinde cinsel ilişkisırasında içi kan dolup sertleşen süngerimsi yapılar olabileceği yazıyordu onlardan zannettim 1 ay sonra hamile kalmaya karar verip kontrole doktora gittim adet olmuştum son günleriydi gitmişken doktora oramda çıkan şeylerden bahsettim baktı adet olduğun için kandan tam göremiyorum sen yazdığım ilaçları kullan bitince gel dedi.Vagihex diye fitil 2 kutu Valtrex hap ve 2 tüp asiviral krem verdi teşhis kısmına reçeteye genital herpes yani uçuk yazmış.İlaçları kullandım geçmedi tekrar gittim baktı 2 tane olanlar 3 tane olmuş ayrıca bir tane de makata doğru çıkmış eşin valtrex kullansın sen de aldara kullan sadece sorunlu bölgeye sür başka yere kesinlikle değdirme dedi.Geçmezse yakacağız 600 ytl gibi tutar dedi.Eczaneye gittim bu kremi heyet raporuyla veriyoruz yine de almak istersen 110 ytl dedi.İçime kurt düştü bu kadar sakıncalı ki heyet raporu gerekiyor ve pahalı bir krem diye düşündüm bir de devlet hastanesine gideyim dedim.Eşimde o ilacı ben kullanmam dedi.İzmir Atatürk araştırma hastanesi alsancak polikliniğine gittim ilk kez smear testi yapıldı orada 5 yıllık evliyim ve 1 kızım var adam bana ayrıca sen hala bakiresin dedi.Dedim sezeryanla doğum yaptım ama ilk gece kan geldi nasıl olur vs dedim esnek olabilir vs dedi.Herneyse smear sonucunu alıp Yeşilyurtdaki atatürk araştırma hastanesine git orada da biyopsi ve hpv testi yaptır dedi.Smear sonucum normal sınırlarda çıktı.Oradaki asistan doktor HPV testi yaptı biyopsi için şu gün gel dedi.Biyopsi yapılacağı gün başka asistan varmış kız sanırım yeni daha dakika başı birilerini arayıp soruyor orası mı alınacak burası mı alınacak diye sonunda bir doktor geldi sanırım danıştığı kişi 3 tane olan çıkıntılardan 2 sini al diğeri normal yapısı olabilir dedi.Bence değil normal yapısını biliyorum çünkü önceki asistan biyopsi yapılmışken tüm parçalar alınsın hpv çıksa bile temizlenmiş olur demişti ama bu asistan 1 tane bıraktı.İşlem sırasında 3-4 tane iğne yaptı sonra 5 dikiş atıldı.Ertesi gün dikişlerden biri açıldı aradım kızı kan yoksa sorun değil dedi.Bir tarafım dikişli bir tarafım dikişsiz biyopsi ve HPV sonuçlarımı beklerken acaba sonucum çıkmışmı diye internetten bakayım dedim az önce baktım HPV sonucum çıkmış.HPV poly,hpv high risk ,hpv low risk,HPV 16 yazıyor.Biyopsi sonucum ayın 11 inde çıkacak.İnternetten baktım HPV 16 kansere neden olan cinsiymiş ağla ağla bi hal oldum.Güvendiğim bi doktor vardı ama Afyonda çalışıyor şu anda aradım dedi görmeden bişey diyemem ama HPV 16 ise riskli kategoriye girer İzmirden bir doktor ismi vermişti ona git dedi.Biyopsi sonucumu almadan gitsem adam sonucu al öyle gel diyecek 6 gün nasıl bekleyeceğimhiç bilmiyorum.Çocuk yapmamda sakınca var mı diye gittim başıma neler geldi.Orama baktıkça ağlayasım geliyor asistan kız inşallah yanlış bir dikiş vs yapmamıştır çok kötü görünüyor.Yine internetten baktım bu serviks kanseri olanların yarısı ölüyormuş daha 2 yaşında kızım ne yaparım bilemiyorum moralimi yüksek tutmam lazım ama tutamıyorum işte.İlk gebeliğimde mahallemizdeki özel polikliniğe gitmiştim doktor benim özel muayenehaneme gel oradaki aletler daha gelişmiş demişti gittim adam boş gebelik dedi şifa hastanesine gittim orada vajinal muayenede işenceye uğradım yine aynı özel adama gittim kürtaj yaptı bana daha sonra tekrar hamile kaldım yine aynı doktora gittim yine boş gebelik alacağız dedi sonra bu güvendim dediğim doktorla tanıştım bir arkadaş aracılığıyla 10 gün bekle dedi 10 gün sonra 1 mm bişey var ya da yok çok heveslenme10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra gittim muayenede bak annesi burada kim var dedi hayatımın en mutlu günüydü işte şimdi kızım 2 yaşında .Bana şimdi verdiği doktorun adını vermişti o zaman gitmiştik adamda çok sıra vardı ortağı aldı beni eşiminde tanıdığı çıktı o da bişey yokken sezeryan yaptı beni daha sağlıklı diye.Şimdi 2. ye hamile kalmaya karar vermiştim işte .Normalde tek tük puro içerdim ayda 1 tane falan bu iş başladığından beri arttırdım iyice daha beter kanser olacağım .Bana da dua edin nolur.
Bir de bir arkadaş atatürk hastanesine gittiğinden bahsetmiş hangi doktora gitmişti acaba o da sonucunu bugün alacaktı sanırım.