slm kızlar bugn doktra gttm kan tahlilleri fln yaptrdım yrn yakıcaklar çok korkyrymmmbide hpv nin tip belirlemesi için de parça alıp patalojiye gönderiolarms ama oda125 mlyn dedi istersen yaptrmayablrsn dedi genlde tip 6 ve 11 oluyo sen bilirsn dedi o parayı aşı için verrsn dedi sizce parça aldırıp patalojiyegöndertymmi yada direk aşımı yaptrym bnm siğillerm sadce rahm agznda içerde yok cvp yazın ltfnn
erkek arkadaşım bana oral yapsa bulaşır mı acaba bana bulaşmaz gibi gelio kızlar ama yine de bi danışıyım dedim yani hasta olan ben diilim sonuçta
arkadaşlar bi sorum olacak bu siğil tam olarak nerde çıkıyor? çok utanıyorum ama anlatmam lazım.bende de var sanırım böyle bişey.hani o ayrımın başladığı yer var ya orda üstte yanikızlar çok utanıyorum ama yardım edin lütfen bendeki de siğil olabilir mi ne yapmam lazım
yağmurgül ve hel-in cevaplarınız için sağolun. bakalım ya yarın ya da cumartesi başka bir dr a gitcem.inşallah hpv değildir.
birde bendeki oluşumlar dudakta ya da vajinaya yakın yerlerde değilde bi tane üst kısımda 2-3 tanede iç çamaşırın dışında kalan bölgede.dr smear testi için baktığında iç kısımda bişey yok dedi.
kaşıntı yapıyor mu peki?
SEWGILI ARKADASIMMM
cınsel temasın olduysaaa eyer yada baska bı yerden hamamdan ,sahunadan, bırının eysasını kullandısan, agda yptırpta kaptıysannn
genel anlamda vajınada ust de dee kılıtorıs cewresınde yan dudaklarda vajına gırısınde makata doru olan yerlerde olabılır
oral yolla sadece cınsel ılskı warsa agız we DILDE DE SGIL OLABILIR UTANCAK BIR SEY YOK benceeee
kadınların % 60 da gorulen hayatlarında bır kere genel anlamda gecırdıklerı bır sey olduunu okumustum ben ama tabı bunlar bılımsel olsa grek
hıc bekleme sakın ola doktora gıt benım 2 tanedı bır haftada 20 tane oldular bıde krem kullandım etkısı olmadı ıcee dagıldı
asıt kullandım oda canımı acıtttı yaktı kavurdu erken tanı cok onemlı en son sgılerımı yaktırırken 40 yakın sıgıl olmustu
agda yapma s akın agda sıgılelrı dagıtan bırseydırrrrrrrr
ek vıtamın al ws dedım gbı once doktor bı gorsun senı sona fıkrımızı solerız
ust kıısımlarda wajınada makaat ters ılskıde oralde hepsınde gorulebılır bı taneken yakılmazzsaaa sıcrarsa 2 tane olur 10 tane ona goreeeee ust alt yan dıye bısı yok her yerde cıkabılır
ELINI ORAYA SURME YANE GREKSIZ YERE ILIK SUYLA YIKAAA BEN AVONDAN ALDIM GENITAL TEMIZLEYICI WAR 1 SENEDIR ONLA YIKIYORM
KASINTI YAPIO GENEL ANLAMDA AMA BAZEN KASINTI YPMIO KISIDEN KISIYE DEYSYO BAZISINDA SIVILVE GBI BAZINDA et benı gıbı cıkıo ws hemen dr gıt
kızlar asit kullanmayın..ayrıca denıze havuza gırerken tampon kullanın
canım doktor vermişti zaten sadece dış genitalde bikini bölgesinde 1 taneydi.uzunca bir süre sürdüğüm için hafif bir sertlik kaldı.kullananlar var mı die merak ettim.kantaron yağı alıcam
canım bugün başka bir jinekoloğa daha gittim,baktı hpv olabilir ama emin olmak için pazartesi cildiyeye gel dedi.korkma üstesinden geliriz dedi.bakalım artık.
o bölgeyi yıkadıktan sonra elimizi sabunlamak yeterlimi yoksa özel birşey kullanıyormusunuz?
sabun ve kolonya kullan elıne mıkroplar kırılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?