3 aşı da aynı özellikte di mi? Yani 1.sinin özelliği ayrı, 2.sinin ve 3.sünün ayrı değil?
slm kızlar bn aranıza yeni katıldım 20 yaşındaym.geçen hafta bnde doktora gttm ve vajindamda siğil çıktığnı öğrendm doktorum yakıcaz dedi genel anestezi yaparak 2bucuk saattede taburcu olursun dedi ama korkuyrm yakma işlemi acı veriyomu sonrasında ağrı oluyomu ne kadar sürede geçiyo bilgi veriirsenz teskkr ederm
off ya çok kötü bişey bu yürütmüyo beni yaa nası bi acıdır bu !!! üstelik cmt günü ablamın nişanı var rezil olcam millete offf
neyse çok tşkler ...
sana dedım vırosıl kremı al oldumu ucuz we cokk eskı bı krem bulman zor ama emın ol cok ıyı gelır
ada cayı we cıwan percemını karısıtır ıcmacun 1 haftada gecırır haberın olsn
sewglı arkadsım bu arada genel anestzı yapcak bısı yok ya
kalbınımı sokup takcaklar sankı
artık dogum amelyatları bıle belden asya ıgne wuruyolar dogum gerceklesıyor
gene sen bılırsın lokal anestezıyle benım ıkı hafta arayla tek seferı 15 dk surdu 5 dk uyusması ıcın bekledık doktor hemen hellettı cıktı
ozel hastaneler ınan cok abartıo eskı yazılarıma bakarsan ne dedımı anlarsın
ben zubeyde hanım etlık dogum ewınde yaptırdım ssk odedı herseyı
koter oldum aradan bır hafta gectı aldara krem wardı onu kullandım koter sonrası ıse yaradı
bı an once kurtul bıde hangı hastaneye gıtcen ona gore bısı solede fıkır werım
8 doktora gıttım
PRF DÇ OP HEPSI ASISTAN
YANE OLECESIN DIYEN OLDU
MIKROPLUSUN SEN DIYEN OLDU
GECER KORKMA DDIYN OLDU bı suru sey dedı herkes o yuzden adımını ıyı at aklında nereye gıtmek warsa sole yardımcı olum koter olcan gun mumkunse yanlız gıtme TEK BASINA yanında mutlaka bırı olsn ne olur olmaz :) HASTANE KOSESI NEDE OLSA INSANIN BASINA HER SEY GELIR
arkadaşlar bu siğiller beyaz renklimi oluyor? karnabahar gibi görüntü deniyor ama bendekiler öyle görünmüyor tipik et beni görüntüsü var. ayyy kafayı yiyeceğim lütfen cevap yazın bana(((
kızlar siğiller varken ağda yapabiliyormuyuz acaba acil cvp yazarmısınız?
sayısına tipine ve ebatlarına bağlı tabi..siğilleri koparmadan dikkatlice yapabilirsin ama kanamaları iyi değil..çok dikkat etmelisin..
burcinn cvb ın için sağol, peki beyaz renkli ve karnabahar gibimi yani ben dr a gittim ve dr bakar bakmaz hpv değil dedi. teşhis için başka bir işlem yapılıyor mu? yani bakıp bööle demesi normalmi?
cumartesi başka bir dr a gitcem yine özeline bakalım Allahım inşallah hpv değildir. smear de temiz çıktı. hpv olsaydım smear de belli olurmuydu ki acaba ?
Allah rızası için cvp yazın kızlar bana akıl sağlığım için.
doktorlar muayenede anlıyorlar canım..smear tipleme için öncü oluyor..
stres yapma derim ben..
cnm bnde doktra lokal yapalım dedm canın acır dedi 2bucuk saate taburcu olursun ztn dedi.bnm 5 6 tane vaijna girşinde çok küçük bide iyileşmesi uzun sürmez sanrm doktr aldara kullan derse alırım ama bepanthn yada silverdnde kullanılıomus sanrm batikhnlada pansuman yaparım bide iç çamaşırlarımıda yenilemem gerekio dimi koterden snra?bn özel ortadogu 19mys hastnesnde olcm öncedende gtmiştm o dktra aynı zmnda polikistik over hastalıgmda varda dktr operatr ama buna alıştgmdan baska dktra gtmeye çeknyrm bu cuma yaptrym dedm dktr önce gel şekerine fln bakalm dedi yrn gtcm işte testleri yaptrmaya smear testm temiz çıkmış korkulck bişe yok dedi şimdi knstm doktrla
peki bu hastalık oral yolla ya da beraber duş almayla bulaşır mı?
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim
canım ii bi hastane bu konudada bilgili doktorları var ben paranoyak olup makat bölgesindede var mı acaba die o hastanenin cerrahına gitmiştim içte var mı die ve baya bilgiliydi helinin dedii gibi belki lokalde olabilirsin rahat ederim diosan hatta fazla para verme öle ol benim çoktu ve ben doktora bile giderken stres oluodum uyuyumda napcaksa öle yapsın die düşündüm doktorumda çok olduu için dayanamazsın dedi genel anestezi oldum ama azsa boşuna anestezi alma bencede lokal yaptırkaydirigubbakcemile5
daha önce hiç yaptrmadığım için bilmyrmki kotern nası bişe oldgnu genel anestezi bnde istemyrm dha önce hc almadm bide.doktr canın acır dedi diye tmm dedm yrn gtcm doktrla knsmaya gene sorarım cnm çok agrımaz dimi ya sınavlarımda var ama fazla beklemek istemyrm bikaç güne yaptrcm
daha önce hiç yaptrmadığım için bilmyrmki kotern nası bişe oldgnu genel anestezi bnde istemyrm dha önce hc almadm bide.doktr canın acır dedi diye tmm dedm yrn gtcm doktrla knsmaya gene sorarım cnm çok agrımaz dimi ya sınavlarımda var ama fazla beklemek istemyrm bikaç güne yaptrcm
agrımıo canım tabiki anestezinin etkisi geçince bi sızı oluo ama öle dayanılmıcak gibi deil eğer canın çok tatlı deilse sınavını falan etkilemez merak etme genel anestezide olsan kalkıp gidiosun hemen zatenmerak etme hiç korkmaopuyorumnanaktan
kızlar selamlar lütfen bi cevap yazın bana. hamileyim ve 10-15 gün önce genital bölgemde et beni -siğil gibi şeyler gördüm. korkumdan dr a gittim hpv değil dedi gebeliğe bağlı oluşmuş dedi.hiç bişey yapma bekle dedi. smear yapıldı .
smear sonucumda temiz çıktı. ama o siğile benzer şeyler hala duruyor ve ben yine stres yapmaya başladım ya dr yanılıyorsa diye. hafta içi başka bir dr a dahamı gitsem acaba?
Ya dr yanılmış olabilir mi kızlar?
arkadaşlar bu siğiller beyaz renklimi oluyor? karnabahar gibi görüntü deniyor ama bendekiler öyle görünmüyor tipik et beni görüntüsü var. ayyy kafayı yiyeceğim lütfen cevap yazın bana(((
peki bu hastalık oral yolla ya da beraber duş almayla bulaşır mı?
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?