merhabalar..benimde malesef aynı dertten sorunum var ve nette araştırırken tesadüfen sitenizdeki paylaşımlarınıza rastladım..çok sıcak ve içtensiniz öncelikle bunu söylemek istiyorum..ne olur benimde moralimi düzeltinnişanlıyım ve düğünüme sadece 2 ay kaldı ne yapacağımı bilmiyorum..bugün şöyle bişey farkettim bu rahatsızlığımdan dolayı kadın doğum uzmanına gittim,bende birde kokulu akıntı problemi vardı onun için bi antibiyotik verdi dr um bana yaklaşık 10 gündür kullanıyorum..antibiyotik olduğundan mı bilmiyorum ama siğillerim küçülmeye başladı..aynı siğillerden ablamda da vardı ve onunkiler kendiliğinden kayboldu ve bi daha da çıkmadı umutlandım bende belki benimkilerde gider..ne yapcam ben yahu yardım edin bana (( çok üzgünüm:
teşeküredrim helin birde heryerde vurdurabiliyormuyuz bu aşıyı ve senin yaşın kac mahsuru yoksa belirtebilirmisin çünkü benim yaşım 28 acba bu yaş gurubuna vuruyorlarmı bilgilerin için çok sagol
merhabalar..benimde malesef aynı dertten sorunum var ve nette araştırırken tesadüfen sitenizdeki paylaşımlarınıza rastladım..çok sıcak ve içtensiniz öncelikle bunu söylemek istiyorum..ne olur benimde moralimi düzeltinnişanlıyım ve düğünüme sadece 2 ay kaldı ne yapacağımı bilmiyorum..bugün şöyle bişey farkettim bu rahatsızlığımdan dolayı kadın doğum uzmanına gittim,bende birde kokulu akıntı problemi vardı onun için bi antibiyotik verdi dr um bana yaklaşık 10 gündür kullanıyorum..antibiyotik olduğundan mı bilmiyorum ama siğillerim küçülmeye başladı..aynı siğillerden ablamda da vardı ve onunkiler kendiliğinden kayboldu ve bi daha da çıkmadı umutlandım bende belki benimkilerde gider..ne yapcam ben yahu yardım edin bana (( çok üzgünüm:
arkadaslar rahım kanserı asısını bırkac ay once arastırmıstım ancak bırkac mılyar gıbı bır fıyata satıldıgını ogrenmıstım pekte mantıklı gelmedı bu bana yaptıran arkadaslar fıyatı ne kadardı yazmanız mumkun mu ?
arkadaslar rahım kanserı asısını bırkac ay once arastırmıstım ancak bırkac mılyar gıbı bır fıyata satıldıgını ogrenmıstım pekte mantıklı gelmedı bu bana yaptıran arkadaslar fıyatı ne kadardı yazmanız mumkun mu ?
slm canım nerelerdesin...doktora soyledim bu izleri nasıl geçireceğiz die once tamamen kurtul oyle bakarız çaresine dedi prşmbe 2tane daha var onları dondurtmaya gidicem tabi eskilerede baksın geçmişmi die ilk çıkanlar geçti az izler kaldı.biran evvel kurtulmak istiorum birde soracağım doktora özelde daha iyi bakarlar git derseniz ozele gidecem die solicem yok aynı şeyi yapacaklar gerek yok derse buraya devam edicem.aman dikkat et canım yuzundeki rahatsızlık için ara vermeden kontrollerini yaptır geçmiş olsun canım.gültun msj atmışsın şimdi gördüm msj sayım az olduğu için özel mesaj yazamıyorumbenim molluscumlar geçti sayılırı çok ufak kalmıştı bir tane bugün onu dondurttum.bir de bugün yüzümde başka bir bulaşı hastalık olduğunu öğrendim.ve şok oldum onları da dondurttum
kantaron yağını kullanıyorum ama düzenli bir şekilde değil ama yinede renkte açılma oldu :)) özellikle kırmızı olanı al :))
bak seninkiler de geçiyo ne güzel.onlar iyileştikçe insan kendini mutlu hissediyo :)
kızlar yaa benim siğillerim ne güzel küçülmüştü yok denilecek kadar sirke sayesinde . ama artık normal derim tahriş olduğu için ben sirkeyi bırakmıştım. ama 4 gün önce birden yine büyümeye başladılar. yaa bu dondurma ve yakma işlemini anestezi ile yapmıyorlarmı. ben korkumdan doktora gidemiyorum ama sirke de çok yakıyor artık. hem sabahları kalktığımda içimden beyaz bi akıntı geliyor. o da korkutuyor. içime zarar verdiğini düşünüyorum bazen. dondurma yöntemi falan yakma kadar acıtıyormu.
Merhaba canım bugün ben de sordum kadın-doğum doktoruna bana da aynı fiyatı verdi. (1-1.5 milyar arası) Özel hastahaneler yapıyor genelde fakat üniversite hastahaneleri de yapıyor dedi. Özeli öneriyor yani. Anlamadım gitti. :uhm:
burdayım canımm :1hug: bende bir tanesi inat etti iyileşmiyo bir türlüslm canım nerelerdesin...doktora soyledim bu izleri nasıl geçireceğiz die once tamamen kurtul oyle bakarız çaresine dedi prşmbe 2tane daha var onları dondurtmaya gidicem tabi eskilerede baksın geçmişmi die ilk çıkanlar geçti az izler kaldı.biran evvel kurtulmak istiorum birde soracağım doktora özelde daha iyi bakarlar git derseniz ozele gidecem die solicem yok aynı şeyi yapacaklar gerek yok derse buraya devam edicem.aman dikkat et canım yuzundeki rahatsızlık için ara vermeden kontrollerini yaptır geçmiş olsun canım.
burdayım canımm :1hug: bende bir tanesi inat etti iyileşmiyo bir türlüzaten bir tek o kaldı geriye de izler kaldı :)) sen ne güzel fazla uğraşmadan kurtuluyosun ben 3 aydır uğraşıyorum ve tam kurtuldum derken başka bir tane daha eklendi.bunu nasıl atlatıcam bilmiyorummsenağlama inşallah en yakın zamanda tamamen kurtuluruz :sinifsinif:
bu ası dunyanın her yerınde aynı ası tk doz fıyatı 277 tl arkadsıma ben rıca ettım 100 tl getırdı tek dozunu toplamda 300 tl mal ollduu bana .....1.5 oo tl cıddı bı rakam adamı soymak ıcın yer arıo mıllet bundan faydalanmalarına ızın wermemekte senın elınde arastır ılac reprezatıcısı yada deposunda calısına arkadsın warsa 100 tl alırsın fatura olmadna doktorlara 170 tl gelıo
bende smer testini aldım negatif cıktı yanlız acıklama bölümüne intihaplı bulgular ve redraktif deyişikler yazıyoo ne demek istedi anlamdım dr soromadım daha bilen varmı
bende smer testini aldım negatif cıktı yanlız acıklama bölümüne intihaplı bulgular ve redraktif deyişikler yazıyoo ne demek istedi anlamdım dr soromadım daha bilen varmı
bende yenileri çıkmadı hiçuğraşmaz olurmuyum benimde tedaviye başlayalı bu 3.ayım.bıktım ya her sabah akşam krem surup beklemekten.nasıl kurtulcaz yenileri çıkıo nasıl olcak bu işin sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?