Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

gültun msj atmışsın şimdi gördüm msj sayım az olduğu için özel mesaj yazamıyorum benim molluscumlar geçti sayılırı çok ufak kalmıştı bir tane bugün onu dondurttum.bir de bugün yüzümde başka bir bulaşı hastalık olduğunu öğrendim.ve şok oldum onları da dondurttum
kantaron yağını kullanıyorum ama düzenli bir şekilde değil ama yinede renkte açılma oldu :)) özellikle kırmızı olanı al :))
bak seninkiler de geçiyo ne güzel.onlar iyileştikçe insan kendini mutlu hissediyo :)

geçmiş olsun canım.panik yapman çok normal ama sakin ol bak doktorada gitmişsin.bunun için bir tedavi verdi mi canım? tedavini ol geçicek.kendinede dikkat edip iyi baktıktan sonra düzelirsin.yalnız bu siğiller nişanlında var mı?

teşeküredrim helin birde heryerde vurdurabiliyormuyuz bu aşıyı ve senin yaşın kac mahsuru yoksa belirtebilirmisin çünkü benim yaşım 28 acba bu yaş gurubuna vuruyorlarmı bilgilerin için çok sagol

15 yasından ıtıbaren tum yas gruplarına vurulabılcek bır asıdır rahım kanserı asısı benım yasım 24

asıyı sadece kadın dogum uzmanı doktor wurabılır
onun harıcınde ezane weya hepsılerelrın wurma yetkısı olmadı ıcın doktor harıc kımse wuramaz

pamuga sırke dok sırke sur sıgıl olan yerlere 10 gun boyuncaaa daha sonra cıkmamasını ıstıyorsan vıtamın al yesılı bol ye bıde ası ol baskasının esyalarını kullanma ıc camasırlarını utule

arkadaslar rahım kanserı asısını bırkac ay once arastırmıstım ancak bırkac mılyar gıbı bır fıyata satıldıgını ogrenmıstım pekte mantıklı gelmedı bu bana yaptıran arkadaslar fıyatı ne kadardı yazmanız mumkun mu ?

Merhaba canım bugün ben de sordum kadın-doğum doktoruna bana da aynı fiyatı verdi. (1-1.5 milyar arası) Özel hastahaneler yapıyor genelde fakat üniversite hastahaneleri de yapıyor dedi. Özeli öneriyor yani. Anlamadım gitti. :uhm:

mrh esmerallda canım aşı 3 dozlu tek dozu 260 tl önceki yazıları oku helin arkadaşımız cok güzel bilgiler vermiş

slm canım nerelerdesin...doktora soyledim bu izleri nasıl geçireceğiz die once tamamen kurtul oyle bakarız çaresine dedi prşmbe 2tane daha var onları dondurtmaya gidicem tabi eskilerede baksın geçmişmi die ilk çıkanlar geçti az izler kaldı.biran evvel kurtulmak istiorum birde soracağım doktora özelde daha iyi bakarlar git derseniz ozele gidecem die solicem yok aynı şeyi yapacaklar gerek yok derse buraya devam edicem.aman dikkat et canım yuzundeki rahatsızlık için ara vermeden kontrollerini yaptır geçmiş olsun canım.

kızlar yaa benim siğillerim ne güzel küçülmüştü yok denilecek kadar sirke sayesinde . ama artık normal derim tahriş olduğu için ben sirkeyi bırakmıştım. ama 4 gün önce birden yine büyümeye başladılar. yaa bu dondurma ve yakma işlemini anestezi ile yapmıyorlarmı. ben korkumdan doktora gidemiyorum ama sirke de çok yakıyor artık. hem sabahları kalktığımda içimden beyaz bi akıntı geliyor. o da korkutuyor. içime zarar verdiğini düşünüyorum bazen. dondurma yöntemi falan yakma kadar acıtıyormu.

ıyıde nıe korkuon pıs pıs dıe dondurma ıslemınde bı olay war agzına sıktın sprey gbı yapıolar 20 gunde bır dusene kadr
koterde ıgneyı bolgesel vuruo uysuo halledıo doktor dondurma ıslemı rahttır ama bıde ıyı bı doktor yapıosa guwen yane korkma utancak bısı yok

ha bu arada tahrıs yara warsa doktor ılesmesını bekler ole mudale edemıo

bu ası dunyanın her yerınde aynı ası tk doz fıyatı 277 tl arkadsıma ben rıca ettım 100 tl getırdı tek dozunu toplamda 300 tl mal ollduu bana .....1.5 oo tl cıddı bı rakam adamı soymak ıcın yer arıo mıllet bundan faydalanmalarına ızın wermemekte senın elınde arastır ılac reprezatıcısı yada deposunda calısına arkadsın warsa 100 tl alırsın fatura olmadna doktorlara 170 tl gelıo

burdayım canımm :1hug: bende bir tanesi inat etti iyileşmiyo bir türlü zaten bir tek o kaldı geriye de izler kaldı :)) sen ne güzel fazla uğraşmadan kurtuluyosun ben 3 aydır uğraşıyorum ve tam kurtuldum derken başka bir tane daha eklendi.bunu nasıl atlatıcam bilmiyorummsenağlama inşallah en yakın zamanda tamamen kurtuluruz :sinifsinif:

uğraşmaz olurmuyum benimde tedaviye başlayalı bu 3.ayım.bıktım ya her sabah akşam krem surup beklemekten.nasıl kurtulcaz yenileri çıkıo nasıl olcak bu işin sonu

Dediği fiyat dudak uçuklatıyor sahiden. ohaoldumsmile İyi bir araştırma yapayım senin dediğin gibi elden alayım tatlım. Teşekkür ederim yardımın için. kaydirigubbakcemile5

bende smer testini aldım negatif cıktı yanlız acıklama bölümüne intihaplı bulgular ve redraktif deyişikler yazıyoo ne demek istedi anlamdım dr soromadım daha bilen varmı

ayrıca dr değiştricem cumartsi tugra by varmş prof. ona gidcm inşalla bişe cıkmaz ve giderek artan şu lanet siğilerden beni kurtarır yoksa kafayı yemek üzereym arkşlar ya lütfn sonucumu yorumlaya bilen biri varsa cvp yazsın çünküüü cok bedbahımmmmm

bende smer testini aldım negatif cıktı yanlız acıklama bölümüne intihaplı bulgular ve redraktif deyişikler yazıyoo ne demek istedi anlamdım dr soromadım daha bilen varmı

Sonucu mu aldım benim de negatif çıktı. Gittim doktora göstermeye antibiyotiğin bitsin tekrardan gel smear alalım dedi. 1 hafta sonra tekrardan gideceğim. Sen de tatlım bir doktora göster biz tercüme edemeyiz. :1no2:

janım eyer smaer yaptıyrosan 1 hafta onceden oda en az sırke krem aldara olsn herseyı bırakıp gıtcektın su harıc hıc bısıle temızlemıcektın smar testınde hucre yenılı gozukuo anladım kadarıyla ayer bu sekıılde gıttısen o sonucun cıkması anaormal dıl korkma oldumu onumesdekı aya tekrar gıt smaer aldır

uğraşmaz olurmuyum benimde tedaviye başlayalı bu 3.ayım.bıktım ya her sabah akşam krem surup beklemekten.nasıl kurtulcaz yenileri çıkıo nasıl olcak bu işin sonu
bende yenileri çıkmadı hiç canım bağışıklığını kuwwetlendirici şeyler ye.inş bende de yenileri çıkmaz.bana doktorum başka bir yerden tekrar kapmadığın sürece daha çıkmaz yenileri demişti

arkadaşlar bişey soracağım erkek arkadaşımda ilk başta genital bölgesinde göbek altında 2 sivilce çıktı netten baktık herpese benziyordu kan testi yaptırdı negatif çıktı 0,74 çıktı 0.90 altı negatifmiş labaratuvar negativ dedi ama 1 2 sivilce daha çıkınca dr gitti üroloğa oda genital herpes tanısı koymuş 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırdı bu sefer 0,70 çıktı hsv oranı yine negatif dediler şimdi bu herpes omaya bilir mi dr mu yanılmıştır yoksa test mi hatalı ? test hatalıysa böyle bir test niye var sonuç çıkmayacak ve hatalıysa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…