• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

evet canıııım opuyorumnanaktan.
ben yaktırma falan yaptırmadım ama.podofilm sürdüğüm yer zaten
siyah düz bişeydi .dr görünce bu asla değil ama yine test yapalım
için rahat etsin dedi.zaten diğerleri küçük kabarıklarda ben asit sürdükçe cildimin
verdiği tepki imiş.
dün bizim pk na atmışlar bitene kadar 950 tl yazıyor.
çok saçma ve yalan.çünki hiç bitmiyor onlarınki :1no2:
referansı olmayan yeri tercih etme canım.kaydirigubbakcemile5

senin adına o kadar çok sevinçliyimki anlatamam.sen hep gördüğün yerlere asit sürmüşsün ya benim gibi :) daha çok kabarıklar mı oluştu asit sayesinde?

senin adına o kadar çok sevinçliyimki anlatamam.sen hep gördüğün yerlere asit sürmüşsün ya benim gibi :) daha çok kabarıklar mı oluştu asit sayesinde?

evet korkudan olurolmaz herşeye asit sürünce
mahfetmişim kendimi.hatalı tedavi uyguladım yani canım.
neyse zararın neresinden dönersek kardır.
geçengün kızlıkzarımın bi kalıntısını bile siğil sanıp asitle yaktıııımmohaoldumsmile
dr naptın sen böyle ,kendini mahfetmişsin dedi.

evet korkudan olurolmaz herşeye asit sürünce
mahfetmişim kendimi.hatalı tedavi uyguladım yani canım.
neyse zararın neresinden dönersek kardır.
geçengün kızlıkzarımın bi kalıntısını bile siğil sanıp asitle yaktıııımmohaoldumsmile
dr naptın sen böyle ,kendini mahfetmişsin dedi.

oooo sen her gördüğünü siğil sanmışsın.mesela bir yerde bi kabarık gördün sürdün nasıl o kabartılar geçtimi yoksa öle kalıp dahada tahriş mi ettin?benimde az kaldı doktora gitmeme inan benim gördüklerimde siğil değil ama her gördüğüm yere bişey sürmek geliyor :)

oooo sen her gördüğünü siğil sanmışsın.mesela bir yerde bi kabarık gördün sürdün nasıl o kabartılar geçtimi yoksa öle kalıp dahada tahriş mi ettin?benimde az kaldı doktora gitmeme inan benim gördüklerimde siğil değil ama her gördüğüm yere bişey sürmek geliyor :)

resmen yara oldum ben.aaaah aaahhh bilsem
enbaştan değiştirirdim dr umu.tuval gibi sürdüm ben asit fırçasını:1no2:

resmen yara oldum ben.aaaah aaahhh bilsem
enbaştan değiştirirdim dr umu.tuval gibi sürdüm ben asit fırçasını:1no2:

ilk gittiğin doktor bu sğil mi dedi başka hiç birşey demediimi ay çok önemli doktor seçimi insanı ne hallere sokuyorlar

ilk gittiğin doktor bu sğil mi dedi başka hiç birşey demediimi ay çok önemli doktor seçimi insanı ne hallere sokuyorlar

evet öyle dedi ve asit verdi.
aaaayy çıldırıcam,kadın resmen beni mahfetti yani.hatta yakalım gel dedi.
hemde 600 tl ye.işte dert para almak.şimdiki daha görünce asla dedi.bu siğille alakalı bile değil dedi.allah ne muradı varsa versin.
herkes biran önce kurtulsun inşllh.

hemde 600 tl ye.işte dert para almak.şimdiki daha görünce asla dedi.bu siğille alakalı bile değil dedi.allah ne muradı varsa versin.

inş canım bendede birşey yok aynı senin gibiyim.birde doktorlar bunu kullanarak para kazanma yolundalar.aile dostumuz ebe var ya bu normal siğil çıkabilir diyor kendiside geçer geçmezse basit bir işlem uygulanır diyor.herkesin gözünü para bürümüş.inş herkes bu illetten kurtulur ama ben eminim çünkü çoğu insan atlatıyor bu kesinnn

yağmurgülcüm senin adına cok sevindim yeni nick uğurlu geldi bunu öğrendin kendimn almış bu haberi gibi sevindim okuyuncaa.s.

inş canım bendede birşey yok aynı senin gibiyim.birde doktorlar bunu kullanarak para kazanma yolundalar.aile dostumuz ebe var ya bu normal siğil çıkabilir diyor kendiside geçer geçmezse basit bir işlem uygulanır diyor.herkesin gözünü para bürümüş.inş herkes bu illetten kurtulur ama ben eminim çünkü çoğu insan atlatıyor bu kesinnn

zaten öyle canım para insanları çok kötü yapıyor
tabi hala iyiler var,son dr um gibi.tabiki atlatıyor,çaresizdeğilki
kendine iyi bak canım opuyorumnanaktan

yağmurgülcüm senin adına cok sevindim yeni nick uğurlu geldi bunu öğrendin kendimn almış bu haberi gibi sevindim okuyuncaa.s.

tşklr canım darısı başına inşllah.enkızazamanda hepiniz düzelirsiniz de buraya
eski günleri yad etmeye geliriz opuyorumnanaktan

asının tek doz fıyatı 277 tl ben arkadsım dan tek cozunu 170 aldım sonra baska bı arkadıma soledım dırek depoda 100 tl werdı ezaneler fıs kesıo ya tanıdık warsa ucuza alıons ıste

277 tl tek doz hem de. :1shok: Eczacı tanıdık var uygun oluyorsa tanıdıktan alırım. Kaç doz vuruyorlar peki tatlım?

bence sonucu beklemene grek yok olumlu weya olmusuz mutlaka OL AŞI
şimdi doktardan geliyorum siğilerim armış cok üzüldüm ayrıca sirke vb şeyler asla kulanma dedi aşıyı sordum sana hastalık zaten bulaşmış aşı olmanın bi anlamı yok dedi bari sonucum güzelcıksa ay deliricem ben ya araştırma hastanesi olucak bide sadece profodili sürüyor deftere ciyor başka bir şey söylemiyor deli olucam yaaa bu nasıl bir illet bağışıklık sistemimi ğüclendireyim dedim alakası yok dedi bilmiyorumkismile

en başta yaksaydı bu ilac olmadan bukadar dağlmazdı kaşıma diyor nasıl kaşımayayım deli gibi kaşınıyoo aşı diyorum yok diyo sirke yok su yok sabun yok bebanten verdi kaşıntı için onuda doktr degil hemşire yazdırdı ya bide cinko dye bir ilac haftaya hem asiti hemde onu götürücem sürecek

şimdi doktardan geliyorum siğilerim armış cok üzüldüm ayrıca sirke vb şeyler asla kulanma dedi aşıyı sordum sana hastalık zaten bulaşmış aşı olmanın bi anlamı yok dedi bari sonucum güzelcıksa ay deliricem ben ya araştırma hastanesi olucak bide sadece profodili sürüyor deftere ciyor başka bir şey söylemiyor deli olucam yaaa bu nasıl bir illet bağışıklık sistemimi ğüclendireyim dedim alakası yok dedi bilmiyorumkismile

sana söyliycem tek şey hemen iyi bir DOKTORA git.paraya kıy ve git.
ilerde parada kurtarmaz.piskolojinin bozulmasıda cabası.

en başta yaksaydı bu ilac olmadan bukadar dağlmazdı kaşıma diyor nasıl kaşımayayım deli gibi kaşınıyoo aşı diyorum yok diyo sirke yok su yok sabun yok bebanten verdi kaşıntı için onuda doktr degil hemşire yazdırdı ya bide cinko dye bir ilac haftaya hem asiti hemde onu götürücem sürecek

tekrar tekrar söylüyorum,

iyi bir DOKTORA git. netten genital siğil tedavisi yapan
dr lar diye girince çıkar.hangi ilde olduğunu yaz yeter.
ordaki hasta memnuniyetlerini oku seçimini yap.neolur birkere denesen sositososito

sana söyliycem tek şey hemen iyi bir DOKTORA git.paraya kıy ve git.
ilerde parada kurtarmaz.piskolojinin bozulmasıda cabası.

tekrar tekrar söylüyorum,

iyi bir DOKTORA git. netten genital siğil tedavisi yapan
dr lar diye girince çıkar.hangi ilde olduğunu yaz yeter.
ordaki hasta memnuniyetlerini oku seçimini yap.neolur birkere denesen sositososito
teşekürederim ablacım bende gidecym iyi bir dr bi araştraym

herkese geçmiş olsunn öncelkle...

""HPV virüsü barındıran erkekler virüs için bir depo görevi yaparlar. Bu erkekler tedavi edilmedikleri sürece kadınlarda enfeksiyonun tekrar alınması ihtimali arttığından, etkin tedavi sağlayabilmek ve nüksleri önleyebilmek için hastaların cinsel partnerleri ile birlikte değerlendirilip tedavi edilmeleri gerekmektedir""". ... ALINTIDIR

eşinizde gözüken bir siğil olmayabilir ama taşıyıcı olabilirr oyuzden birlkte dr a gitmek şart !!!

burda hep bayanlar war, birbilerinden destek alan tedavileri için çırpınan bayanlar görüyorum peki bu ewliliğinizi nasıl etkiledi asıl ben bunu merak ediyorum....sauna,hamam,klozet,ağda,epilasyon bisürü şeyle bulaş ewet olabilir ama bu risk cinsel ilşkiden çokçok çok daha az maalesef bilmiyorumkismile..yani budurumda aldatılan bir eş ya da aldatan bir kişi olma ihtmali olablyo ortadaa :kedi:

kızlarr..ingilizcesi olanlar lütfen şu ilacı bir araştırsın..>>>>> genital sigilleri tedavi edici bir jel bulunnmuss>>>>>> A-007 Topical Gel in the Treatment of HSIL of the Cervix eger link verebilirsem yazabilirim linki de..

herkese geçmiş olsunn öncelkle...

""HPV virüsü barındıran erkekler virüs için bir depo görevi yaparlar. Bu erkekler tedavi edilmedikleri sürece kadınlarda enfeksiyonun tekrar alınması ihtimali arttığından, etkin tedavi sağlayabilmek ve nüksleri önleyebilmek için hastaların cinsel partnerleri ile birlikte değerlendirilip tedavi edilmeleri gerekmektedir""". ... ALINTIDIR

eşinizde gözüken bir siğil olmayabilir ama taşıyıcı olabilirr oyuzden birlkte dr a gitmek şart !!!

burda hep bayanlar war, birbilerinden destek alan tedavileri için çırpınan bayanlar görüyorum peki bu ewliliğinizi nasıl etkiledi asıl ben bunu merak ediyorum....sauna,hamam,klozet,ağda,epilasyon bisürü şeyle bulaş ewet olabilir ama bu risk cinsel ilşkiden çokçok çok daha az maalesef bilmiyorumkismile..yani budurumda aldatılan bir eş ya da aldatan bir kişi olma ihtmali olablyo ortadaa :kedi:

mrb hoşgeldiniz ilk önce burda eşiniyle aralarının ne olduğu değil bu hastalıktan nasıl tamamen kurtulabiliriz düşüncesi var.dediğiniz gibi bu bir sürü şeyden bulaşabilir.ve cinsel yolla bulaşsa bile eşinde olan biri bunu daha önceden kapmış olabilir.mesele bu değil yani bundan kurtulmakkkk......

kızlarr..ingilizcesi olanlar lütfen şu ilacı bir araştırsın..>>>>> genital sigilleri tedavi edici bir jel bulunnmuss>>>>>> A-007 Topical Gel in the Treatment of HSIL of the Cervix eger link verebilirsem yazabilirim linki de..

canım ben bu jeli çalışma aşamasında halen die biliorum senin baktığın linki özelden msj atabilir misin

Back