""""eğer hakikaten dr isen sadece yazık diyebilicem .
lmaz:
dr çare üretmekle sorumludur,ortalık karıştırmakla değil canım.
ne şimdi bu şakamı ? bence siz biraz türk filmi izleyin daha tatmin edici.
merak ettiğiniz aile kavgaları orda dahaçok.
tezini hazırlayan piskoloji öğrencisi,yada meraklı mahalle kadını havası
gördüm sorunuzda :uhm: """"""
alıntıdır..
sanırım yazdığım paragrafın ilk cümlelerini okumadınız !! bunlar çare cümleleri zaten tek taraflı tedavinin bi anlamının olmadığını, sizlerin nekadar tedavi olursanız olun iyileşmeyeceğinizi anlatmaya çalşmak mı zorunuza gittii şimdii ?? siz sadece anlamak istediğiniz şeyi okumuşsunuz ben ne dersem deyim siz we sizin gibi düşünenler üzerine alınacak,anlamak istediğini anlayacak zaten !!asıl işte buna yazık....
kızlık zarından tamirine,vajinal akıntının renginden,vajinal ıslaklığa,vajinismustan anorgazmiye,hamile kaalamayıp bu psikolojiyi paylaşanlara,bebek bekleyip bu sevinci dokuz ay boyunca paylaşanlara,eşlerinizin ilgisizliğinden tutun da bugün ne giydiğimize kadar herşeyin paylaşldığı bir site burası !!!! isteyen paylaşır istemeyen es geçer okadar..
bir tek aldatma we aldatılma mı rahatsız ediyor sizi ?? bukadar şey müstehcen gelmezken bu mu sizi rahatsız ettii ?? vajinismusun ,infertilitenin, virjin olmamanın hiç mi psikolojik tarafı yok !! NEDEN ??bunlar ayıp değil de bu mu ayıp geliyor size???
asıl buna"" yazık"" diyorum sadeceee.....[/QUOT
ben bu hastalığı taşımıyorum canım.taşıyorum sanarak
buraya geldim ama dr um kesinlikle yanlış olduğunu belirtti yerimseniben
arkadaşları çok seviyorum ve yanlarındayım ve olmaya devam edicem
diğer konu beni bağlamıyor seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim