• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bende birazdan cıkıyorum dr gideceym offff cok korkuyorum inşlaa kurtuluruz bu lanet siğilerden ultrasyon mercek falan bakıyomuş inşşlahhh temiz cıkar lütfn dua edin ben hepimiza.s. adına ediyorummmmm

Benden aldılar yaklaşık 2 hafta önce şimdi tekrardan istediler. Ne oldu anlamadım. mafoldumben

bende birazdan cıkıyorum dr gideceym offff cok korkuyorum inşlaa kurtuluruz bu lanet siğilerden ultrasyon mercek falan bakıyomuş inşşlahhh temiz cıkar lütfn dua edin ben hepimiza.s. adına ediyorummmmm

dualarım seninle canım bişey çıkmayacak içini ferah tut.

Yoklar tatlım benim, 1 sene önce bittiler, tekrarda etmediler. Umarım etmezler.

valla çok sevindim canım inandıktan sonra ve takmadıktan sonra kesin bir daha uğramazlar sana.sadece dış genital bölgedemi yoksa içerdede var mıydı?

slm kızlar ben geldim yineeee !!!!

5 mayıs çarşamba günü LEEP yapıldı sonunda bakalım 20 gün sonra patoloji sonuçları gelecek inşallah bundan sonra bir sorun çıkmaz...takmıyorum artık napalım üzülmek çare değil bir şeyin düzelmesine sebeb olmuyor nasılsa ondan keyfinize bakın derim ben hepinize allah bir an önce bu dertten kurtarıcak hepimizi ben inanıyorum hepiniz kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi....

5 mayıs çarşamba günü LEEP yapıldı sonunda bakalım 20 gün sonra patoloji sonuçları gelecek inşallah bundan sonra bir sorun çıkmaz...takmıyorum artık napalım üzülmek çare değil bir şeyin düzelmesine sebeb olmuyor nasılsa ondan keyfinize bakın derim ben hepinize allah bir an önce bu dertten kurtarıcak hepimizi ben inanıyorum hepiniz kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi....

çok çok geçmiş olsun canım aklım sendeydi ne oldu diye.inş sonuçların çok iyi gelir.ve bu dertten kurtulursun öptüm

gecmiş olsun avalon takma kafana boşver inan taktıkca dahada kötü oluyor inşş sonucun temiz cıkar canım ya :hooray:

dualarım seninle canım bişey çıkmayacak içini ferah tut.

teşkr ediyorum canım ya gitim dr sadece bit tane siğilim varmış rahim içinden sıvı aldılar galiba hvp testi yapacaklar aldora krem verdi birde siğile sürülen ilactan bakalım ne olucak uzaman bi cok siğilin var diyo prof bi tane var diyo mercekle baktı ama neyse inşlaaa herşey hepimiz için güzel olucak

canım allah inşallah hakkında hayırlısını versin.
umarım iyi haberlerle dönersin.:Saruboceq:

herkes senin gibi düşünmeyi öğrenir inşllh canım.
tabiki takmamak lazım.takıp sitres olucana çare aramak en iyisi.
herşey senin ve sevdiklerinin istediği gibi ilerler umarım.
sonucu bende umutla bekliycem :teselli:

teşkr ediyorum canım ya gitim dr sadece bit tane siğilim varmış rahim içinden sıvı aldılar galiba hvp testi yapacaklar aldora krem verdi birde siğile sürülen ilactan bakalım ne olucak uzaman bi cok siğilin var diyo prof bi tane var diyo mercekle baktı ama neyse inşlaaa herşey hepimiz için güzel olucak

inşllh canım allah şifa versin.sonucun temiz çıkar umarım.
boşver koskoca prof yalanmı söyliycek bence de 1 tanedir ve umarım en kısa
zamanda oda yok olur.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
prof baktı kameralı bir mercekle izledi içinde lezyon yok dedi bide ay cok korktum rahimi fırcayla kanatı sonra ordan bişe aldı kameradan görüyorum ya başladım aglamaya dr aglama diyor ben dahacok ağlıyorum daha önce gitiym dr sigil diye ilac sürdügü meyer sivilceymiş offfffffff cok zor ya allah düşmanıma yaşatmasın ayrıca önce gitiğim dr aşı olmana gerek yok zaten kapmış demişti prof türünü ögrenelim ona göre aşı ol dedi aldora krem ve vutural solisyon verdi siğilin üstüne sürmek için ha cok iyi bir dr du içimi rahatlatı allah razı olsun ayrıca önceden gitiğim dr hocasymış

prof baktı kameralı bir mercekle izledi içinde lezyon yok dedi bide ay cok korktum rahimi fırcayla kanatı sonra ordan bişe aldı kameradan görüyorum ya başladım aglamaya dr aglama diyor ben dahacok ağlıyorum daha önce gitiym dr sigil diye ilac sürdügü meyer sivilceymiş offfffffff cok zor ya allah düşmanıma yaşatmasın ayrıca önce gitiğim dr aşı olmana gerek yok zaten kapmış demişti prof türünü ögrenelim ona göre aşı ol dedi aldora krem ve vutural solisyon verdi siğilin üstüne sürmek için ha cok iyi bir dr du içimi rahatlatı allah razı olsun ayrıca önceden gitiğim dr hocasymış

canım tekrar geçmiş olsun ya bu konuda uzman doktorunu bulmak zor.aslında çoğu doktor ayırt etmekte zorlanıyor bile.ama şanslısın iyi bir doktora denk gelmişsin.hem ne güzel içerde lezyon yokmuş bu çok iyi.1 tane siğilin var dediği dıştamı canım.nasıl diğer doktor bir sürü var dedi ya.anlayamıyorum şu doktorları.

valla çok sevindim canım inandıktan sonra ve takmadıktan sonra kesin bir daha uğramazlar sana.sadece dış genital bölgedemi yoksa içerdede var mıydı?

Teşekkür ederim canım, eğer devam ediyorsa senin kontrollerin kesinlikle aksatma derim. Yoksa tam azalırken tekrardan çıkma olasılığı oldukça yüksek. Dışarıda idi, içeri de hiç yoktu tatlım. Aksatmadan yaktırmaya gittim, hepsi tükendi.

canım tekrar geçmiş olsun ya bu konuda uzman doktorunu bulmak zor.aslında çoğu doktor ayırt etmekte zorlanıyor bile.ama şanslısın iyi bir doktora denk gelmişsin.hem ne güzel içerde lezyon yokmuş bu çok iyi.1 tane siğilin var dediği dıştamı canım.nasıl diğer doktor bir sürü var dedi ya.anlayamıyorum şu doktorları.

valaaah bende anlamadım ama dışta minik bir siğilim varmış öyle dedi belkide profdl götürdül:içelim:

Teşekkür ederim canım, eğer devam ediyorsa senin kontrollerin kesinlikle aksatma derim. Yoksa tam azalırken tekrardan çıkma olasılığı oldukça yüksek. Dışarıda idi, içeri de hiç yoktu tatlım. Aksatmadan yaktırmaya gittim, hepsi tükendi.

canım bikini bölgesinde bir tane vardı hiç çoğalmadı ilaçla geçti.her gördüğüm şeyi siğil sanıyorum artık:) bu ay sonunda gidicem doktora bakalım.senin siğillerin büyüklüğü ne kadardı.baktığında belli oluyor muydu canım

valaaah bende anlamadım ama dışta minik bir siğilim varmış öyle dedi belkide profdl götürdül:içelim:

valla bende anlayamıyorum artık.ama şu var canım mutlaka geçiyor hepsi bitecek.senin tip tayini yapacaklar sanırım

valla bende anlayamıyorum artık.ama şu var canım mutlaka geçiyor hepsi bitecek.senin tip tayini yapacaklar sanırım

evet canım ya siğilin türüne bakılacak (inşalla basitir) sonrada duruma göre aşı vurulacak dün aldora krem aldım bu akşam uygulayacagm ayrıca vutural sürdüm çok canım yandı ama bakalım ne olcak gelişmeleri yazarımmmm:1rolleyes:

canım bikini bölgesinde bir tane vardı hiç çoğalmadı ilaçla geçti.her gördüğüm şeyi siğil sanıyorum artık:) bu ay sonunda gidicem doktora bakalım.senin siğillerin büyüklüğü ne kadardı.baktığında belli oluyor muydu canım

İlk zamanlar da azlardı sonra çoğalıp büyüdüler. Bakınca gözüküyorlardı. Yok ben o kadar pimpirikli değilim tatlım. kaydirigubbakcemile3 Geçenlerde gittim kontrole, aklıma geldikçe gidiyorum. Bakıyorlar nüksedip etmediğine.

Kadın-doğuma gittim bugün, tekrardan smear için çağırmışlardı. Bu sefer aynı doktor yoktu. Siğillerim vardı yaktırdım sonra kalmadı bir daha da çıkmadı dedim. Aşıyı sordum zaten sana geçmiş virüs yaptırman anlamsız dedi. O aşıyı siğil sana bulaşmadan yaptıracaktın dedi. Aynı zamanda zaten onu özeller 600 tl ye yapıyorlar dedi. Daha önce ki doktora sorduğum da yaptırabilirsin tekrardan siğillerinin çıkmasını engeller demişti. Fiyatı da 1000-1500 tl arası o da aynı şekilde özelde yaptırabilirsin demişti. Şimdi kafam karıştı hangi doktorun dediğine inanmalıyım. Bu kadar mı habersizler birbirlerinden, bir bilgiden yoksunlar. :bbo: ılerde rahim ağzı kanseri olma riskim yüksekmiş!

Son düzenleme:

varrya hani güleriz acınacak halimize,bak sende benimgibi
orana burana siğilvardiye sürdün durdun ilaçları.:sinifsinif:
ma neyse hadi gözün aydın canım umarım dışardaki minikte siğil değildir.
hadi hayırlısı.:1hug:

Back