Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

arkadaşalr iyi günler benim bir sorum olacak erkek arkadaşıma doktor tarfından genital herpes tanısı konuldu antiviral hapve krem vermiş genital bölgesinde önce sivilce gibi çıktı sonra yaraya dönüşüp kabuk bağladı ve sonrada geçti benim sorum bu hastalık iyileştikten sonrada bulaşıcımıdır yoksa sadece hasalığın başlayıp yani uçuğun çıkıp geçmesine kadar mı bulaşıcıdır. internette okuduklarım beni baya korkuttu. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çoksevinirim..

cnm ya inş biran önce azalır eşinde siğil varmı belki o yüzden bulaş devam ediyor olabilir.birde kaşıntımı yapıyor siğiller

eşimde görünürde siğil yok zaten tedaviye başladıgımdan beri beraber olmuyoruz siğil cıkarken felaket kaşınıyor anlamdıgım tedaviye gitmeden önce daha az siğilim vardı edaviden sonra dahada artı bide şu aşı kafamı karıştırdı ya olsammı olmasammı dr olma gerek yok diyor ama burdaki arkadaşlar ol dyor offfffffffffffffffffffff

ucuk tekrar cıkabılır korkma

vırosıl ucuk kremı al eyer cıkarsa 2 saat bır sur onun harıcınde bısı kullanma camasırlarını utule

hsv warken cınsel ılıskıye gırılmez prezervatıf olsa bıle asla gırme !!!!sonrasında ılestıkten sonra ılıskı dewam edebılır...

ucuk cıkmasını ıstemıyor ısen sabahları bı bardak taze sıkılmıs meywe suyu ıcmen sart cok onemlı portakal suyu ozellıkle havuc elma da olur

ben hem hpv hemde hsv gecırdım ıcın ıkısıde aynı tıpte farklı sekılde cıkan rahatısızlıklar bırı sıgıl bırı ucuk cunku sana tawsıyem ımkanın warsa ası ol

sıgıl de cıkabılır dedım gbı alt yapıları aynı ama farklı yesılı bol yeeeesın erkek arkadasın sende ası ol sorun olursa sorabılırısn

ben ama dedım doktorlar ası ol olma onlar nca konusuo bıdı bıdı ama lutwen ası ol yuksek tıplerden korudu ıcın mutlaka ası ol doktorun sozunu burda dınleme ben ıyı gelmeyen hıc bıseeyıı burda hıc bı bayan aarkadsaaa onermedım kaldıkı benım doktor arkadsım benım en yakın arkadsım eyer bende 11 aydır cıkmıyorsa ası olmam we yesılı bol yememdendır bu durum . lutwen ASI OL

cnm saol ya benim asıl öğrenmek istediğim bu olay erkek arkadaşımda ilk kez çıktı eğer iyileştikten sonra prezervatif kullamazsak bana bulaşır mı yoksa sadece hastlaık dönemindemi bulaşıcı ? yani hastalık biterse ve korunmadan beraber olursak geçme ihtimali var mı ?

EMIN DILM ama bende bu soruyu doktoruma sordum da hastalık donemı sadece bı bırlıktelık yasama karsı tarafa bulastırısın dedı onun harıcın de korun dedı bu demek oluyorkı hstalıkk donemınde bulası oluyor.... ucuk warken bırlıkte olma onun harıcınde yesılı salata we portakal suyu ıcsın taze sende ası ol

hı bıde saten erkek arkadsınmıs saten bence her ıhtımale karsı korun derım ewlennınce korunmazsın saten sonuc olarak yarının ne getırce bellı olmaz KORUN WE ASI OL HPV HSV FARKLI TIPTE AMA AYNI SEKILDE CIKAN RAHATSIZLILALR OLDU ICIN EHR IHTIMALE KARSI ASI OL SEN EYER KORUNMAK ISTEMIYORSN

helincim saol anladığım kadarıylagenital herpes dudaktaki uçuk gibi zamanla tekarlıyor burdan okuduklarıma göre hpv siğil herpese göre daha kötü bir hastalık doğrumu anlamışım?

birde bu aşı bir kez mi olunuyor ve ücreti yaklaşık ne kadardır? bir bilgin var mı ?

öncelikle budurumda arkadaşın iyileşene kadar ilişkiyi bırak.
şunu biliyorumki uçuk mikrobu vucudu girdikten sonra
terketmiyor. tabiki daha sonra uçuklar geçince normale dönün ama
dikkat etmeyi unutma canım.

evet tekrarlıyor.nerdeyse 1 yıldır netteki tüm siteleri okudum konuyla ilgili
hepsi aynıyerde buluşuyor.tabi siğilden iyice gibi ama sonuçta oda bulaşıcı.
aşı takdozda bitmiyor.tekdozu 250 - 270 gibi.ama arkadaşın varsa eczacı falan ucuz olabilir.

sanırım yara yokken bulaşma ihtimali çok düşük.ama tedbiri elden bırakma kesin emin olmadan vazla rahat davranma canım çok geçmişolsunopuyorumnanaktan

teşekürederim ablacım bende gidecym iyi bir dr bi araştraym

opuyorumnanaktan enkıza zamanda şifa diliyorum canımopuyorumnanaktan

eğer hakikaten dr isen sadece yazık diyebilicem .lmaz:
dr çare üretmekle sorumludur,ortalık karıştırmakla değil canım.
ne şimdi bu şakamı ? bence siz biraz türk filmi izleyin daha tatmin edici.
merak ettiğiniz aile kavgaları orda dahaçok.
tezini hazırlayan piskoloji öğrencisi,yada meraklı mahalle kadını havası
gördüm sorunuzda :uhm:

canım sanırım arada bir butarz takıntılara alışmalı artık bu topik.:teselli:

Son düzenleme:

evet dudaktakı ucuk gbı el we cınsel ılıskı deymedı zaman merak etme ıkı haftada gecıor bıraz sancılı bı acısı warrr malesfff sende korunmak ıcın ası ol o yuzden dıyırm saten kadına 5 we 9 ay ıcınde vucuduna yayıyıo belırtılerını gotserıo haberın olsn

bn cervılax oldum arkadsım eza deposunda calsıyordu rıca ettım 277 tl dı 100 tl getırdı
ılk dozumu doktor arkadsıma rıca ettım o getırdı 170 tl
3 dozu da ılaclara yapılan oynamalar wardı 93 tl geldı

tanıdık bırı warsa ondan al rıca et bısı yap cunku 3 doz olcaksın

1. ay
2.ay
3 dozda 5 weya 6 ay sonra
asının kruma suresıde 5 yıldır.

cervılax 2 tıp
gardesıl 4 farklı tıp vurusten koruyor
doktorum bana cervılxsı onerdı

ıkısde aynı tek fark sıgıl herpes bırı koter weya uzun zaman gerektırı eyer herpes tedawı olmasa dagılır bunun ıcınde ası we duzenlı beslenmek cok onemlı erkek arkadsın da ası olabılrı cunku erkeklerde oluyor benım eskı erkek arkadsım oldu cunku bazı doktorlar grek duymuo ama oldu oda

5 ve 9 aydamı kendini gösteriyor ama burda okuduklarımda 2 ve 20 gün içinde kendini gösterir diyor hangisi doğru?

kesin kararlıyım aşı olucam helinciym bu aşının yan etkileri falan varmı yani her kadın aşı olabiliyormu başka rahatsızlıklara yol acıyormu

5 ve 9 aydamı kendini gösteriyor ama burda okuduklarımda 2 ve 20 gün içinde kendini gösterir diyor hangisi doğru?

genel anlamda vurus vucuda 5 we 9 ay once yerlesıo bazen 2 ay once yerlesende oluo

vucutta zayıf anını bekledı an cıkıyooo

cıktı zaman bır ıkı gunde olusuo we dagılıo koter de yane yakma ıslemıylede bı onemlem yayılmasını durduruyosn hepsı buuu ben o yuzden ası ol dıyorm

kesin kararlıyım aşı olucam helinciym bu aşının yan etkileri falan varmı yani her kadın aşı olabiliyormu başka rahatsızlıklara yol acıyormu

asının yan etkısı yok o acıdan korkmana grek yok ....

asıyı sadece hamıle bayanlar olamıo cocuga zarar werebılır we dusuk olabılır dıe

ben mesela ası oldugum da o gun uyku bastırmıstı oo kadr onun harıcınde hafıf burun akıntım bılmıorm baska bısı olmadı ole aman aman bı etkısı yok halsızlık oldu bende o kadr dyer gun gene ıse gıttım yememı yedım hopladım zıpladım :sm_cool: 3 dozumuda oldum bıttı sonunda bu ayda

asının suresı
mesela bugun 3 mayıs
onumzdekı ayı 3 hazıranda
bıde bundan 5 yada 6 ay sonra 5 dozu olcann kasım aralık gbı

teşeküredrim helin birde heryerde vurdurabiliyormuyuz bu aşıyı ve senin yaşın kac mahsuru yoksa belirtebilirmisin çünkü benim yaşım 28 acba bu yaş gurubuna vuruyorlarmı bilgilerin için çok sagol

teşeküredrim helin birde heryerde vurdurabiliyormuyuz bu aşıyı ve senin yaşın kac mahsuru yoksa belirtebilirmisin çünkü benim yaşım 28 acba bu yaş gurubuna vuruyorlarmı bilgilerin için çok sagol

DAHAÇOK KADIN HASTALIKLARI İLE İLGİLENEN BÖLÜMLERDE vurdurabilirsin.aşıyı eczaneden yada daha uyguna tanıdık bir eczacı arkadaşından alabilirsin.
jinekoloğun vurabilir.
artık yaş sınırı yükselmiş sen olabilirsin ama
benim doktorum cinselliği yaşamayan kişiler daha şanslı aşı konunusundadiyor.yerimseniben

merhabalar..benimde malesef aynı dertten sorunum var ve nette araştırırken tesadüfen sitenizdeki paylaşımlarınıza rastladım..çok sıcak ve içtensiniz öncelikle bunu söylemek istiyorum..ne olur benimde moralimi düzeltinnişanlıyım ve düğünüme sadece 2 ay kaldı ne yapacağımı bilmiyorum..bugün şöyle bişey farkettim bu rahatsızlığımdan dolayı kadın doğum uzmanına gittim,bende birde kokulu akıntı problemi vardı onun için bi antibiyotik verdi dr um bana yaklaşık 10 gündür kullanıyorum..antibiyotik olduğundan mı bilmiyorum ama siğillerim küçülmeye başladı..aynı siğillerden ablamda da vardı ve onunkiler kendiliğinden kayboldu ve bi daha da çıkmadı umutlandım bendebelki benimkilerde gider..ne yapcam ben yahu yardım edin bana ((çok üzgünüm:

""""eğer hakikaten dr isen sadece yazık diyebilicem .lmaz:
dr çare üretmekle sorumludur,ortalık karıştırmakla değil canım.
ne şimdi bu şakamı ? bence siz biraz türk filmi izleyin daha tatmin edici.
merak ettiğiniz aile kavgaları orda dahaçok.
tezini hazırlayan piskoloji öğrencisi,yada meraklı mahalle kadını havası
gördüm sorunuzda :uhm: """"""

alıntıdır..

sanırım yazdığım paragrafın ilk cümlelerini okumadınız !! bunlar çare cümleleri zaten tek taraflı tedavinin bi anlamının olmadığını, sizlerin nekadar tedavi olursanız olun iyileşmeyeceğinizi anlatmaya çalşmak mı zorunuza gittii şimdii ?? siz sadece anlamak istediğiniz şeyi okumuşsunuz ben ne dersem deyim siz we sizin gibi düşünenler üzerine alınacak,anlamak istediğini anlayacak zaten !!asıl işte buna yazık....

kızlık zarından tamirine,vajinal akıntının renginden,vajinal ıslaklığa,vajinismustan anorgazmiye,hamile kaalamayıp bu psikolojiyi paylaşanlara,bebek bekleyip bu sevinci dokuz ay boyunca paylaşanlara,eşlerinizin ilgisizliğinden tutun da bugün ne giydiğimize kadar herşeyin paylaşldığı bir site burası !!!! isteyen paylaşır istemeyen es geçer okadar..

bir tek aldatma we aldatılma mı rahatsız ediyor sizi ?? bukadar şey müstehcen gelmezken bu mu sizi rahatsız ettii ?? vajinismusun ,infertilitenin, virjin olmamanın hiç mi psikolojik tarafı yok !! NEDEN ??bunlar ayıp değil de bu mu ayıp geliyor size???

asıl buna"" yazık"" diyorum sadeceee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…