cnm ya inş biran önce azalır eşinde siğil varmı belki o yüzden bulaş devam ediyor olabilir.birde kaşıntımı yapıyor siğiller
arkadaşalr iyi günler benim bir sorum olacak erkek arkadaşıma doktor tarfından genital herpes tanısı konuldu antiviral hapve krem vermiş genital bölgesinde önce sivilce gibi çıktı sonra yaraya dönüşüp kabuk bağladı ve sonrada geçti benim sorum bu hastalık iyileştikten sonrada bulaşıcımıdır yoksa sadece hasalığın başlayıp yani uçuğun çıkıp geçmesine kadar mı bulaşıcıdır. internette okuduklarım beni baya korkuttu. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çoksevinirim..
eşimde görünürde siğil yok zaten tedaviye başladıgımdan beri beraber olmuyoruz siğil cıkarken felaket kaşınıyor anlamdıgım tedaviye gitmeden önce daha az siğilim vardı edaviden sonra dahada artı bide şu aşı kafamı karıştırdı ya olsammı olmasammı dr olma gerek yok diyor ama burdaki arkadaşlar ol dyor offfffffffffffffffffffff
ucuk tekrar cıkabılır korkma
vırosıl ucuk kremı al eyer cıkarsa 2 saat bır sur onun harıcınde bısı kullanma camasırlarını utule
hsv warken cınsel ılıskıye gırılmez prezervatıf olsa bıle asla gırme !!!!sonrasında ılestıkten sonra ılıskı dewam edebılır...
ucuk cıkmasını ıstemıyor ısen sabahları bı bardak taze sıkılmıs meywe suyu ıcmen sart cok onemlı portakal suyu ozellıkle havuc elma da olur
ben hem hpv hemde hsv gecırdım ıcın ıkısıde aynı tıpte farklı sekılde cıkan rahatısızlıklar bırı sıgıl bırı ucuk cunku sana tawsıyem ımkanın warsa ası ol
sıgıl de cıkabılır dedım gbı alt yapıları aynı ama farklı yesılı bol yeeeesın erkek arkadasın sende ası ol sorun olursa sorabılırısn
cnm saol ya benim asıl öğrenmek istediğim bu olay erkek arkadaşımda ilk kez çıktı eğer iyileştikten sonra prezervatif kullamazsak bana bulaşır mı yoksa sadece hastlaık dönemindemi bulaşıcı ? yani hastalık biterse ve korunmadan beraber olursak geçme ihtimali var mı ?
cnm saol ya benim asıl öğrenmek istediğim bu olay erkek arkadaşımda ilk kez çıktı eğer iyileştikten sonra prezervatif kullamazsak bana bulaşır mı yoksa sadece hastlaık dönemindemi bulaşıcı ? yani hastalık biterse ve korunmadan beraber olursak geçme ihtimali var mı ?
arkadaşalr iyi günler benim bir sorum olacak erkek arkadaşıma doktor tarfından genital herpes tanısı konuldu antiviral hapve krem vermiş genital bölgesinde önce sivilce gibi çıktı sonra yaraya dönüşüp kabuk bağladı ve sonrada geçti benim sorum bu hastalık iyileştikten sonrada bulaşıcımıdır yoksa sadece hasalığın başlayıp yani uçuğun çıkıp geçmesine kadar mı bulaşıcıdır. internette okuduklarım beni baya korkuttu. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çoksevinirim..
helincim saol anladığım kadarıylagenital herpes dudaktaki uçuk gibi zamanla tekarlıyor burdan okuduklarıma göre hpv siğil herpese göre daha kötü bir hastalık doğrumu anlamışım?
birde bu aşı bir kez mi olunuyor ve ücreti yaklaşık ne kadardır? bir bilgin var mı ?
teşekürederim ablacım bende gidecym iyi bir dr bi araştraym
herkese geçmiş olsunn öncelkle...
""HPV virüsü barındıran erkekler virüs için bir depo görevi yaparlar. Bu erkekler tedavi edilmedikleri sürece kadınlarda enfeksiyonun tekrar alınması ihtimali arttığından, etkin tedavi sağlayabilmek ve nüksleri önleyebilmek için hastaların cinsel partnerleri ile birlikte değerlendirilip tedavi edilmeleri gerekmektedir""". ... ALINTIDIR
eşinizde gözüken bir siğil olmayabilir ama taşıyıcı olabilirr oyuzden birlkte dr a gitmek şart !!!
burda hep bayanlar war, birbilerinden destek alan tedavileri için çırpınan bayanlar görüyorum peki bu ewliliğinizi nasıl etkiledi asıl ben bunu merak ediyorum....sauna,hamam,klozet,ağda,epilasyon bisürü şeyle bulaş ewet olabilir ama bu risk cinsel ilşkiden çokçok çok daha az maalesef bilmiyorumkismile..yani budurumda aldatılan bir eş ya da aldatan bir kişi olma ihtmali olablyo ortadaa :kedi:
mrb hoşgeldiniz ilk önce burda eşiniyle aralarının ne olduğu değil bu hastalıktan nasıl tamamen kurtulabiliriz düşüncesi var.dediğiniz gibi bu bir sürü şeyden bulaşabilir.ve cinsel yolla bulaşsa bile eşinde olan biri bunu daha önceden kapmış olabilir.mesele bu değil yani bundan kurtulmakkkk......
helincim saol anladığım kadarıylagenital herpes dudaktaki uçuk gibi zamanla tekarlıyor burdan okuduklarıma göre hpv siğil herpese göre daha kötü bir hastalık doğrumu anlamışım?
birde bu aşı bir kez mi olunuyor ve ücreti yaklaşık ne kadardır? bir bilgin var mı ?
evet dudaktakı ucuk gbı el we cınsel ılıskı deymedı zaman merak etme ıkı haftada gecıor bıraz sancılı bı acısı warrr malesfff sende korunmak ıcın ası ol o yuzden dıyırm saten kadına 5 we 9 ay ıcınde vucuduna yayıyıo belırtılerını gotserıo haberın olsn
bn cervılax oldum arkadsım eza deposunda calsıyordu rıca ettım 277 tl dı 100 tl getırdı
ılk dozumu doktor arkadsıma rıca ettım o getırdı 170 tl
3 dozu da ılaclara yapılan oynamalar wardı 93 tl geldı
tanıdık bırı warsa ondan al rıca et bısı yap cunku 3 doz olcaksın
1. ay
2.ay
3 dozda 5 weya 6 ay sonra
asının kruma suresıde 5 yıldır.
cervılax 2 tıp
gardesıl 4 farklı tıp vurusten koruyor
doktorum bana cervılxsı onerdı
ıkısde aynı tek fark sıgıl herpes bırı koter weya uzun zaman gerektırı eyer herpes tedawı olmasa dagılır bunun ıcınde ası we duzenlı beslenmek cok onemlı erkek arkadsın da ası olabılrı cunku erkeklerde oluyor benım eskı erkek arkadsım oldu cunku bazı doktorlar grek duymuo ama oldu oda
5 ve 9 aydamı kendini gösteriyor ama burda okuduklarımda 2 ve 20 gün içinde kendini gösterir diyor hangisi doğru?
kesin kararlıyım aşı olucam helinciym bu aşının yan etkileri falan varmı yani her kadın aşı olabiliyormu başka rahatsızlıklara yol acıyormu
asının yan etkısı yok o acıdan korkmana grek yok ....
asıyı sadece hamıle bayanlar olamıo cocuga zarar werebılır we dusuk olabılır dıe
ben mesela ası oldugum da o gun uyku bastırmıstı oo kadr onun harıcınde hafıf burun akıntım bılmıorm baska bısı olmadı ole aman aman bı etkısı yok halsızlık oldu bende o kadr dyer gun gene ıse gıttım yememı yedım hopladım zıpladım :sm_cool: 3 dozumuda oldum bıttı sonunda bu ayda
asının suresı
mesela bugun 3 mayıs
onumzdekı ayı 3 hazıranda
bıde bundan 5 yada 6 ay sonra 5 dozu olcann kasım aralık gbı
teşeküredrim helin birde heryerde vurdurabiliyormuyuz bu aşıyı ve senin yaşın kac mahsuru yoksa belirtebilirmisin çünkü benim yaşım 28 acba bu yaş gurubuna vuruyorlarmı bilgilerin için çok sagol
""""eğer hakikaten dr isen sadece yazık diyebilicem .lmaz:
dr çare üretmekle sorumludur,ortalık karıştırmakla değil canım.
ne şimdi bu şakamı ? bence siz biraz türk filmi izleyin daha tatmin edici.
merak ettiğiniz aile kavgaları orda dahaçok.
tezini hazırlayan piskoloji öğrencisi,yada meraklı mahalle kadını havası
gördüm sorunuzda :uhm: """"""
alıntıdır..
sanırım yazdığım paragrafın ilk cümlelerini okumadınız !! bunlar çare cümleleri zaten tek taraflı tedavinin bi anlamının olmadığını, sizlerin nekadar tedavi olursanız olun iyileşmeyeceğinizi anlatmaya çalşmak mı zorunuza gittii şimdii ?? siz sadece anlamak istediğiniz şeyi okumuşsunuz ben ne dersem deyim siz we sizin gibi düşünenler üzerine alınacak,anlamak istediğini anlayacak zaten !!asıl işte buna yazık....
kızlık zarından tamirine,vajinal akıntının renginden,vajinal ıslaklığa,vajinismustan anorgazmiye,hamile kaalamayıp bu psikolojiyi paylaşanlara,bebek bekleyip bu sevinci dokuz ay boyunca paylaşanlara,eşlerinizin ilgisizliğinden tutun da bugün ne giydiğimize kadar herşeyin paylaşldığı bir site burası !!!! isteyen paylaşır istemeyen es geçer okadar..
bir tek aldatma we aldatılma mı rahatsız ediyor sizi ?? bukadar şey müstehcen gelmezken bu mu sizi rahatsız ettii ?? vajinismusun ,infertilitenin, virjin olmamanın hiç mi psikolojik tarafı yok !! NEDEN ??bunlar ayıp değil de bu mu ayıp geliyor size???
asıl buna"" yazık"" diyorum sadeceee.....[/QUOT
ben bu hastalığı taşımıyorum canım.taşıyorum sanarak
buraya geldim ama dr um kesinlikle yanlış olduğunu belirtti yerimseniben
arkadaşları çok seviyorum ve yanlarındayım ve olmaya devam edicem
diğer konu beni bağlamıyor seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?