• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

aaaay arkadaşım çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallahhhhh...bu aralar benim herşeyim ters gidiyo ama bir şekilde düzelir umarım LEEP olucaktım yarın ama adet oldum malesef hiç beklenmedik bir şekilde ertelemek zorunda kaldık birde şu lanet siğiller var umarım onlardan da kurtulurum bir an önce...sen siğillerinden ne kadar zamanda kurtuldun hiç tekrarlamışmıydı senin siğillerin????

çoook tşklr kaydirigubbakcemile5
amin canım amiiin.sıkılma canım.bende senin gibi taktım kafama okadar yalan oldu şükür.
allah yardımcınız olsun inşallah .acil şifalar:Saruboceq:

aaaay arkadaşım çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallahhhhh...bu aralar benim herşeyim ters gidiyo ama bir şekilde düzelir umarım LEEP olucaktım yarın ama adet oldum malesef hiç beklenmedik bir şekilde ertelemek zorunda kaldık birde şu lanet siğiller var umarım onlardan da kurtulurum bir an önce...sen siğillerinden ne kadar zamanda kurtuldun hiç tekrarlamışmıydı senin siğillerin????

yok dr bana sende siğil falan yok diyor.
yani ilk dr yanlış teşhis koymuş:dance: bende gördüğüm herşeye asit sürünce bünyem tepki vermiş.zaten gözle bakınca hayır bu
siğil değil dedi dr.allah beni o dr a tesadüfen gönderdi.
yoksa daha çok sürünücektim.

yagmurgulcum coooook sevindim..:hooray:.darisi bize:)hihoyyythihoyyyt[/CO

avaloncum benimde aklimdaydi senin yarin leep olacagin.sasirdim simdi adet oldum yazinca:) olsun canim moralini bozma.haftaya olursun.:teselli: insallah sonsuza kadar kurtulursun sonrada:Saruboceq:

amin canım allah nerde şifa arayan varsa derman göndersin
inşllh.her işte bir hayır varmış,öyle olmasa sizleri
tanımayacaktım.hepinizi çoook seviyorum.herzaman yanınızdayım.
biliyorsunuz iyi olduğumdada hergün girdim topiğe opuyorumnanaktan

üzme kendini canım ya benimde biri düşüyo biri çıkıyor evet çok inacı şeyler bu siğiler ama o asle bizi yenemeyecek biz onu nakaut edeceyiz hayat zor hepimizin haytındında bi çok istemedigimiz can sıkıcı durumlar oluyor hepimiz bi çok sorunla mücadele ediyoruz ama hiç bir şey bizden daha önemli değil ilk hedefimiz sağlımız olmalı gerisi teferuat diyeceyz proğlemler bitmez am biz onları görmezden gelebiliriz :hooray:[/QUOTE

canim cok tesekkur ederim tesellin icin...bundan sonra herseyi kafama takmamaya caliscam...Allah tek saglik versinde...gerisi bos dedigin gibi...bir sigil bile bukadar etkiledi daha beter hastaliklari olanlar napsin dimi...herzaman sukretmemiz lazim...Allah beterinden saklasin.....:Saruboceq:

canımmm çok çok geçmiş olsun oh ne güzel herşey yolunda çok sevindim.

canım yaaa opuyorumnanaktan
biliyorum sevindiğiniziii.onun için dr um arar aramaz
topiğe koştum çooook tşklr darısı sizlere canlarım
veee herzaman yanınızdayım.opuyorumnanaktan

yaa inanirmisin yagmurgulcum benimde sizlerle aramda duygusal bir bag olustu:) bende hepinizi seviyorum:) opuyorumnanaktan o kadar alistimki artik sizlere..kaydirigubbakcemile5.moralim bozukken hepiniz moral verdiniz...halada nezaman kafam bozulsa bu sigillere sizlerle paylasiyorum...insallah birgun bu dertten kurtuluncada unutmayacagim sizleri...olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

yani ilk dr yanlış teşhis koymuş:dance: bende gördüğüm herşeye asit sürünce bünyem tepki vermiş.zaten gözle bakınca hayır bu

vayyy be demek simdiye kadar hic sigilin olmamis.ben sandimki ilk basta sigilin vardi sonra gecti.lazerden sonra tekrar ciktigini dusundunde dr sigil degil dedi:) saniyorum diger arkadaslarda benim gibi sanmis...umarim simdi dogru anlamisimdir...:)neyse dedigin gibi seni tanimis olduk...her serde bir hayir vardir diye bosa dememisler:)​

yaa inanirmisin yagmurgulcum benimde sizlerle aramda duygusal bir bag olustu:) bende hepinizi seviyorum:) opuyorumnanaktan o kadar alistimki artik sizlere..kaydirigubbakcemile5.moralim bozukken hepiniz moral verdiniz...halada nezaman kafam bozulsa bu sigillere sizlerle paylasiyorum...insallah birgun bu dertten kurtuluncada unutmayacagim sizleri...olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

canım neredeyse 1 yıldır burdayım
iyiki geldim iyiki tanıştık.diğer topiktede çok
şeker arkadaşlarım var.çok tatlısınız.bu arada sanırım
ben herkesin ablasıyım kaydirigubbakcemile3
yaşım 41 de :kedi:

vayyy be demek simdiye kadar hic sigilin olmamis.ben sandimki ilk basta sigilin vardi sonra gecti.lazerden sonra tekrar ciktigini dusundunde dr sigil degil dedi:) saniyorum diger arkadaslarda benim gibi sanmis...umarim simdi dogru anlamisimdir...:)neyse dedigin gibi seni tanimis olduk...her serde bir hayir vardir diye bosa dememisler:)​

evet doğru ama neçıkar ben siğil olanlar ne
hissediyor öğrendim.birgün çıkarsa zorlanmıycam kaydirigubbakcemile5

Aşı için para mı istiyorlar? :1shok:ohaoldumsmile Ne kadarmış peki? bilmiyorumkismile

asının tek doz fıyatı 277 tl ben arkadsım dan tek cozunu 170 aldım sonra baska bı arkadıma soledım dırek depoda 100 tl werdı ezaneler fıs kesıo ya tanıdık warsa ucuza alıons ıste

helincim sende antalyadasın bende o halde sen yaptırdığına göre ve mutlu olduğuna göre bana son yazdığın yeri söölermisin bende gideyim, güvenemiorum çünki tekrar siğillenmekte istemiorum hastalıkkapmakta istemiorummm. fiyata sana ne dediler.könü 3000dedi koltukaltı,genital bölge,komple bacağa oraya yaptırmayacağım çok pahalı

3000 bın mı BENCE TIBDA HIC BIRSEY garantı dıldır bunu bı kere unutmayalım kımınnın kı ıkı ayda kımınkı 3 ayda cıkıo kımıne 4 kımıne 8 sans gerekıo hangı makınayı kullanıyor nası uygulanıo bı atıs yaptır antalyadakı butun merkezlere gıt fıkır al seans ucretını sor nakıt ne kadr wıza ne kadr jellemı jelsızmı uflemeı sogutmalı hangı marka lazer kullanıolar ogren 3000 cok normal ama pahalı onu solım bıde kılınıkler daha uygundur hastanede yatırma lazer

heeeeeeeeeeeeyy kızlaaaaaar.vaaaaaaaaaaaarryaaaaaaaaaa
benim siğilmiğil değilmiş derdim.cildim hassas olduğu için lazere tepki vermiş.
yani test sonucum gelmiş.dr um aradı ben sana demiştim
çok temiz sonuçlar dedi :dance:
allahım iyiki dr umu değiştirmişim.
darısı başınıza hepinizi çooook seviyorum.opuyorumnanaktan

ahey ahey ahey :)

aaah be arkadaşım bir anlasam ne olduğunu bak şimdide adet oldum LEEP işi kaldı haftaya ters gidiyor herşey bu ara moralim bozuluyor moral bozulunca bu lanet siğiller iyice çoşuyor...birde benim çok sık tekrar ediyor siğillerim sizinde öylemi ilk aldırdım 1 ay sonra çıktı 2.ye yakıldı ilaçla 1 hafta sonra tekrar çıktı bakalım yine yaktım 3 gün oldu inşallah çıkmaz oysa çokda dikkat ediyorum kendime bu kadar sık neden çıkıyolar anlamıyorum buda beni inanılmaz demorolize ediyor adette oldum üstüne tam olduk yani :1no2:

canım her şeyde bir hayır vardır moralini bozma lütfn olumlu düşün emin ol bir gün gelicek bu iletten hepimiz kurtulacagız . bizler salak birkac siğile savaşamayacak kadar zavalı degiliz bak bi çok arkadaş bu siğileri yenmişler o arkadaşları kendimize örnek almalıyız stresten uzak durmalıyız kafamızı sadece o siğilere odaklamamalıyız tatlım herşey iyi olcak allahın izniyleopuyorumnanaktan

abla siğilin yok diye bizlerden uzak durma senin deneymlerine ve teselilerine cok ihtiyacım olacak a.s.

asının tek doz fıyatı 277 tl ben arkadsım dan tek cozunu 170 aldım sonra baska bı arkadıma soledım dırek depoda 100 tl werdı ezaneler fıs kesıo ya tanıdık warsa ucuza alıons ıste

helin sen nasılsın iyisindir inşalla siğil falan yok dimi allah uzaketsin bacım

abla siğilin yok diye bizlerden uzak durma senin deneymlerine ve teselilerine cok ihtiyacım olacak a.s.

olurmu ablacııım.benim zaten bayağıdır bişey yok ama yinede burdayım.
hala inanamıyorum zaten.
bende sizdenim merak etme canıımopuyorumnanaktan

canım yaaa opuyorumnanaktan
biliyorum sevindiğiniziii.onun için dr um arar aramaz
topiğe koştum çooook tşklr darısı sizlere canlarım
veee herzaman yanınızdayım.opuyorumnanaktan

yani senin başta gidipte siğil dedikleri ve siğil tedavisi gördüğün aslında, siğil değilmişti alerji gibi bişeymiymişşşş. eğer ööleyse çok sşanslısın ki yanlış tedaviden dolayı sana bişi olmamışşş. bu arada çokkkkkkkkkkkkkkkkkk evindim tatlımmmmm.

bu arada epilasyonu hala araştırıorum bi güzellik merkezi buldum temiz bi yer. fiyatıda uygun. makinaları da soğutucu bşlıklı olandanmış

yani senin başta gidipte siğil dedikleri ve siğil tedavisi gördüğün aslında, siğil değilmişti alerji gibi bişeymiymişşşş. eğer ööleyse çok sşanslısın ki yanlış tedaviden dolayı sana bişi olmamışşş. bu arada çokkkkkkkkkkkkkkkkkk evindim tatlımmmmm.

bu arada epilasyonu hala araştırıorum bi güzellik merkezi buldum temiz bi yer. fiyatıda uygun. makinaları da soğutucu bşlıklı olandanmış

evet canıııım opuyorumnanaktan.
ben yaktırma falan yaptırmadım ama.podofilm sürdüğüm yer zaten
siyah düz bişeydi .dr görünce bu asla değil ama yine test yapalım
için rahat etsin dedi.zaten diğerleri küçük kabarıklarda ben asit sürdükçe cildimin
verdiği tepki imiş.
dün bizim pk na atmışlar bitene kadar 950 tl yazıyor.
çok saçma ve yalan.çünki hiç bitmiyor onlarınki :1no2:
referansı olmayan yeri tercih etme canım.kaydirigubbakcemile5

Back